- 7 Kasım 2023
- 1.846
- 3.135
- 53
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profesyonel fare yok eden insanlar var, onlar kullanabiliyor zehir. Bizim gibi fanilerin satın alıp başlarına buyruk kullanması yasak.Hollanda'da fare olayları haber sitelerine çıkmış fare ve sıçan istilası diye,sanırım ilaç yasakmış.
Yani her türlü yöntemi deniyorum, bir süredir sorun yok gibi umarım olmaz bir daha.Yaa bize çok garip geliyordu anlattıkça.
Demek alışıyor insan.
Orada bu Türkiye'deki ilaçlardan yok mu fareler için onalrdan yapın çözüm olur belki.
Ama binalar eski o uuzden sürekli tekrar ediyordur.
Evet fındık fareleri küçükler, ortalıkta gördüm hep. Görüp çığlık atınca kaçıp saklanıyorlar.Sizin eve gelen fareler hep fındık faresi mi giriyordu peki siz nasıl farkediyonuz eve girdiğini ortalıkta mı geziniyordu
bunun için aranacak bir yer varmı bilmiyorum araştırın varsa eğer çağırın bence,aslında fare öyle zararsız fln gibi görünebilirde bir çok mikrobu üzerinde taşıyor,veba salgınını bile farelerin yaydığı söyleniyor,tuvalet,bodrum,banyo gibi yerlerde dolaştığı için pis yani,boyle tek tek yakalamayla olmaz mobilyaların,yatakların içine bile giriyor.Evimizde geçen hafta fare gördük. Mutfaktan geliyordu tekrar mutfağa döndü bizde ne yapsak diye düşünürken kartonun üstüne yapışkan sürdük 4 tane yakalandı mutfakta su giderinin altında. Tabi gördüğümüz gün mutfak kapısını kapattık izolabantla kapının her yerini kapattık diğer odalara gitmesin diye.. Balkon kapısından girip çıkıyoruz mutfağa tuzaklara gelen var mı diye, Mutfakta su giderinin orada boşluk vardı onu perşembe günü kapattık o güne kadar 4 tane yakaladık. Tam bitti derken dün 1 tane daha yapışmış aynı yerde acaba bu korkup saklandı mutfak tezgahının arkadasında diye düşündük yada girip çıktıkları yer mi var ama öyle olsa kapattıktan sonra 1 tane yakalandı sadece.. Fareler küçük fareler fındık faresi mi , ev faresi mi nedir bilmiyorum.. 3. Kattayız üstümüz çatı kat.. Kaç gündür bununla uğraşıyoruz moralimiz çok bozuldu evden soğuduk.. Ev yeni ev..
dursun dursun onlar çok seviyorlar o buğdayı öldürücü de aynı zamanda siz yıyeceklerinizi iyi bir yerde muhafaza edin değmesinlerTamam öyle yapalım o zaman, yememişlerse dursun mu evde sonra toplamaya gerek var mı
Çok zor maalesef,bizim de hobi bahçemizdeki eve giriyordu.Zaten bahçede geziyorlardı,girmezler diye umut ederken evde gördük.Ahşap ev kendine girecek bir yer buldular mutlaka.En son dış yalıtım yaptırdık tekrar 100 bin verip ,umudumuz kesilmesi artık bakıcaz.Evimizde geçen hafta fare gördük. Mutfaktan geliyordu tekrar mutfağa döndü bizde ne yapsak diye düşünürken kartonun üstüne yapışkan sürdük 4 tane yakalandı mutfakta su giderinin altında. Tabi gördüğümüz gün mutfak kapısını kapattık izolabantla kapının her yerini kapattık diğer odalara gitmesin diye.. Balkon kapısından girip çıkıyoruz mutfağa tuzaklara gelen var mı diye, Mutfakta su giderinin orada boşluk vardı onu perşembe günü kapattık o güne kadar 4 tane yakaladık. Tam bitti derken dün 1 tane daha yapışmış aynı yerde acaba bu korkup saklandı mutfak tezgahının arkadasında diye düşündük yada girip çıktıkları yer mi var ama öyle olsa kapattıktan sonra 1 tane yakalandı sadece.. Fareler küçük fareler fındık faresi mi , ev faresi mi nedir bilmiyorum.. 3. Kattayız üstümüz çatı kat.. Kaç gündür bununla uğraşıyoruz moralimiz çok bozuldu evden soğuduk.. Ev yeni ev..
Evet düşüyorlar,az olursa yapışkan madde kurtarıyor kendini, biraz bol sürmek lazım.Eldiven kullanın,ekmeğe bile geliyor acıkıncaYapıştırıcıya gelir mi biraz daha büyük fareler ? Hangi yiyeceklere daha çok gelir
Olabilir bu mantikli.Çatı kata ve boruma bu ilaçlardan attılar. Binanın altında da market var. Oranın deposuna mı geliyor acaba..
Ev bizim yeni aldıkEv sizin mi kira mı? Kiraysa başka bir eve taşının bence, uğraşılmaz bu kadar fareyle. Emin olun çok daha fazlası vardır.
Aile kurmuşlar tek fare değildirEvimizde geçen hafta fare gördük. Mutfaktan geliyordu tekrar mutfağa döndü bizde ne yapsak diye düşünürken kartonun üstüne yapışkan sürdük 4 tane yakalandı mutfakta su giderinin altında. Tabi gördüğümüz gün mutfak kapısını kapattık izolabantla kapının her yerini kapattık diğer odalara gitmesin diye.. Balkon kapısından girip çıkıyoruz mutfağa tuzaklara gelen var mı diye, Mutfakta su giderinin orada boşluk vardı onu perşembe günü kapattık o güne kadar 4 tane yakaladık. Tam bitti derken dün 1 tane daha yapışmış aynı yerde acaba bu korkup saklandı mutfak tezgahının arkadasında diye düşündük yada girip çıktıkları yer mi var ama öyle olsa kapattıktan sonra 1 tane yakalandı sadece.. Fareler küçük fareler fındık faresi mi , ev faresi mi nedir bilmiyorum.. 3. Kattayız üstümüz çatı kat.. Kaç gündür bununla uğraşıyoruz moralimiz çok bozuldu evden soğuduk.. Ev yeni ev..
Mutfakta musluğun altında su gideri borusunun yanı boştu orayı alçıyla sıvadık oradan gelmiş olabilir miOlabilir bu mantikli.
Firin olan yerlerde de hamam böceği çok oluyor. Benim arkadaşım içinde fırını da olan bir marketin olduğu binada ev tutmuştu,hamam böceģi basmıştı evini.
Öte yandan mutlaka girdikleri bir yer var,çatıdan gelebileceğini sanmıyorum açıkcasi ben. Nasıl yürüsün insin. 1 katta değil 2 kat.
Giderlerinizi kontrol edin,su giderlerinin yanında boşluk varsa kapatın.
5 tane yakaladık hepsi de mutfakta musluğun altında yapıştıAile kurmuşlar tek fare değildir
Fareler 7 ila 14 tane doğurur bir defada5 tane yakaladık hepsi de mutfakta musluğun altında yapıştı