• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde ek is

Nehir -8K

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
7
1
1
35
Arkadaşlar evde ek iş yapmak istiyorum kızım dan dolayi çalışmıyor um internetten araştırdım bir sürü var ama nerden nasıl güvenilir şekilde ulaşacağı hiç bir bilgi yok yardimci olursaniz sevinirim teşekür ler şimdiden

Hayal değil gerçek arkadaşlar merhaba hangi şehirde olursanız olun farketmez gelin iş ortağı olalım çok kazançlı ve zevkli bir iş hadi mesajlarınızı bekliyorum ✌✔
✔ Üye olduğunuz ilk 3 ay dan birinde Toplam 2000 pw ve 2 yeni iş ortağı kaydettiğinizde Seikonun LR için özel olarak ürettiği saati kazanırsınız ve prim hak edersiniz.
✔ 4000 pw grup cirosuna ulaştığınızda 250 pw kişisel puanınız ve 3 primli kolunuzla birlikte JUNIOR MANAGER unvanını kazanmış olursunuz ve 3 ay boyunca bu koşulu sağlarsanız SAMSUNG TAB 4 kazanmış olursunuz ve prim hak edersiniz.
✔ 8000 PW grup cirosuna ulaştığınızda 250 kişisel puanınız ve 4 primli kolunuzla birlikte MANAGER unvanını kazanmış olursunuz ve 3 ay boyunca bu koşulu sağlarsanız SAMSUNG A7 cep telefonu kazanmış olursunuz ve prim hak edersiniz.
✔ 12000 pw grup cirosuna ulaştığınızda 250 pw kişisel puanınız ve 6 primli kolunuzla birlikte JUNIOR TAKIM LİDERİ unvanını kazanmış olursunuz ve 3 ay bu koşulu sağlarsanız OPEL CORSA YA DA RENAULT CLIO kullanım hakkı kazanırsınız ve prim hak edersiniz.
Devamında emeklilik miras bırakma hakkı ile MERCEDES VE SERİLERİ PORSCHE VE SERİLERİ diye gider
BİLGİ VE ÜYELİK İÇİN MSJ ATIN BİRLİKTE YÜRÜYELİM BU YOLDA... #lrdeğerkatar #lrkazandırır #lrsağlıkgüzellik #lrtürkiye

Back