- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 34
-
- Konu Sahibi ikincielci
Ay teşekkür ederim ya kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıp duruyorum. İnanın bir tane şınav çekmeye gücüm yok o kadar sporsuz kalmışım. Bir buçuk ay önce sezaryen oldum karnımı fazla yormadan diğer bölgeleri dikleştirip sıkılaştıracak egzersizler arıyorum. Dün dizler yerde şınav, squat, ters köprü ile başladım bugün de aynılarını yaptım ama bilgili birilerinin desteği şart.ben yardımcı olabilirim
tabiki elimden geldiğince yardım ederimAy teşekkür ederim ya kendi kendime birşeyler yapmaya çalışıp duruyorum. İnanın bir tane şınav çekmeye gücüm yok o kadar sporsuz kalmışım. Bir buçuk ay önce sezaryen oldum karnımı fazla yormadan diğer bölgeleri dikleştirip sıkılaştıracak egzersizler arıyorum. Dün dizler yerde şınav, squat, ters köprü ile başladım bugün de aynılarını yaptım ama bilgili birilerinin desteği şart.
Boyum 174 kilom 65. Zayıflamadan sıkılaşabilirsem iyi olur yani en fazla 60 a kadar ineyim daha zayıflamayayım istiyorum. Hamilelikte göğüslerim çok sarktı. 80b giyiyordum şimdi 85 oldu ve b zor geliyor. Selülitlerim var kalçam çok genişledi.tabiki elimden geldiğince yardım ederim
öncelikle diyet ve kilo durumunuz?
Hı bir de kambur duruyorum canım dik duruş nasıl kazanırım?tabiki elimden geldiğince yardım ederim
öncelikle diyet ve kilo durumunuz?
tamam cnmBoyum 174 kilom 65. Zayıflamadan sıkılaşabilirsem iyi olur yani en fazla 60 a kadar ineyim daha zayıflamayayım istiyorum. Hamilelikte göğüslerim çok sarktı. 80b giyiyordum şimdi 85 oldu ve b zor geliyor. Selülitlerim var kalçam çok genişledi.
Göğüs küçültme sıkılaştırma, kol kası yapma, bel ve bacak kasları geliştirme sıkılaştırma. Öncelik istediklerim bunlar.
hepsi sporla düzelir mrk etmeHı bir de kambur duruyorum canım dik duruş nasıl kazanırım?
Sorun yol canım karnımı zorlamadığım sürece. Bakayım videolara. Zayıflamak istemiyorum ama sıkılaşmak istiyorumCanım öncelikle spor için doktora danıştin mi sakıncası olmasın? İkincisi ben ilk bebekte jillian 30 say shred videolarıyla evde çok güzel sonuç almıştım tavsiye ederim. Ben de başlamayı düşünüyorum kısa zamanda
Önümde iki aylık boşluk var sonrasında işe başlayacağım o zaman belki biraz zorlanabilirim ama bu iki ay önce elimden geleni yapmak istiyorum. Dumbel alacağım ne kadarlık almam lazım. Evde hiçbir egzersiz malzemeleri yok neler almam lazım bu söylediğim sorunlarıhalledebilmek için? Desteğin için ayrıca çok teşekkür ederimtamam cnm
öncelikle beslenme bu konuda %70lik kısım, spor öncesi ve sonrasına dikkat etmen lazım
spor öncesi protein+karbo alıp ( tabiki sana uygun miktarda) spor sonrası ise yağsız protein olarak beslenmen gerek bu birinci kural
ikinci kural 2 çalış 1 dinlen şeklinde haftada 4-5 gün antreman yapabilirsin
dinlenme günlerinde yapabilirsen kardiyo ekleriz
her gün ayrı bi programın olacak
bu kısım ikinci kuralın
üçüncü kural başlamadan önce sabah aç karnına iken ölçülerini alıp tarihi ile not almalısın
dördüncü kural sabır, hemen olmasını bekleme, ben 1.5 yıldır spor yapıyorum, diyetisyene 2 ay önce başladım, karın kaslarım daha yeni yeni meydana çıkıyor :)
beşinci kural ise azim olsun, pes etme, olmuyor deme, yapacağına olacağına inan
ve bunların dışında elinde antreman için olan materyaller neler? dumbell? direnç bantları? ağırlık setleri? yürüyüş bandı ya da eliptik ya da bisiklet?
bunlar için kendini hazır hissediyor musun?
Sorun yol canım karnımı zorlamadığım sürece. Bakayım videolara. Zayıflamak istemiyorum ama sıkılaşmak istiyorum
Ben başlangıcın da başlangıcı varsa onu yapayımBunda da zayıflama olmuyor aksine kilo bile alabilirsin kas oranı arttığı için:) yarım saat sürüyor ama çok etkili. 3 seviyesi var sen başlangıçta ilk seviyeyi yapmalısın.
Bugünyazıcam sana neler yapacağını :)Önümde iki aylık boşluk var sonrasında işe başlayacağım o zaman belki biraz zorlanabilirim ama bu iki ay önce elimden geleni yapmak istiyorum. Dumbel alacağım ne kadarlık almam lazım. Evde hiçbir egzersiz malzemeleri yok neler almam lazım bu söylediğim sorunlarıhalledebilmek için? Desteğin için ayrıca çok teşekkür ederim
Tamamdır süpersin. Günaydın :)Bugünyazıcam sana neler yapacağını :)
günaydınTamamdır süpersin. Günaydın :)
Sağol canım ben de yolculuktydım bakamadım hemen mesajına bakıyorımgünaydın
ksra bakma anca gelebildim
şimdi programını hazırlıyorum...
Teşekkür ediyorum İnşaallah:) başladık bir işe bakalım azimle devam ettirebilirsem alırım diye düşünüyorumİnşallah istediğin sonuçları alırsın.
Teşekkür ediyorum İnşaallah:) başladık bir işe bakalım azimle devam ettirebilirsem alırım diye düşünüyorum