- 4 Aralık 2017
- 1.325
- 3.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gun icinde oldurur ama onu yemesi icin alinizin degmemesi gerekirdi. Ayrica yapiskanli kartonlari da birakin ki ortalikta olmesinlerBu pasta denilen şeylerden aldık baktık ısırmış bu da etki eder mi öldürür mü?
Simdi ki kediler de farelerden korkuyorUyanik bir tekir ya da siyah kedi canlarina okur aslinda, eve adimlarini atamazlar.
Böyle seyler bence kullanılmamalı.o zehiri yiyip nerde öleceği belli değil.Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ben de kullanmıştım çünkü.Yemis gitmiş mutfakta gömme bulaşık makinesinin kapakla dolap arasında ölmüş.Tesadufen bulaşık makinesinin bozulmasıyla farkettik.öyle olmasa bizim bulmamiz mümkün değildi.Koku yapınca anca öyle bulabilirdik.onu bilmiyorum bizim evde olacak akşam resmini çeker atarım sana hemen öldürüyor eczaneden edinmiştim fare zehiri bugday derseniz verirler
Bende 2 tane siyah kedi var, bahceli evde yasiyorum, teror estiriyorlar ortalikta, acayip avcilar. Eve hic fare girmedi henuz ama bahceye girenleri aninda hallediyorlar. Bir de avladiklarini paspasa birakmasalar keskeSimdi ki kediler de farelerden korkuyor
oooo birini bize gondersen ne makbule gecerBende 2 tane siyah kedi var, bahceli evde yasiyorum, teror estiriyorlar ortalikta, acayip avcilar. Eve hic fare girmedi henuz ama bahceye girenleri aninda hallediyorlar. Bir de avladiklarini paspasa birakmasalar keske
Bir yakininiz var mı bulunduğunuz yerde? Gittiğinizde yakalansa artık havalarda sıcak siz bulunana kadar kurt falan doker Allah korusun bide onunla uğraş eve birinin kontrole gelip bakma durumu var mi 9 gün kalacaksaniz o geldi aklıma.Bayram tatiline gidecez artık çünkü ilk kez başımıza geliyor yeni ev diye heveslendik moralimiz bozuldu. Giderken yapışkan pasta ve buğday zehri de koyalım o zaman bazı yerlere
oooo birini bize gondersen ne makbule gecer
Bende bahceli evdeyim etrafimizda tarlalar var haliyle bahceye cok fare geliyor. Bizde de iki tane var biri fare gorunce kaciyor, digeri cani isterse yakaliyor. Fareyi gectim bocekten bile korkuyorlar bazen
Bu da kötü ama ya nerde ölüp kalacağı belli olmaz kurtlanir falan..öldürmeden yakalayan kapanlarda var ama tek tek yakalıyoronu bilmiyorum bizim evde olacak akşam resmini çeker atarım sana hemen öldürüyor eczaneden edinmiştim fare zehiri bugday derseniz verirler
Olabilir tabiMutfakta musluğun altında su gideri borusunun yanı boştu orayı alçıyla sıvadık oradan gelmiş olabilir mi
Bu da kötü ama ya nerde ölüp kalacağı belli olmaz kurtlanir falan..öldürmeden yakalayan kapanlarda var ama tek tek yakalıyor
valla bizim yöntem bu evet kokuyor kolay değil ama tek tekte ne kapana geliyor nede yakalanmıyor beziyorsunBöyle seyler bence kullanılmamalı.o zehiri yiyip nerde öleceği belli değil.Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.Ben de kullanmıştım çünkü.Yemis gitmiş mutfakta gömme bulaşık makinesinin kapakla dolap arasında ölmüş.Tesadufen bulaşık makinesinin bozulmasıyla farkettik.öyle olmasa bizim bulmamiz mümkün değildi.Koku yapınca anca öyle bulabilirdik.
Alüminyumdu onun borusu onuda değiştirdik alçıladık etrafınıDavlumbazın gider borusunun ordan da çok gelir çatı faresi. Bulaşık teli ile sarıyorlar o kısmı da, aklınızda olsun.
Eee sürekli onu çalıştırıyor musunuz ? Eve giren fareyi dışarı çıkmasını sağlar mı kiBen ultrasonik fare ve haşere kovucu ile kurtuldum.Birde nane yağını sevmezlermis.Bence onları da deneyin
Evet var arada kontrol etsin değil mi yapışkanı göreriz ama zehiri yer ölürse onu bulması zor ama başka çaremizde yok ki aynı evde yaşamak kolay değilBir yakininiz var mı bulunduğunuz yerde? Gittiğinizde yakalansa artık havalarda sıcak siz bulunana kadar kurt falan doker Allah korusun bide onunla uğraş eve birinin kontrole gelip bakma durumu var mi 9 gün kalacaksaniz o geldi aklıma.
Aldığımız günden beri prizde takili.Hic cikarmiyoruz.Titresim rahatsız ettiği için fareler gelmiyormuş. O nedenle evdekini de kaçırır kesinlikle.Eee sürekli onu çalıştırıyor musunuz ? Eve giren fareyi dışarı çıkmasını sağlar mı ki