- 14 Mart 2010
- 2.064
- 140
-
- Konu Sahibi balkonkusu
estafurullah arkadaşım ne cahilliği duymamış olabilirsin.sabundan süs eşyası yapıyorum meyveler çiçekler güller bebek sepetleri buzdolabı süsleri falan..hem kurslarında veriliyo eğitimi..merak ediyosan benim konum var yaptıklarımı resimleyip koydum profilden bak.ayyy sabun kursu ne?
halk eğitimde falan mı var
kendimi çok cahil buldum
malzemeleri kim satıyor tuhafiye falan mı
evet canım kokulu taşta yapıyorum.ama kendime ait nasıl site açacağım.kargo alıcıya aitmi oluyo.. bilgilendirirsen sevinirim.Ben evde sabun ve kokulutas yapıyorum.. İnstagram sayfası actım bi tane.. Ordan ulasiyolar bana.. Satis da yapiyorum cok sukur.. Getirisi guzel.. emek ve sabir isteyen bi is.. Eger toplu siparis alinirsa kazancida guzel oluyor.. Onemli olan sizin belli bir kesime ulasabilmeniz.. İnsanlar birbirine tavsiye ede ede yayiliyo zaten..
Site acmadim ben canim.. İnstagram ve face sayfasi actim,, oncelikle oraya tanidik es dost akraba ekle.. Sonra da sayfanin duyulmasi acisindan istersen bi yArisma yap.. Ben oyle yapmistim.. Ornegin sayfayi begen, resmi begen paylas cekilise hak kazan gibi.. Cekilis sonucunda da cikan kisiye isimlik gondermistim.. Sayfam yayilmis oldu boylece.. Hediye gonderdigim icin kargoyu ben odedim tabi.. Ama normal siparislerde kargo aliciya ait olacak tabiki.. Bu isi yapan herkes oyle yapiyo.. Karsi taraf oduyo kargoyu.. En uygun ptt kargo..evet canım kokulu taşta yapıyorum.ama kendime ait nasıl site açacağım.kargo alıcıya aitmi oluyo.. bilgilendirirsen sevinirim.
pek öyle pc kullanamıyorum aslında ama zamanla yaparım heralde..bende her gelene gidene gösteriyorum .yakın bulduklarıma hediye veriyorum daha pek bişey kazanamadım ama inş bu sefer olur bişeyler ..sen ne keder kazanıyosun mesela sakıncasıyoksa tabi.Site acmadim ben canim.. İnstagram ve face sayfasi actim,, oncelikle oraya tanidik es dost akraba ekle.. Sonra da sayfanin duyulmasi acisindan istersen bi yArisma yap.. Ben oyle yapmistim.. Ornegin sayfayi begen, resmi begen paylas cekilise hak kazan gibi.. Cekilis sonucunda da cikan kisiye isimlik gondermistim.. Sayfam yayilmis oldu boylece.. Hediye gonderdigim icin kargoyu ben odedim tabi.. Ama normal siparislerde kargo aliciya ait olacak tabiki.. Bu isi yapan herkes oyle yapiyo.. Karsi taraf oduyo kargoyu.. En uygun ptt kargo..
tşk ederim canım sana kolay gelsin allah bol kazançlar versin rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın inş.Aldigin siparise gore degisiyor canim kazancin.. Emeginin karsiligini aliyorsun oyle soyliyim ben sana.. Ama sana tavsiyem mutlaka internet ortaminda sergile urunlerini.. Diger turlu gelene gidene gostermekle pek satis yapamazsin.. Kolay gelsin sana, hayirli isler diliyorum
selamlar,Aldigin siparise gore degisiyor canim kazancin.. Emeginin karsiligini aliyorsun oyle soyliyim ben sana.. Ama sana tavsiyem mutlaka internet ortaminda sergile urunlerini.. Diger turlu gelene gidene gostermekle pek satis yapamazsin.. Kolay gelsin sana, hayirli isler diliyorum
Kursa gitmenize gerek yok.. Ben evde kendim konuyla ilgili bi kac video buldum onlari izleyerek deneme yanilma yontemi ile ogrendim nasil yapildigini inceliklerini falan.. Sekilli kokulu Sabun yapmak istiyosaniz malzemeler sabun bazi, sabun boyasi, sprey kolonya, silikon kalip ve esans.. Ne kadar cok silikon kalip o kadar cok cesit demek.. İnternette bu isi yapanlar icin malzeme satisi yapan siteler var.. Ben o sitelerden getirtiyorum..selamlar,
bende sabun yapmak istiyorum,kursa gitmeye gerek varmı,malzemeleri nelerdir,siz nerden temin ediyorsunuz
tsk ederim,ilk sabunda ne kadar sabun bazı konuyorKursa gitmenize gerek yok.. Ben evde kendim konuyla ilgili bi kac video buldum onlari izleyerek deneme yanilma yontemi ile ogrendim nasil yapildigini inceliklerini falan.. Sekilli kokulu Sabun yapmak istiyosaniz malzemeler sabun bazi, sabun boyasi, sprey kolonya, silikon kalip ve esans.. Ne kadar cok silikon kalip o kadar cok cesit demek.. İnternette bu isi yapanlar icin malzeme satisi yapan siteler var.. Ben o sitelerden getirtiyorum..
Zaten sabun bazlari kilo ile satiliyor.. Bi kilosu 15 lira.. Siz o bi kilo bazdan keserek kullaniyosunuz.. alacaginiz kalibin buyuklugune gore degisir ne kadar eriteceginiz.. Zaten bi iki denemeden sonra zamanla siz goz karari ayarliyosunuz.tsk ederim,ilk sabunda ne kadar sabun bazı konuyor
göz kararı eritmek lazım o zaman,mesela toplu siparişlerde diyelim 25 adet istediler,tek tek mi yapılıyor,çoklu kalopları yokmu,aklıma takıldıZaten sabun bazlari kilo ile satiliyor.. Bi kilosu 15 lira.. Siz o bi kilo bazdan keserek kullaniyosunuz.. alacaginiz kalibin buyuklugune gore degisir ne kadar eriteceginiz.. Zaten bi iki denemeden sonra zamanla siz goz karari ayarliyosunuz.