Evde hep tek başımayım...

Tedaviye ihtiyaci oldugunu basindan beri biliyordum zaten, bu yuzden uzman bir danismana size anlattiklarimin butun ayrintilarina kadar anlattim, ve bu evde kaldigim muddetce benim icin endiselendigini soyledi. Kesinlikle cok tutarsiz, bi keresinde kabul etti ben hastayim elimde degil, seni seviyorum ama sinirlenince gozum bisey gormuyor diyor, agliyor. ama goz yasinin icinde bile senin yuzunden diyor. en son kendimi banyoya kilitledim ve camlari kirarak beni cikardi ordan, ustelik o aksam eve misafir gelecekti, acil isimiz cikti diye aradi iptal ettirdi ve butun aksam beni aglatti, isin en kotu yani ben tekme yedim, tokat yedim, saclarimla suruklendim, cam yuzunden eli nokta haline kanamis, bak elime ne oldu senin yuzunden dedi.
Artik kendimi bu insana karsi savunamiyorum bile, anlamiyor, ben istemiyorum yeter artik diyorum, O hayir sen beni istiyorsun gidemezsin, gidersen cok pisman olursun, artik herkez senden faydanlanmaya bakar, seni ezerler, seni kullanirlar diyor.
Nefret ediyorum, beni aptal zannediyor.

canim böyle bir adamin yaninda iki dakikadan fazla bile durulmaz ki sen iki yildir berabersin.Bence artik kendini sorgulamaktan ya da suclamaktan vazgecip bu adamdan kurtulabilmenin yollarini ara derim ben.Üstelikte yurt disindasin bu adamin dünyasini dar edebilmem mümkün.Almanyada bu tür olaylarda devlet cok duyarli ki sanirim Hollanda da da ayni sekildedir.Arkadasimdan biliyorum dayak yedigi sirada sadece polisin numarasini cevirebilmis ve telefon kapanmis.On dakika icinde polisler kapisindaymis.daha sonrada poliste de sikayetci olunca kocasindan adam bir sene süreyle yani kadin kocasini affedene kadar mahalleye giremedi.hic bir sekilde bu adami cekmek zorunda degilsin...

canım aklı başında bir bayansın.... bence çocukta olmadan evliliğini bitir ve annenin yanına dön... tıp fakültesindeymişsin... okulunuda bitirirsin ve yepyeni bir hayata başlarsın.. bütün erkekler eşin gibi değil canım... eşin bir istisna.... emin ol çok iyi insanlar var.....

inanılır gibi değil yaaa:1shok:
arkadaşım gitmek için daha ne bekliyorsun,
bırak ve gitt seni düşünmeyeni sen hiç düşünmee,
ailende destekmiş bak ne güsel:teselli:
hayatın tehlikede bugün yalvarıyor yarın gene aynı diyorsun,
ahhh daha niye sabrediyorsun hayatını yeniden yönlendirebilirsin

tatlım buna benzer bi konu açılmıştı ve ben şöle yazmıştım sana sana boşan desek olmaz boşanma desek olmaz ama tatlım senin evliliğinde ne var bu evliliği sürdürmek için sevgi desen o yok huzur desen o yok çocuk desen o yok mutluluk desen o hiç yok o evde ve o adamla durman için tek bir sebep yok tek bir sebep ya yapma allah aşkına ya senin elinde bulunmaz bi fırsat var kendine gel kendine güven bence derhal boşan bunu sana çok açık ve net söleyebilirim tabi bekera karı boşamak kolay derler ama kusura bakma evliyede bekerada bu evliliği bitirmek çok kolay gelir ALLAH bir an önce güç kuvvet versin sana kendine güven bak hayatın nasıl değişicek...

olayın elle tutulur hiçbir yanı kalmamış terettüt etmene şaştım doğrusu. ilk zamanlar sizi ayrılmamak adına üzebilir işi daha sert seviyelere taşıyabilir ama yinede dikkatli ve kararlı olmalısın yaşayacakların yaşadıklarından daha fazla acıtmayacak seni lütfen kendi hayatına biraz daha önem ver kendine acımayı bırak ve hayatının senin karar ve isteklerinle yeniden şekilleneceğine ve bunu başarabileceğine inan

canım ben de seninkine benzer durumlar yaşıyorum üstüne aldatılma psikolojik baskı ekonomik baskı benimki de yapıo ve benim ailem de destek olacanı söylediği halde gidemiyorum ben psikolojilerimiz hemen hemen aynı :1no2: seni çok iyi anlıyorum ama benim çocuğum var ben evlenir evlenmez haile kaldım istemeden anladım o zaman biraz hayır gelmeeceğini ama ilk çocuk aldıramadım hem düzelir sandım ama yook daha beter kötükedihüsooldu.sen de sağlıklı düşünemiyosun çünkü üzerinde sürekli baskı kurup senin normal düşünmeni engelliyo böyle hastalıklı tipler var ya seni de kendi gibi hasta eder girdabına çeker sen farkında olmazsın ve doğru düşünemiyoruz baksana mantığımızı kaybettik sevgi falan değil bu baskının verdiği bi travma emin ol ama çözüm uzaklaşmak ben de uzaklaşmayı düşünüyorum bi süre git kafanı dinle doğru karara varacaksın :asigim:

Gecenin bu vakti sadece yazdiklarimi okuma zahmetine girmeniz bile beni umitlendirdi ki, tepkilerinize zaten hic sasirmadim.
Cok yakinim, olaylari annemden dinlemis ve bana sadece sunu dedi: (erkek) Kimseye kolay kolay bosan demem ama senin ki yuva yikmak degil, Kurtulmak olur. gencligine yazik, yildiz gibi parliyorsun, gelecegin guzel, etme kendine Cik gel dedi.

hepinize cok cok tsk.ler.

Arkadaşım okurken bile daraldım, sen böyle bir adama ne diye katlanıyorsun..Ne olur kurtar kendini ne güzel eğitimlisin, ailende destek ne diye hala seni istemeyen ve sana zulmeden biriyle evli kalıyorsun.. Huzurlu ve mutlu bir yuvamız olsun bize sahip çıkıp bizi seven bir eşimiz olsun diye evleniriz ama o yuva cehenneme dönerse, o eş seni istemezse, sana işkence ederse yaşayan ölüden farkın ne? ardına bile bakma boşan derim...

Acilen bitir bu evliliği.Gencecik yaştasın ve psikolojın bitmiş.
Allah yardımcın olsun cnm

Boyle bir erkekten cocuk dusunenem zaten, o kadar kör cahil degilim Allaha sukur, beni doven, cocuklarimi dovmez mi? Zaten cogu psikolojik rahatsizliklarin genetik oldugu apacik ortaya sunuldu, ailesinde cok sinir hastasi var ama kabullenen yok, ustune ustluk esimin bu tavirlari yuzunden danismanlik yapiyorum, kayinvalidem niye gittin diye sormuyor, bak gordun mu Sorun sendeymis diyor..
Oglu yuzumu gozumu morartana kadar dovuyor, iyi yapmis keske daha cok dovseymis diyor. Bu kadinin psikolojisini siz dusunun artik, benim ellerim titriyor. Kisilik bozuklugu ortada, onu hic kaile almiyorum zatende, dedigim gibi ben 2 yil icinde bu kadar yiprandim, birde cocuk aklimin ucundan bile gecmedi.

ha bi de kayınvaliden de eşinden dayak yemiş yani senin kocan sürekli şiddet olan bir ortamda büyümüş haliyle psikopat olmuş babadan ne gördüyse sana uyguluyor canım bunun tedavisi de zor çocukluk yıllarına dayanıyor çünkü çok iyi bi terapiye ihtiyacı var kendisi kabul etmeli istekli olmalıama senin suçun ne bizim suçumuz ne bizim annelerimiz bizleri onların elinde oyuncak olalım diye mi doğurdu ? bi çocuk ne kadar zor geliyo dünyaya ben doğurdum onca emek onca çaba gözünden sakınıyosun evladını ama elin adamı alıp kıyıyo valla güzel güzel ya bi yerin sakatlansa ne olacak ömür boyu iş yapamaz hale gelsen bakar mı sana???valla ertesi gün bırakır gider ardına bile bakmadan..o yüzden değer mi bi hayat bi insan çok değerli kimsenin kimseye zarar vermeye hakkı yok ne yapmş olursa olsun

Bir aksam eve geldim, psikolojik danismanimda akil aldim onun dediklerini uygulamaya calisiyorum aklimca iste. Onun dedigi suydu; annesinin etkisinde fazla kaliyor, onun konustuklari kendi dusuncesi degil, annesinin dusunceleriyle hareket ettigi icin ona gore seninle konusuyor. Bu yuzden herhangi bir konuda fikrini soracagin zaman, ilk zaman dinle sozu bittigi zaman; Simdide senin fikrini ogrenmek istiyorum diye tekrar sor diye benzer seyler anlatti, tamam dedim,

Aksam konusmak istedigimi soyledim, tamam dedi ama konusurken bile yuzume bakmiyor. sabirli sabirli kelimelerimi teker teker ve her birine dikkat ederek konusurken ansizin kulagima bir tokat atti, o an sadece cinlamalardan baska birsey duymadim. Odama gectim aglamaya, oda evden ayrildi cikti. Ben gece endiselenip doktoru aradim, olayi anlattim ve ic kanamasi olabilir disardan goremezsin ancak gelip bakmam lazim, cikamazmisin dedi.
Telefonu kapattim, kapiyi actim ki, oda yukari geliyormus. Yalvardim, beraber gidelim, basim cok agriyor, doktorla konustum dedim ama kapiyi kitledi ve bir yere birakmadi beni, sabaha kadarda bas agrisi ve donmeleriyle uyumusum. Simdi o gece gercekten bir tehlike basima gelseydi, kimin umrunda olacaktim.

Kizmayin bana, zaten bir ordu arkamda biz bu adama kefiliz deseler, artik inancim kalmadi.

Canim benim bu adam seni gercekten hic haketmiyor.
Hic kimseyin baska bir insani ezmeye hakki yok.
O serefsiz adamdan ayril. Ypksa basina daha kötü seyler bile gelebilir...

cnm başına gelenleri anlatıyorsun ama hala bir kararlılık göstermiyorsun yada ben okuyamadım atladım bilemiyorum gerçekten bir planın yokmu seni düşündüren nedir anlamaya çalışıyorum.düzelecek bir yanı yok gibi duruyor en azından senin anlattıklarından bu çıkıyor pekçok şeyi denemişsin ama olmamış. peki bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun asıl mesele bu

Rabbim sen ne verirsen hayirlisini ver..
Kimseye ayril veya ayrilma demem kolay kolay ama o adamla ayni evde kalmanin artik sana bir faydasi oldugunu düsünmüyorum, ki zarari bile var.

Esin babasindan gördüklerini sana uyguluyor resmen. Annesinin iyi olmus demeleride, kendisinin o acilari yasadigi icin baskasininda yasamasini istiyor büyük ihtimal.

Tedavi olmayi kabul ediyorsa esin, beraber terapiste gidin.
Yok kabul etmiyorsa daha fazla katlanma bu adama, canina yazik.
Ailende arkandaymis, bence cok sanslisin.
Annen "ben sana demistim"de diyebilirdi.

Esini al karsina sakin bir aninda, ve tedavi olmayi kabul etmedigi sürece ayrilmak istedigini söyle.
Hatta yerinde olsam kalkar annemlere gider, telefonda bunlari söylerdim.
Doktordan randevü alasiyada o eve dönmezdim.

Arkadaslar cok tesekkur ediyorum.
Biliyorum ayni durumda baskasi olsa ben kolundan surukluye surukluye gotururdum, dayanamazdim baska birinin bu kadar haksiz yere uzulmesine.

Hayir, bende psikiyatri dersi aliyorum, ayrica evliligimde olani profesyonel birine aciklayip akilda aldim. Tedaviyi kabul etse bile, duzelme ihtimali cok cok kucuk. Teklifi daha once ettim, gulup gecti, bunun icin ugrasmam, umitlenmem bosuna harcadigim enerji olur. Bu yuzden bundan gectim, umudum yok yani. Ben en son annemin yanina gittigimde 5 ay okuluma annemin yaninda devam etmistim, ve o 5 ayin bana ne kadar buyuk bir ozguven verdigini size anlatamam. Kendime guven gelmistiki cunku onsuz daha mutluydum, geceleri daha rahat uyuyordum. 5 ay icinde kac kere yalvardi yakardi, tekrar dondum. ilk tokatta geri gelirim dedim, annemede bunu soyledim. yine oldu bu yuzden, kararim artik kesin ve giderken ayagim yere daha saglam basacak. zaten goturecek bir kitaplarim birde kiyafetlerim var buda sorun degil, sadece bir kac yerde resmi olarak bulundugum sehirde kayitlarim var bunlari halledip, birdaha bu sehre adim atmak istemiyorum.
OKudugum fakulte annemin evine 20 dk uzaklikta, her konuda orda daha sansliyim. giderken sadece 4 yillik emegime ve sevgime uzulecegim. sizinde anladiginiz gibi ben kurtarmak icin cok sey denedim, cokta zarara ugradim.

Desteginiz icin hepinize tsk.ler.

Iyi geceler, Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…