benm de cıldım de izler var ama umutsuz olsamda inanın dr un verdıklerınden dışarı cıkmıyorum bı madecassol kullanym dedm o da tuylenme yapıyo dedıler bıraktım ıyıye gıdıyo cıldımama yani nasıl olurda cıldınıze yağları kullanırsınız anlamıyorum çünkü kokuları bı tuhaf yani bılemıyorum aslında kantoron ve bugday yağlarını denemek de ıstıyorum ama yınede öncelıgı pahalı ama ilaç özellıklı urunlere verıyorumArkadaşım çok doğru söylüyorsun. Ben de aynı senin gibi güzelim cildimi mahvettim o yağlarla. Ergenlik döneminde bile bana uğramayan sivilceler, bütün suratımı kapladı neredeyse. Şimdi sadece tonik olarak gül suyunu ve maske olarak yoğurdu kullanıyorum. Nemlendirici olarak da Vichy'i. Bir daha hayatta sürmem o yağları cildime. Hem de benim cildim kurudur, yağlı ciltleri ne hale getirir tahmin bile edemiyorumklava:
Şimdilik sivilcelerim azalmaya başladı, sadece alnımda biraz kaldı ama izleri olduğu gibi duruyor tabi.. Sanırım biraz sabırlı olmam gerekiyor onların da geçmesi için.
Siz siz olun, doğal olacak diye ya da ucuza getireceğim diye o saçma sapan şeyleri sürmeyin yüzünüze. Ne varsa eczanelerde satılan ürünlerde var
benm de cıldım de izler var ama umutsuz olsamda inanın dr un verdıklerınden dışarı cıkmıyorum bı madecassol kullanym dedm o da tuylenme yapıyo dedıler bıraktım ıyıye gıdıyo cıldımama yani nasıl olurda cıldınıze yağları kullanırsınız anlamıyorum çünkü kokuları bı tuhaf yani bılemıyorum aslında kantoron ve bugday yağlarını denemek de ıstıyorum ama yınede öncelıgı pahalı ama ilaç özellıklı urunlere verıyorum
Canım eğer cildin sorunluysa sakın deneme derim. Benim cildimi mahvetti yağlar ama çok memnun olan bir sürü de insan var. Sanırım hassasiyetle alakalı bişey bu. Bazen bazı kişilere doktorlar bile öneriyor bu yağları ama benim yaptığım gibi kafana göre kullanmamak lazım. Sonuçları kötü olabiliyor.
bitkisel ürünlerle tanışalı 2 yıl oldu
oldukça memnunum
problem doğada değil, neyin nereye ne şekilde kullanılacağını bilmemekte yerimseniben
bitkisel ürünlerle tanışalı 2 yıl oldu
oldukça memnunum
problem doğada değil, neyin nereye ne şekilde kullanılacağını bilmemekte yerimseniben
BEN O NIYETLE SORMADM KESINLIKLE SADECE DOKTOR OLDUUNU GÖRDM YARARLI FIKIRLERI VARDR DIYE DUSUNDM GURBAA PRENSES LÜTFEN ÖLE DÜŞÜNMEYIN DOKTOR OLAN BİRİNE NE HADDİME ÖLE BİŞEY YAPIYM AMA SEN OLSAN YAPARDN HERALDE ÇÜNKÜ HADİN OLMAYARAK YAZIMIZI AMACNDAN SAPTIRARAK ELEŞTİRMİŞSİNyanlış anladıysam affedin ama GurbaaPrensese sanki onu haksız cıkarmak için sorular sorulmuş misilleme yaparcasına.. insa kendi vücudunu tanır bilir.. ki bu büyük bir meziyettir herkeste bu meziyete sahip olacak diye bişey yok.. bende yeri geldikçe yüzüme portakal yagı sürüyorum ve ne zaman yüzümde nasıl bir etki yaptı yapmadı farkedebiliyorum ona gre dozu azaltıp cogaltıyorum.. şimdi kızcagız size ay su faydalı olur ay su olmaz mı desin.. bırakın bu işleri... doktora giden gider.. yok ben böyle iyiyim başımın çaresine bakabiliyorum bakarkende elime yüzüme bulaştırmıyorum diyende ne şanslı... yani siz şimdi yüzünüzü bu hallere sokmadan düşünemedinizmi.. yada arastırmadınızmı.. en basitinden yaş maya ve süt tarifi verilmiş.. bi baktım yas mayanın etkisi ne eksisi ve artısı ne sütle birleşirse ne olur ne olmaz.. insanlar arastırmadan etmeden bişeyler yapıyor sonrada dert yanıyor... sacma.... Gurbaa Prenses gayet ii acıklamış... benden ona tesekkür dogrusu...
yanlış anladıysam affedin ama GurbaaPrensese sanki onu haksız cıkarmak için sorular sorulmuş misilleme yaparcasına.. insa kendi vücudunu tanır bilir.. ki bu büyük bir meziyettir herkeste bu meziyete sahip olacak diye bişey yok.. bende yeri geldikçe yüzüme portakal yagı sürüyorum ve ne zaman yüzümde nasıl bir etki yaptı yapmadı farkedebiliyorum ona gre dozu azaltıp cogaltıyorum.. şimdi kızcagız size ay su faydalı olur ay su olmaz mı desin.. bırakın bu işleri... doktora giden gider.. yok ben böyle iyiyim başımın çaresine bakabiliyorum bakarkende elime yüzüme bulaştırmıyorum diyende ne şanslı... yani siz şimdi yüzünüzü bu hallere sokmadan düşünemedinizmi.. yada arastırmadınızmı.. en basitinden yaş maya ve süt tarifi verilmiş.. bi baktım yas mayanın etkisi ne eksisi ve artısı ne sütle birleşirse ne olur ne olmaz.. insanlar arastırmadan etmeden bişeyler yapıyor sonrada dert yanıyor... sacma.... Gurbaa Prenses gayet ii acıklamış... benden ona tesekkür dogrusu...
bakın gurbaa prenses doktormuş sizde ruh haliniz ve tavrınız için birkac bitkisel öneri isteyebilirsiniz deneyin benceyanlış anladıysam affedin ama GurbaaPrensese sanki onu haksız cıkarmak için sorular sorulmuş misilleme yaparcasına.. insa kendi vücudunu tanır bilir.. ki bu büyük bir meziyettir herkeste bu meziyete sahip olacak diye bişey yok.. bende yeri geldikçe yüzüme portakal yagı sürüyorum ve ne zaman yüzümde nasıl bir etki yaptı yapmadı farkedebiliyorum ona gre dozu azaltıp cogaltıyorum.. şimdi kızcagız size ay su faydalı olur ay su olmaz mı desin.. bırakın bu işleri... doktora giden gider.. yok ben böyle iyiyim başımın çaresine bakabiliyorum bakarkende elime yüzüme bulaştırmıyorum diyende ne şanslı... yani siz şimdi yüzünüzü bu hallere sokmadan düşünemedinizmi.. yada arastırmadınızmı.. en basitinden yaş maya ve süt tarifi verilmiş.. bi baktım yas mayanın etkisi ne eksisi ve artısı ne sütle birleşirse ne olur ne olmaz.. insanlar arastırmadan etmeden bişeyler yapıyor sonrada dert yanıyor... sacma.... Gurbaa Prenses gayet ii acıklamış... benden ona tesekkür dogrusu...
canim sadece yağlarla bu iş elbette tam olarak çözülmezo zaman tanıyan bırı olarak lutfen soyleyın bugday yagı ve kantoron yağı benm 7 8 aylık sivilce izlerm var ıyı gelrmı arastırdm bunlarıhep olumlu konusuluyo ama yanak bolgesi olduu için yağ bezesi ihtimaliv de azalıyo yınede tereddütleim var bılgınız var mı
siz sanırım bayağı bilgilisiniz bu konuda. benim yaptığım sadece düzenli kullandığım nemlendiricimin içine 1-2 damla buğday yağı, gül yağı ve kayısı çekirdeği yağı koymaktı. bu sebepten yüzümü sivilceler bastı (ki cildim kurudur normalde). cehalet işte ne yaparsınız... madem uzmansınız bu konuda, bana ne önerirsiniz? yerimseniben
yanlış anladıysam affedin ama GurbaaPrensese sanki onu haksız cıkarmak için sorular sorulmuş misilleme yaparcasına.. insa kendi vücudunu tanır bilir.. ki bu büyük bir meziyettir herkeste bu meziyete sahip olacak diye bişey yok.. bende yeri geldikçe yüzüme portakal yagı sürüyorum ve ne zaman yüzümde nasıl bir etki yaptı yapmadı farkedebiliyorum ona gre dozu azaltıp cogaltıyorum.. şimdi kızcagız size ay su faydalı olur ay su olmaz mı desin.. bırakın bu işleri... doktora giden gider.. yok ben böyle iyiyim başımın çaresine bakabiliyorum bakarkende elime yüzüme bulaştırmıyorum diyende ne şanslı... yani siz şimdi yüzünüzü bu hallere sokmadan düşünemedinizmi.. yada arastırmadınızmı.. en basitinden yaş maya ve süt tarifi verilmiş.. bi baktım yas mayanın etkisi ne eksisi ve artısı ne sütle birleşirse ne olur ne olmaz.. insanlar arastırmadan etmeden bişeyler yapıyor sonrada dert yanıyor... sacma.... Gurbaa Prenses gayet ii acıklamış... benden ona tesekkür dogrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?