evde ek iş sabun paketleme.

engelli biriyim bende evde yapabileciğim iş düşünüyorum küçükkoncukta ben komşular boncuktan bileklik ipte çanta örüyordu şimdi yokmuki boncuktan bileklik yapan

instagramda bebek şekeri ve sabun yapanlar o kadar fazla ki artık ben reklam görmekten sıkıldım..
daha değişik şeyler bulmalısınız bence.. herkes aynı işi yapınca bi önemi kalmıyor artık..
bebek şekeri sabun kapı süsü vs.. her iki kişiden biri yapıyor artık nerdeyse...
mesela bi arkadaşım amerikan servisi vs dikip satıyor.. acayip para kazanıyor..
bu şekilde şeyler olabilir.. hemen sabuna yönelmeyin yani:)

göz kararı eritmek lazım o zaman,mesela toplu siparişlerde diyelim 25 adet istediler,tek tek mi yapılıyor,çoklu kalopları yokmu,aklıma takıldı
İsterseniz ayni kaliptan 2,3 tane alabilirsiniz.. Ama kaliplarin fiyati 15 lira civari.. O yuzden genelde tek kalipla calisiyo insanlar.. Ama 200,300 adet yspilacaksa vakitten tasarruf olmasi icin iki kalipla calisiliyo genelde..

engelli biriyim bende evde yapabileciğim iş düşünüyorum küçükkoncukta ben komşular boncuktan bileklik ipte çanta örüyordu şimdi yokmuki boncuktan bileklik yapan
sabun deneyebilirsin canım yapımı çok kolay hemde çok zevkli tavsiye ederim..sabun bazını eritiyosun renklendirip kalıplara döküyosun .sonra ister bebek sepetleri istersen çiçek sepetleri ister bdolabı süsü yapabilirsin canım.

sabun deneyebilirsin canım yapımı çok kolay hemde çok zevkli tavsiye ederim..sabun bazını eritiyosun renklendirip kalıplara döküyosun .sonra ister bebek sepetleri istersen çiçek sepetleri ister bdolabı süsü yapabilirsin canım.

olabilir ama ateşten korkarım mum bile yakamam 30yaşındayım daha elime bıçak alıp elma soymadım düşün

Etrafinizda evlere is veren yerler mutlaka vardir.etrafinizdan arastirim bence.netten is bulursaniz para konusunda sikinti olabilir belki.

Bende cok yapmak istiyorum nerden baslamak gerek
canım ilk önce ne yapmak istediğine bağlı.
sabun kalıplarıyla yapmak istersen ilk önce mazemelerini almalısın..
1.silikon kalıp.
2.sabun bazı
3.boya gıda boyası olur koku esansı olmasada olur .bunlardan bebek sepetleri çiçek sepetleri yaparsın.bdolabı süsü yapıp teklide yapabilirsin ..nette vidyoları var .mazemeleri nerelerden bulacağınıda araştırabilirsin yapılan ürünlere bak ordan fikir sahibi olursun .ben hem kurslarına gidiyorum sadace sabun malzemeleri alıyorum kalıba para vermediim.

Etrafinizda evlere is veren yerler mutlaka vardir.etrafinizdan arastirim bence.netten is bulursaniz para konusunda sikinti olabilir belki.
ben küçük bi ilçedeyim o yüzden çok fazla açılamıyorum büyük mazalar avm ler falan yok olanlarda küçük yerler pek rabet yok anlayacağınız.o yüzden sıkıntı var.net ortamınada güvenemiyorum açıkçası hiç yapmadım.artık şansıma.

canım benim kıyamam .sabunu rendeleyip hamur yapıp oşekildede çiçekler meyveler yapabilirsin onda ateşe tüpe falan gerek yok.

ilginiz için tşk googleden baktım nikah şekeri davetiye kartları için evde iş imkaları varmış bi araştırayım engelli olduğum için gidip gelmek zor olur inş evde iş olurda

İyi akşamlar nasılsınız bende bu işi yapmayı düşünüyorum fakat güvenip bir yerden sipariş veremiyorum her yer kapora istiyor yardımcı olursanız çok sevinirim ☺️

X