- 9 Aralık 2020
- 1.088
- 1.564
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eglencesine mi yaptiniz yoksa evde test yoktu diye mi?Kızlar merhaba hiç evde karbonat, limon, çamaşır suyu veya o tarz maddelerle test yaptığınız oldu mu? Sonuçları ne şekilde oldu. İdrar ve kan testi dışında hiş bir şeye güven olmaz ama sadece bir merakben azönce limon ve karbonatla yaptım onlara göre sanırım hamileyim
![]()
Evde test yoktu, adetime 1 hafta var, göğüslerimde damarlar çıktı ve çok acıyo adet öncesi hiç böyle olmazdı ama en önemlisi eğlenceEglencesine mi yaptiniz yoksa evde test yoktu diye mi?
Nasil bir sonuc verdi yani ne olursa sonuç pozitif cikiyorEvde test yoktu, adetime 1 hafta var, göğüslerimde damarlar çıktı ve çok acıyo adet öncesi hiç böyle olmazdı ama en önemlisi eğlence![]()
Ayy bidahakine birde öyle bakayımEv testini bilmemde. Evde test istiyorsan idrarina bak parlak sarıysa ve kokuyorsa hamile olabilirsin. Ben öyle farkettim.![]()
İnsallah öyledirAyy bidahakine birde öyle bakayımhaftaya eczaneden idrar testi alacağım beklemedeyim ama sanki hamileyim
Şöyle okudum eğer limon tortuları dibe çöküyorsa, Karbonatla yapılan testle de eğer köpürüyorsa gebelik varmış. Karbonatın üstüne sirke döktüğünüzde kabarır ya idrara karbonat dökünce aynı o şekilde oldu üstünde beyaz köpük biriktiNasil bir sonuc verdi yani ne olursa sonuç pozitif cikiyor
4 yıldır bebek istiyorum ama kafaya da takmıyorum olursa olur modundayım. Rabbimden hayırlısını istiyorum..İnsallah öyledirama inan bende kendimi dinledigimde her ay hamileydim ama testler hep negatifti
adetim duzensizlestide dusunmeden oldu çok şükür
![]()
Insallah vardır ne diyeyim eglenceli bir sey fen bilgisi deneyleri gibiŞöyle okudum eğer limon tortuları dibe çöküyorsa, Karbonatla yapılan testle de eğer köpürüyorsa gebelik varmış. Karbonatın üstüne sirke döktüğünüzde kabarır ya idrara karbonat dökünce aynı o şekilde oldu üstünde beyaz köpük biriktiinternetten öğrendiğim kadarıyla bu şekilde pozitif oluyormuş
Yaa ne kadar güzel. Doğru olanda bu. Kadin doğum uzmanina danistin mi peki canim4 yıldır bebek istiyorum ama kafaya da takmıyorum olursa olur modundayım. Rabbimden hayırlısını istiyorum..![]()
Ben hamileyim tescilli deniyim mi bi ben de ne olacak bakalimŞöyle okudum eğer limon tortuları dibe çöküyorsa, Karbonatla yapılan testle de eğer köpürüyorsa gebelik varmış. Karbonatın üstüne sirke döktüğünüzde kabarır ya idrara karbonat dökünce aynı o şekilde oldu üstünde beyaz köpük biriktiinternetten öğrendiğim kadarıyla bu şekilde pozitif oluyormuş
Bir kızım var çok şükür. Kardeşi olsun istiyoruz hayırlısıYaa ne kadar güzel. Doğru olanda bu. Kadin doğum uzmanina danistin mi peki canim
Yaa güldürdünüzÇamaşır suyunu denedim pozitif göründü sonra eşimede denedim onunda pozitiftidaha ben hamile kalamazken eşimde kaldı sanırım
![]()
Ayy zahmet olmazsa neden olmasın hahajBen hamileyim tescilli deniyim mi bi ben de ne olacak bakalim![]()
Evet erkeklerin idrarında bile pozitif gösterebiliyor sözdeonlarda negatif iken bile pozitif ddiye gosteriyo. hamile degil ikn bile hep pozitifti
Haftaya bellii olur inşallah.Insallah vardır ne diyeyim eglenceli bir sey fen bilgisi deneyleri gibi![]()
onlarda dogurmaliEvet erkeklerin idrarında bile pozitif gösterebiliyor sözde, hiç bir doğruluğu yok