evde iş ilanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse şikayet ettik bakalım b

Ozel saglik sigortasi yok diyorsunuz ☹️ peki sey baska ajanslar calisanlarina yuksek model telefon ve internet paketi veriyor. Sizde oyle bisey var mi?
freelance calısma kosulları hakkında bilgi sahibi oldugunuza eminmisin? Kıskanclıgı cinayet sebebi olarak sayacak kadar sıg düsünceye sahip birisin ve bunu saka olarak kullanabilecek kadar da kirli bir beyinsin. Kimseye zorla gel calıs demiyorum. Böyle bi sey yapııp para kazanıyorum ve bunu paylasıyorum bunun nesi yanlıs?

Vermiş üstte, hobilerinden falan bahsediyomuşsun sabah ne yedin diyomuşsun. Adam da ne yokluktaysa sabah omlet yedim aşgıımmm mesajını görmek için para veriyormuş. Yayıncılıkmış bu mesleğin adı da
Erkekler sadece azgınlık icin mi sohbet eden varlıklar?

Benim kadar uç düşünen çok az insan vardır ama para karşılığı erkeklerle konuşmanın ne olduğunu bilecek bir yaştayım sağol cicim 💋
Para karsılıgı yapılan hersey icin geçerli bu durum. Vakit ayırmakta bir emektir hanımefendi.

Erkekler sadece azgınlık icin mi sohbet eden varlıklar?
Bi şeye para veriyosanız ekstra bi hizmet beklersiniz. Evinizde de kahve içebilirsiniz ama daha güzel daha farklı bi kahve için kahve zincirlerine gidiyorsunuz. Instagram, Telegram, ne bileyim bilimum sosyal ağ varken bi erkek neden para verip sohbet eder söylerseniz ben de cevabı vereyim bu sorunun.

Görüntülü konusma kısmı mevcut. Askılıyla dahi yayına cıkmak yasak. Sistem cıplaklık algılayıp ban atıyor. Bu kadar kurallar varken sekting yapıyorsanız buda sizin tercihiniz.
Sexting yapmaya ihtiyacım yok evliyim 😁 sizi bilgilendiriyorum çünkü baya saçma sapan şeyi konuşuyorsunuz burda :KK66: erkeklerin sadece sırf muhabbet etmek için bize para verdiğinden bahsediyorsun boş boş

Bi şeye para veriyosanız ekstra bi hizmet beklersiniz. Evinizde de kahve içebilirsiniz ama daha güzel daha farklı bi kahve için kahve zincirlerine gidiyorsunuz. Instagram, Telegram, ne bileyim bilimum sosyal ağ varken bi erkek neden para verip sohbet eder söylerseniz ben de cevabı vereyim bu sorunun.
Yauv misal telegramda kimse kimseye para vermiyor adamların cüretkarlığını görsen şoka girersin bide bana para verecek ve havadan sudan mı konuşucak bu 2gr akıllılar 😁

Son düzenleme:
Yauv misal telegramda kimse kimseye para vermiyor adamların cüretkarlığını görsen şoka girersin bide bana para verecek ve havadan sudan mı konuşucam bu 2gr akıllılar 😁
sizinle o sekilde konusan insana karsı tavrınız ne oluyor?

Yauv misal telegramda kimse kimseye para vermiyor adamların cüretkarlığını görsen şoka girersin bide bana para verecek ve havadan sudan mı konuşucam bu 2gr akıllılar 😁
Askılı giyersen çıplaklık algılıyomuş sistem. Baya da yapay zeka entegreli maşallah, 1 milyon aktif üyesi olan bi platformun şirketinde çalışıyorum bizde henüz bu sistem çalışmıyor %100. Ablamız bize de öğretsin 🧿

Şöyle adam hesabına 200 bin gibi bir yükleme yapmıs. Orda aynı tiktok destekcileri gibi bir saygınlıgı var. O yüzden aynı cüretkarlıgı gösteremiyorlar.

freelance calısma kosulları hakkında bilgi sahibi oldugunuza eminmisin? Kıskanclıgı cinayet sebebi olarak sayacak kadar sıg düsünceye sahip birisin ve bunu saka olarak kullanabilecek kadar da kirli bir beyinsin. Kimseye zorla gel calıs demiyorum. Böyle bi sey yapııp para kazanıyorum ve bunu paylasıyorum bunun nesi yanlıs?
Kotu zihinli oldugum icin cok ozur dilerim. Duzelmeye calisiyorum. Peki goruntulu konusmada etkileyici gulusler icin ajansiniz diş sigortasi yapiyor mu? Bir dis beyazlatma yaptirsam cok guzel olur.

Askılı giyersen çıplaklık algılıyomuş sistem. Baya da yapay zeka entegreli maşallah, 1 milyon aktif üyesi olan bi platformun şirketinde çalışıyorum bizde henüz bu sistem çalışmıyor %100. Ablamız bize de öğretsin 🧿
Dünya üzerinde 9 ülkede aktif sekilde kullanıyor. Dediklerim dogrrumu yanlısmıı ögrenmek istiyosan indir gel deneyelim beraber sonra gel düsüncelerini dürüst bir sekilde paylas okey?

Dünya üzerinde 9 ülkede aktif sekilde kullanıyor. Dediklerim dogrrumu yanlısmıı ögrenmek istiyosan indir gel deneyelim beraber sonra gel düsüncelerini dürüst bir sekilde paylas okey?
Ay yok hamfendicim ben bazen kocamla seviş ay konuşmaya üşeniyorum şimdi el âlemin adamıyla konuşamam hiç halim yokudur teşekkürler ince düşünceniz için

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X