Evde egzersiz / spordan anlayanlar bakabilir mi?

Plank hareketleri ile herşey mümkün sadece düzenli ve disiplinli devam etmek gerekiyor.
Baktım denedim baya zormış :) sezaryen olduğum için karın kaslarımı zorlamak istemiyorum ama ileride bu egzersizi de yapacağım teşekkür ederim

hayır plank olmaz, şuan bi daha benim verdiklerimin dışına çıkma lütfen, sezeryanlısın zarar verirsin

Merhaba bende size bisey sormak istiyorum. Daha dogru yaptiplarim ilgili dogrumu yanlismı bilgi verin istiyorum.

Boyum 1.60 68 kiloyum sezeryan sonrasi kalan gobegim var. Bir haftadir ekmegi kestim gunde 1 dilimi geçmiyor. Akşamlari yürüyüş yada ip atlama arkasindan teldeki bi programdan tum vücut, karın, kalça valışıyorum

Merhaba bende size bisey sormak istiyorum. Daha dogru yaptiplarim ilgili dogrumu yanlismı bilgi verin istiyorum.

Boyum 1.60 68 kiloyum sezeryan sonrasi kalan gobegim var. Bir haftadir ekmegi kestim gunde 1 dilimi geçmiyor. Akşamlari yürüyüş yada ip atlama arkasindan teldeki bi programdan tum vücut, karın, kalça valışıyorum
Evet?

Tabiki hayır okuduğum kadarıyla sadece kardiyo yapıyosunuz, bunun vücuda öyle ahım şahım faydası yok, ağırlık çalışmanız gerek çünkü karın en zor bölge ve bi de doğum sonrası daha da zor ayrıca boya göre kilo da vermeniz gerek, en önmli noktalardan bir diğeri de beslenme
Sizce yaptiğim spor yeterlimidir

Ben kilomla barışık bir insanım o yüzden spor salonuna para vermektense evde vücudumu topluyorum.
Dik duruş ve karın toplaması için plank egzersizleri yapıyorum. Kalçalarım için squat kol içinse şınav çekiyorum. Şınav yapmazsanız da olur plank ile başlayın. İnternetten plank challengeları var,squat için de öyle. Android telefon kullanıyorsanız kadınlar için ev egzersizi diye store dan aratın uygulamalar var işinize yarayabilir

X