Evde ek iş

Nerd

Bence çok güzel eşimin teyzesine sariyorum ben hemencecik keske bende öyle bir is bulsaydim günde 20 kutu sarardim

kızlar merhaba sizlerden yardım istiyorum çok acil.
Üniversiteyi eskişehir de kazandım ve annem de yanımda geldi babam ise istanbula çalışmaya gitti.
Bilen varsa annemle evde ek iş yapmak istiyoruz annem terzi emeklisi ve bu işe ihtiyacımız var lütfen yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar bende bu işi yapmakm istiyorum ankarada var mı böyle iş veren yerler

Bu paket üyelik alış fiyatı ile sadece 103 tl ...
üye olmak demek sadece ürünü %40 uyguna alıp denemek demek.bir daha ister alın ister almayın zorlama yok.Size bir borç gelmez çünkü açık hesap yok...migros indirim kartı gibi dusunun lr dan indirimli ürün alma hakkınız olur...ister alın ister almayın onun keyfi size kalır. ..Bizim gibi iş olarak yapmak zorunda değilsiniz.sadece 1 kez deneyin..aramıza gelin...Bugün üye olmaya karar verirseniz benim için çok önemli .sadece 1 msj istiyorum

Istanbulda evlere tütün işi veren var mı .. banada yardımcı olurmusunuz lütfen..

Evde otururken evde ek iş olarak bir çok iş yapılabilir ama neler yapılabilir ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar Bugun biriyle konustuk evde tütün doldurcaz iki yüz tanesi yani bi kutusu 3.5 tl yapan var mı nasıl kızlar kolaylıgı
Size tutun bırakın size yardımcı olmak istiyorum özelden mesaj atarsaniz bilgi vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…