Y ymsrnv Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2011 273 116 103 23 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ymsrnv #1 Evde kendi kefir mayasının artması nedeniyle fazla olanları buzdolabı poşetinde buzlukta saklamaktayım. İsteyen olursa istanbul içi satış yapıyorum.
Evde kendi kefir mayasının artması nedeniyle fazla olanları buzdolabı poşetinde buzlukta saklamaktayım. İsteyen olursa istanbul içi satış yapıyorum.
E eldam Guru Kayıtlı Üye 11 Nisan 2013 1.204 1.057 333 Ankara 24 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ymsrnv #2 ymsrnv .!.: Evde kendi kefir mayasının artması nedeniyle fazla olanları buzdolabı poşetinde buzlukta saklamaktayım. İsteyen olursa istanbul içi satış yapıyorum. Genişletmek için tıkla... ne kazanacaksın yavv kefir tanesinden bırının duasını alsan yetmezmi benimde buzlugumda var millete faydası olsun dıye hibe ediyorum
ymsrnv .!.: Evde kendi kefir mayasının artması nedeniyle fazla olanları buzdolabı poşetinde buzlukta saklamaktayım. İsteyen olursa istanbul içi satış yapıyorum. Genişletmek için tıkla... ne kazanacaksın yavv kefir tanesinden bırının duasını alsan yetmezmi benimde buzlugumda var millete faydası olsun dıye hibe ediyorum
Y ymsrnv Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2011 273 116 103 24 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ymsrnv #3 eldam .!.: ne kazanacaksın yavv kefir tanesinden bırının duasını alsan yetmezmi benimde buzlugumda var millete faydası olsun dıye hibe ediyorum Genişletmek için tıkla... Hamileyim çocuğunun eksiği ni karşılıycam insanların hayatları hakkında ne biliyosun uz ki yorum yapıyosunuz
eldam .!.: ne kazanacaksın yavv kefir tanesinden bırının duasını alsan yetmezmi benimde buzlugumda var millete faydası olsun dıye hibe ediyorum Genişletmek için tıkla... Hamileyim çocuğunun eksiği ni karşılıycam insanların hayatları hakkında ne biliyosun uz ki yorum yapıyosunuz
E eldam Guru Kayıtlı Üye 11 Nisan 2013 1.204 1.057 333 Ankara 25 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ymsrnv #4 ymsrnv .!.: Hamileyim çocuğunun eksiği ni karşılıycam insanların hayatları hakkında ne biliyosun uz ki yorum yapıyosunuz Genişletmek için tıkla... tamam karsıla sana gore cok mantıklı olabılır ama bundan ne kadar bı fayda saglanır ki allah yardımcın olsun
ymsrnv .!.: Hamileyim çocuğunun eksiği ni karşılıycam insanların hayatları hakkında ne biliyosun uz ki yorum yapıyosunuz Genişletmek için tıkla... tamam karsıla sana gore cok mantıklı olabılır ama bundan ne kadar bı fayda saglanır ki allah yardımcın olsun
D denizkirbiyik Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ekim 2007 4 0 86 İstanbul 13 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi ymsrnv #5 Merhaba, nasıl ulaştırabilirsiniz bana kefir mayasını? Herhangi bir bozulma olmaz değil mi? Son olarak fiyatı nedir?
Merhaba, nasıl ulaştırabilirsiniz bana kefir mayasını? Herhangi bir bozulma olmaz değil mi? Son olarak fiyatı nedir?