bazen öyle olmuyor tatlım benim annem en küçük kardeşimi on dakika gibi bir sürede doğumunu yapmıştı. Allah rahmet eylesin inşallah çok üzüldümYa benim anlamadığım doğum olayı bir anca gerçekleşen bişi değil ki yani kasılmalar başladığı Zaman neden hastaneye gitmemiş ki?
Tamam da en küçük kardeş dediğine göre annenin en azından 3. Doğumu demek ki, ama bu kadının ilk galiba, bir şey yazmamışlar ama.bazen öyle olmuyor tatlım benim annem en küçük kardeşimi on dakika gibi bir sürede doğumunu yapmıştı. Allah rahmet eylesin inşallah çok üzüldüm
Yani o anda ne yaşandı tam bilemeyiz ki panikle ne yaptı acabaTamam da en küçük kardeş dediğine göre annenin en azından 3. Doğumu demek ki, ama bu kadının ilk galiba, bir şey yazmamışlar ama.
Ne olursa olsun doğum başladığını görünce en azından 112'yi arasaydı keşke. En kötü 112 müdahale ederdi belki kurtulurdu.
Ya benim anlamadığım doğum olayı bir anca gerçekleşen bişi değil ki yani kasılmalar başladığı Zaman neden hastaneye gitmemiş ki?
allah analı babalı büyütsün iyi insanlarla karşılaştırsın can sağlığı versin hayırlı uzun ömrü olur inşallah bebeğininDun aksam dogum yapmis bir kadin olarak
Su an kanim dondu....
cok zor olmaliydi
cani cok yandi
Bende öyle tahmin ettim sanırım evlilik dışı ve saklamak istemiş rabbim rahmet eylesinÇok acı bir şey..
Hayatına mal olacağını bilse muhtemelen giderdi, ama belki evlilik dışı, gizli bir ilişkiden doğan bebeği saklamak istedi, hastaneye gitse doğum yaptığı, bebeği olduğu resmi kayda geçecek diye korktu belli ki.
Çaresizlik, korku, cahillik, bilinçsizlik.. O kadar acı çekerken bir hastane, yakınını bile arıyamamış. Ne acı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?