Evde ek iş

balmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
272
40
68
34
Malatya
Kızlar Bugun biriyle konustuk evde tütün doldurcaz iki yüz tanesi yani bi kutusu 3.5 tl yapan var mı nasıl kızlar kolaylıgı

Kızlar Bugun biriyle konustuk evde tütün doldurcaz iki yüz tanesi yani bi kutusu 3.5 tl yapan var mı nasıl kızlar kolaylıgı
3.5 tl 200 tane için ucuz değil mi.

Biraz öyle ama sanırım piyasa buymş biraz sıkıntdayz akmasa da damlr die düşünüyorm yapan arkadaşlar vardır umarım

Biraz öyle ama sanırım piyasa buymş biraz sıkıntdayz akmasa da damlr die düşünüyorm yapan arkadaşlar vardır umarım
Yanlış anlamayın ama yaptıgınızla kalırsınız siz yorulursunuz tütünde uğraştırıcı olur.Onun yerine yemek yapıp satsanız.

Yanlış anlamayın ama yaptıgınızla kalırsınız siz yorulursunuz tütünde uğraştırıcı olur.Onun yerine yemek yapıp satsanız.
Yok cnm neden yanlış anlayayım komsumun teyzesi iki ayda iki milyar almış ben de uykumdan oturmamdan fedakarlık yapıp yaparım diyorum.burası ilçedeyim yemek işi cok zor cnm ya

Hiç tütün sarmadım ama bana da 200 taneye 3.5 tl ucuz geldi o kadar uğraşacaksınız karşılığı daha fazla olmalı. O iş yerine evde nikah şekeri, kına paketleme gibi şeyler de yapabilirsiniz. Düğün sezonu şuan malum daha çok para geçer elinize böylece.

En başka bana da öyle geldi ama bi makinası var sanırım 20 30 saniyede bi tane sorarım buralarda cok ugrastım alan yok nikah seker kına paketleme vs

En başka bana da öyle geldi ama bi makinası var sanırım 20 30 saniyede bi tane sorarım buralarda cok ugrastım alan yok nikah seker kına paketleme vs
Makinesi varsa size daha kolay olur tütün işi o zaman şimdiden kolay gelsin

Aynen elle Sarılmaz zaten tütünü sigara filitresni koyup cekiyprsun o sekilde oluyor cokk tşk ederim

Yok cnm neden yanlış anlayayım komsumun teyzesi iki ayda iki milyar almış ben de uykumdan oturmamdan fedakarlık yapıp yaparım diyorum.burası ilçedeyim yemek işi cok zor cnm ya
Ayda 1 milyar almanız için çok fazla sarmanız gerek.

Benim komşum yapıyor paketi 5 TL

Tutun sarmak cok kolay ya. 20 saniyede bir tane falan sarilir. Tek sikinti surekli oturmak.
Parasi evet az ama zaten 20 tane bulunan pakedi 2 liraya satiyorlar. Adam sarana fazla verse kendisi ne kazanacak

Ben piyasa Neyse bende ona yaprm dedim adam 3.5 dedi az mı dedi o zmn

Sanki adam seni kandırmış gibi yanlış anlama ama çok ucuz

Sanki adam seni kandırmış gibi yanlış anlama ama çok ucuz
Adamla tekrar görüşecm cnm saol.sen ayda ne kadr yapıyosn yani iş devamlı mı misafr hızlı yapıyosan yada kalabalıkla sürekli ürün getiriyo mu sana

Canim ben kışın yaptım gurbette olduğum için çok gelenimde yok o yüzdenrahat yapıyorum sonra bıraktım ben 3 hafta gibiyaptydim yok sürekli urun yok

Geç cvp verdim dedem vefat ettiydi memleketine gidip geldim kusura bakma naptin gorusebildin mi tekrar

Ben tütün sarıp içtim zamanında gayet de kolaydır tutun sarmak. Makinası vardır illaki. Ben söyle bir fikir de vereyim. Evlere etiket işi veren yerler var etikete ip bagliyosun vs. 1000 tane 5 lira oluyor 6 oluyor. Günde 2000 tane iki kişi çok rahat yapıyorduk biz. Bunlara da bakabilirsiniz. Akmasa da damlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…