• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde doğum yapan kadın bebeğiyle birlikte öldü!

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.004
448
Kocaeli
Ordu'da, evde kendi başına doğum yapmaya çalışan kadın ve bebeği kan kaybından hayatını kaybetti.
256452_660_320.jpg

İHA'da yer alan habere göre
olay, Altınordu ilçesi, Şarkiye Mahallesi'nde bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde tek başına yaşayan S.T. isimli kadından uzun süre haber alamayan akrabaları eve gitti.

Kapıyı açarak eve giren S.T.'nin akrabaları genç kadının ve bebeğinin banyoda kanlar içinde yerde yattığını gördü. Olayın haber verilmesi ile eve gelen 112 sağlık ekipleri, S.T.'nin doğum yaptığı esnada kan kaybı sebebiyle öldüğünü tespit etti.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından S.T. ve bebeğinin cesetlerinin Ordu Devlet Hastanesi morguna, ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

Haberlerde de izledim dün, ALLAH rahmet etsin kızcağıza ya çok cız etti içim. O annenin o bebeğin ölene kadar ki süreçlerini düşünmek bile istemiyorum. Hamileliğin son günlerinde ve tek başına yaşauan bir kadının sık sık kontrol edilmesi gerekir aslında, akrabaları biraz geç kalmış.

bu kadının annesi kız kardeşi görümcesi kayınvalidesi yokmuymuş.doğum tarihleri artık önceden belli oluyor zaten bu kadının kocasıda mı yokmuş.

Ya benim anlamadığım doğum olayı bir anca gerçekleşen bişi değil ki yani kasılmalar başladığı Zaman neden hastaneye gitmemiş ki?

Çok acı bir şey..

Hayatına mal olacağını bilse muhtemelen giderdi, ama belki evlilik dışı, gizli bir ilişkiden doğan bebeği saklamak istedi, hastaneye gitse doğum yaptığı, bebeği olduğu resmi kayda geçecek diye korktu belli ki.

Çaresizlik, korku, cahillik, bilinçsizlik.. O kadar acı çekerken bir hastane, yakınını bile arıyamamış. Ne acı...

Ya benim anlamadığım doğum olayı bir anca gerçekleşen bişi değil ki yani kasılmalar başladığı Zaman neden hastaneye gitmemiş ki?
bazen öyle olmuyor tatlım benim annem en küçük kardeşimi on dakika gibi bir sürede doğumunu yapmıştı. Allah rahmet eylesin inşallah çok üzüldüm

bazen öyle olmuyor tatlım benim annem en küçük kardeşimi on dakika gibi bir sürede doğumunu yapmıştı. Allah rahmet eylesin inşallah çok üzüldüm
Tamam da en küçük kardeş dediğine göre annenin en azından 3. Doğumu demek ki, ama bu kadının ilk galiba, bir şey yazmamışlar ama.
Ne olursa olsun doğum başladığını görünce en azından 112'yi arasaydı keşke. En kötü 112 müdahale ederdi belki kurtulurdu.

Tamam da en küçük kardeş dediğine göre annenin en azından 3. Doğumu demek ki, ama bu kadının ilk galiba, bir şey yazmamışlar ama.
Ne olursa olsun doğum başladığını görünce en azından 112'yi arasaydı keşke. En kötü 112 müdahale ederdi belki kurtulurdu.
Yani o anda ne yaşandı tam bilemeyiz ki panikle ne yaptı acaba o_O

Canim benim ablamin da ilk cocugu evde dogdu. Sancisi gelir gelmez bebek cikmis. Allahtan kaynanasi falan yakindi biliyomus hemen göbek bağını falan kesmis baglamis sonra da hastaneye gitmislerdi..
Bu zavalli kadincagizin kimsesi yokmus. Cok uzucu bir durum.. :( Belki bebegin esi icerde kaldi. Bebek de nefes alamadi. Ikisi de hayatını kaybetti.

Haberlerde eşinden kısa süre önce ayrıldığı diyordu. Bence boşandığı eşine hamile olduğunu söylememiş olabilir. Belki de ailesi de bilmiyordu kimbilir. Allah rahmet eylesin.

Çok acı bir şey..

Hayatına mal olacağını bilse muhtemelen giderdi, ama belki evlilik dışı, gizli bir ilişkiden doğan bebeği saklamak istedi, hastaneye gitse doğum yaptığı, bebeği olduğu resmi kayda geçecek diye korktu belli ki.

Çaresizlik, korku, cahillik, bilinçsizlik.. O kadar acı çekerken bir hastane, yakınını bile arıyamamış. Ne acı...
Bende öyle tahmin ettim sanırım evlilik dışı ve saklamak istemiş rabbim rahmet eylesin

Tahminlerime göre kız boşanınca ailesi destek çıkmadı kocası zaten çocuğu almış malumunuz burası Tğrkiye ve hala kafalar "gelinlikle çık kefenle gel" kafası ! Anlaşılan kızı biri kandırdı ve tabiri caizse kendine kapatma yaptı adam evliydi kız evde onu bekliyordu hamile kaldı adam durumundan mütevellit eve uğramıyordu kızın sancısı tuttu adam telefonu açmadı ve....

Yani yazarken bile sinir basıyor insan evladına sahip çıkmazsa olur bunlar okumamışsa bir mesleği de yoksa tam bir av dışarıda yazıktır günahtır anne baba değil canavar !

Back