Anket Evde Gece Yarısı Tek Başınızayken Sesler Duyuyorsunuz Ne Yapardınız ?

Evde Gece Yarısı Tek Başınızayken Sesler Duyuyorsunuz Ne Yapardınız ?

• Şehadet getiririm

OY: 2 6,7%
  • Polisi ararım

OY: 3 10,0%
  • Bağırmaya başlarım

OY: 1 3,3%
  • Sesin geldiği yeri kontrol ederim

OY: 17 56,7%
  • Diğer

OY: 7 23,3%

• Ankete Katılan
    30
Yalnız yaşadığım için sık sık karşılaştığım bir durum Kalkıp evi kolaçan ederim. Bakmadan asla uyuyamam.

Bütün ışıkları açarım komsuyu ararım

Gece yarısını geçtikden sonra sık sık zil çalınmışdı.Polisi aradım ama sonuç fiyasko:Zil takılmış

EŞİM BAZEN GECE CALISIYOR VE 2-3 GİBİ GELIYOR EVE BÖYLE ŞEYLERDE COK KORKAK OLAN BEN SES DUYUNCA HEMEN KOUP SESIN GELDİĞİ YERE BAKIYORUM , NEDEN HEMEN BAKIYORUM BILMIYORUM O ANKI KORKUDAN GALIBA

O anda ne yapacağım ne tür bir ses duyduğuma bağlı ama sanırım bir süre sessizce beklerdim ve sesin ne sesi olduğunu anlamaya çalışırdım, ALLAH korusun eğer hırsızlık durumu varsa eger balkona çıkıp avazım çıktıği kadar bağırırdım ya da kapıya yakınsam dışarı fırlar sokakta bağırırdım herhalde..

Valla ben gece böyle değişik bir ses duyduğumda ilk bir tırsıyorum, sonra kendimi cesaretlendirip gidip bakıyorum. Kendi kendimi yerim yoksa.

komşumu ararım gerçi korkudan birşey yapabilirsem ararım düşünmesi bile korkutuyor

Bakmaya korktuğum için telvizyonu açarım ve dikkatimi oraya veririm

Normalde korku filmi izlerken hani sesin geldiği yere giderler ya, gitme yapma etme derim
Ama evden ses geldiginde ben de gider bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…