- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
- Konu Sahibi balkonkusu
engelli biriyim bende evde yapabileciğim iş düşünüyorum küçükkoncukta ben komşular boncuktan bileklik ipte çanta örüyordu şimdi yokmuki boncuktan bileklik yapan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İsterseniz ayni kaliptan 2,3 tane alabilirsiniz.. Ama kaliplarin fiyati 15 lira civari.. O yuzden genelde tek kalipla calisiyo insanlar.. Ama 200,300 adet yspilacaksa vakitten tasarruf olmasi icin iki kalipla calisiliyo genelde..göz kararı eritmek lazım o zaman,mesela toplu siparişlerde diyelim 25 adet istediler,tek tek mi yapılıyor,çoklu kalopları yokmu,aklıma takıldı
sabun deneyebilirsin canım yapımı çok kolay hemde çok zevkli tavsiye ederim..sabun bazını eritiyosun renklendirip kalıplara döküyosun .sonra ister bebek sepetleri istersen çiçek sepetleri ister bdolabı süsü yapabilirsin canım.engelli biriyim bende evde yapabileciğim iş düşünüyorum küçükkoncukta ben komşular boncuktan bileklik ipte çanta örüyordu şimdi yokmuki boncuktan bileklik yapan
sabun deneyebilirsin canım yapımı çok kolay hemde çok zevkli tavsiye ederim..sabun bazını eritiyosun renklendirip kalıplara döküyosun .sonra ister bebek sepetleri istersen çiçek sepetleri ister bdolabı süsü yapabilirsin canım.
canım benim kıyamam .sabunu rendeleyip hamur yapıp oşekildede çiçekler meyveler yapabilirsin onda ateşe tüpe falan gerek yok.olabilir ama ateşten korkarım mum bile yakamam 30yaşındayım daha elime bıçak alıp elma soymadım düşün
Bende cok yapmak istiyorum nerden baslamak gerek
canım ilk önce ne yapmak istediğine bağlı.Bende cok yapmak istiyorum nerden baslamak gerek
ben küçük bi ilçedeyim o yüzden çok fazla açılamıyorum büyük mazalar avm ler falan yok olanlarda küçük yerler pek rabet yok anlayacağınız.o yüzden sıkıntı var.net ortamınada güvenemiyorum açıkçası hiç yapmadım.artık şansıma.Etrafinizda evlere is veren yerler mutlaka vardir.etrafinizdan arastirim bence.netten is bulursaniz para konusunda sikinti olabilir belki.
canım benim kıyamam .sabunu rendeleyip hamur yapıp oşekildede çiçekler meyveler yapabilirsin onda ateşe tüpe falan gerek yok.
Yazarim,sizdemi sabun yapmak istiyorsunuz,hobi icinmi satmak icinmiBulduğunuz bir yer olursa buraya da yazar mısınız.Bende araştırıyom
ev bütçesine katkı için bişeyler bulmaya çalışıyorumYazarim,sizdemi sabun yapmak istiyorsunuz,hobi icinmi satmak icinmi