• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde cinsiyet belirleme testi

Evet demek tutmuyormuş ne yapalım sağlık olsun,
ama anlamadığım bişey var doktor bana 16 cm boyu ortalama 130-160 gr ağırlığı dedi bu forumdaki hesaplayıcı çok farklı hangisi doğru anlamadım:50:bir de ablam 5 aylık hamileyken doktor %100 erkek demiş ama yeğenim 3 yaşına girdi eminimki kız :) hakkımızda hayırlısı neyse o olsun :)...

bebeğinizin cinsiyeti ne oldu çok merak ettim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

slm bende yaptım bu testten 11 haftalıkken hemde ayrı günlerde 2 kere ikiside erkek çıktı resmini çektim fotoları yolladım erkek die rapor bile geldi meilime ama geçen hafta doktora gittim bir kızım olacagını söyledi doktorum....

iyiki almadim testede güven olmuyormus

merak insana neler yaptırıyor yaa.. yorumlarınızı okuyana kadar ben de nerden bulsam da alsam diye araştırıyordum. sanırım bu siteyi sırf bu paylaşımlar için çok seviyorum.. her ne kadar kız erkek farketmiyor olsa da merak başa bela işte:) allah hepimize sağlıklı evlatlar versin inş:)

Ilk konuyu acanin yazisini okudum siparis etmek uzereydm bide yorumlari okuyum da oyle edey deyip siparis sitesinden ciktim :)) zaten boyle bisey mumkun olsa herkezin haberi olur bende ilk defa duydum . Insan merakta olunca inanmak istiyo :))

Ilk konuyu acanin yazisini okudum siparis etmek uzereydm bide yorumlari okuyum da oyle edey deyip siparis sitesinden ciktim :)) zaten boyle bisey mumkun olsa herkezin haberi olur bende ilk defa duydum . Insan merakta olunca inanmak istiyo :))
Mervecim bende bu konuyu okuyunca aklima sen geldin.burada bu testi yapanlarin da yuzde 90 i yanlis cikmis.insanlari kandiriyorlar.nasil cin rus takvimi yaniltiyorsa bu test de yaniliyor canim.idrarla cinsiyet tayin etmek bence imkansiz

bende merak ediyorum cinsiyet kaçıncı haftadan itibaren görülebiliyor

Ilk defa duydum bu testi bu haftada doktorda cinsiyetini ögrenecegiz insallah, tüh dedim simdiye kadar niye görmedim, simdi siparis etsem ben doktordan geldikten sonraki günlerde ancak geliyor siparisi. Sonra yorumlari okuyunca biraz rahatladim, Allah herkese hayirli, saglikli evlatlar versin, kiz erkek fark etmiyor ama insan merak ediyor birde ilk olunca heyecan merak hepsi birbirine karisiyor :)

Evet arkadaşım yaptım.İçinde detaylı bir şekilde anlatılmış kullanma talimatı var onu güzelce okudum basit şeyler zaten ama belki merak eden olur benim gibi diye bahsedeyim biraz;test üç parçadan oluşuyor bardak idrar için - şırınga 20 ml. işareti üzerinde-ve içinde toz olan üzeri etiket ile kapatılmış kutu ,
Talimatlar:48 saat önce ilişkiye girilmemeli-gece AŞIRI sıvı tüketilmemeli-sabah aç karnına en az 2,5 saat öncesinden hiçbirşey yenilmeden-içilmeden yapılmalı(zaten uykudan kalkınca yaptığımızdan yememiş olmamız ve sıvı tüketmememiz kolay oluyor)-testin bulunduğu ortam biraz yüksek ve mümkünse altında düz beyaz bir yüzey etrafı da beyaz yüzey olursa daha iyi sonuç alınır (rengini etkilememsi açısından) bu kadar.
Ben cumartesi günü aldım testi akşam her zamanki gibi yaşantıma devam ettim normal yedim içtim bu uyarıları dikkate alarak gece yattım sabaha kadar zaten üç beş kez wc için uyanıyorum ben ama ilkinde yapmadım sabah dediği için nasılsa yine uyanıcam o zaman yaparım dedim kendi kendime:)Neyse en son saat 15:45 'te kalktım ,önce masanın üstüne güzelce beyaz kağıtları döşedim,üzerine koymak için ,testten çıkan bardak içine küçük idrarımı yaptım sonra fazla vakit kaybetmeden çıkıp yine testten çıkan 20 ml. işaretine kadar idrarı bardaktan şırıngaya çektim ve test kutusunun üzerindeki etiketi dikkatlice ve hızlıca açtım ufak deliği var şırıngayı oraya sokup idrarı normal iğne yapar gibi içine boşalttım hemen kutunun etiketini geri kapadım 10 saniye soldan sağa aşırı olmamak şartıyla hızlıca dairesel hareketlerle çevirdim talimatta bu zaten çalkalamak yok soldan sağa zaten ok işareti var üzerinde soldan sağa çevirdim vakit kaybetmeden düz beyaz zemine yavaşça koydum hemen dakikaya baktım.Daha iki üç dakikada renk yeşile döndü resmini çektim bekledim tam 10. dakikada daha da koyu yeşil oldu suyun üst kısmında sanki tortu gibi ip gibi yeşil ip gibi şekil oluştu.Testi hiç oynatmıyoruz ama ve 10. dakka dolduğundaki renk tam olarak geçerlidir yazıyor zaten.Ben 2-3 dakikada yeşile dönünce değişecek sandım ama değişmedi daha da koyu oldu renk.10. dakkanın sonunda bir iki resim daha çektim sonra gidip yattım.Resim koyarım diye düşünüyodum ama googleye bebek cinsiyeti evde belirleme yazdım görsellerde çıktı zaten boy girl diye renkleride var aynı ordaki gibi oluyor yani resim koymasam da olur artık:)aynı ordaki gibi .
Bakalım artık hayırlısı ben eğlence olsun diye biraz merakımı hafifletmek için yaptım,aklıma çok takmıştım ondan , yoksa kız erkek hiiç farketmez ikiside lazım bize ayrıca ÖNCELİKLE RABBİM SAĞLIKLI HAYIRLISI İLE DE DOĞMASINI NASİP ETSİN başka bişey istemem gerisi öylesine ultrasona girmek gibi ya da hamilelik testi alıp evde yapmak gibi ...vs. yapmak isteyen arkadaşlar olursa böyle düşünmelerini tavsiye ederim.
Saygılarımla...
Ayni testi bende yaptim erkek cikti
AMA KIZ bebek oldigunu soyledi dr
Bende tutmadi

Ben de cin takvimi tutmayanlardanim. Kiistiyorumdum eşim de cin takvimine göre erkek dedigi icin cok mutluydu.ama doktorumuz bi hanimefendi geliyor diyince havalara uctum :) sağlıkla gelsinler inş. ..

Ayni testi bende yaptim erkek cikti
AMA KIZ bebek oldigunu soyledi dr
Bende tutmadi
Kizlar özür dilerim 24. Haftadayim gecen hafta seker yükleme ve ayrıntılı ultrason vardı
Bebek erkek
Testisleri ancak torbalara inmiş
Testi yazmıştım 11. Haftada erkek çıktı ve kendi Dr um %70 kiz demişti
Anlayacağınız test doğru benden alinan kan testi ile yapılan kromozom testinde erkek olduğu kesinleşti

biz
Kizlar özür dilerim 24. Haftadayim gecen hafta seker yükleme ve ayrıntılı ultrason vardı
Bebek erkek
Testisleri ancak torbalara inmiş
Testi yazmıştım 11. Haftada erkek çıktı ve kendi Dr um %70 kiz demişti
Anlayacağınız test doğru benden alinan kan testi ile yapılan kromozom testinde erkek olduğu kesinleşti
Biz de yeni öğrendik

Bende bu testten sipariş verdim sonrada test hakkında yorumlar varmı diye bakayım dedim iyi ki bakmışım testi yapan herkes erkek çıkmış hiç kız çıkan olmamış test videodundada erkek çıkıyodu hemen iptal ettim siparişi

Bende bu testten sipariş verdim sonrada test hakkında yorumlar varmı diye bakayım dedim iyi ki bakmışım testi yapan herkes erkek çıkmış hiç kız çıkan olmamış test videodundada erkek çıkıyodu hemen iptal ettim siparişi
bende dayanamyp bugn sipars ettm ama yormlri okuynca biraz pisman oldum sanki 3 oglm var oyuzden bukadar merakim

Merhabalar,
İnternette bu testi araştırırken bu konuya denk geldim. Malum aradan zaman geçmiş, yeni bir konu değil ama testi yapan ve ultrasonda sonuç alan arkadaşlar konuya cevap yazmaya devam ederse çok sevinirim.

İnternette okuduğuma göre Progesteron kullanan ve Polikistik Over Sendromu olan annelerde test sonucu yanlış çıkmaktaymış ve firma bu anne adayların testi almasını önermiyor. Progesteron kullanıyorsanız da 10 gün boyunca içmediğiniz takdirde bu test doğru sonuç veriyormuş. Ayrıca 48 saat içinde cinsel ilişkiye de girilmemeliymiş. Sonuçları farklı çıkan arkadaşlarda acaba bu durumlardan biri olmuş olabilir mi?
11 haftalık hamileyim. İlk bebeğim olacak inş ve acayip derecede merak içindeyim. Bir yandan almak istiyorum, diğer yandan yanlış yönlendirme ihtimali düşündürüyor. Sizlerden cevap bekliyorum. Saygılarımla...

Vala bayanlar bende dayanamadım aldım 10 haftalik hamileyim bakalım arti polikistik over sendromu hastasıyım ilk gebeliğim cin takvimi rus takvimi hepsinde kız çıkıyor herkez vana erkege benzediğini söylüyor bakalım bu testi yapıcam ilerleyen zamanlarda da cinsiyet belli olur olmaz yazıcam bende doğru sonuc verirse paylaşıcam sizinle tekrar

Nedense insan çok merak ediyor 4 hafta daha bekleseniz zaten öğreniceksiniz ama zaman geçmek bilmiyor sanki☺️ Ben sipariş vermişken iptal edenlerdenim iyiki öyle yapmışım 100 tl mi merakım için harcıycaktım☺️ Şuanda 20 haftalık olduk 14.haftada bi kızım olacağını öğrendim ve çok mutluyum

valla bayanlar yaptım testi PCOS hastası olmama ragmen dayanamadım kız bebek cıktı benım testımde gercı cın takvımınde de rus takvımımde de kız cıkıyordu bakalım bı kac hafta sonra sonuc tutacakmı merakla beklıyorum :):):)

valla bayanlar yaptım testi PCOS hastası olmama ragmen dayanamadım kız bebek cıktı benım testımde gercı cın takvımınde de rus takvımımde de kız cıkıyordu bakalım bı kac hafta sonra sonuc tutacakmı merakla beklıyorum :):):)
Testini zin sonucu ne çıktı merak ediyorum

Back