Evet arkadaşım yaptım.İçinde detaylı bir şekilde anlatılmış kullanma talimatı var onu güzelce okudum basit şeyler zaten ama belki merak eden olur benim gibi diye bahsedeyim biraz;test üç parçadan oluşuyor bardak idrar için - şırınga 20 ml. işareti üzerinde-ve içinde toz olan üzeri etiket ile kapatılmış kutu ,
Talimatlar:48 saat önce ilişkiye girilmemeli-gece AŞIRI sıvı tüketilmemeli-sabah aç karnına en az 2,5 saat öncesinden hiçbirşey yenilmeden-içilmeden yapılmalı(zaten uykudan kalkınca yaptığımızdan yememiş olmamız ve sıvı tüketmememiz kolay oluyor)-testin bulunduğu ortam biraz yüksek ve mümkünse altında düz beyaz bir yüzey etrafı da beyaz yüzey olursa daha iyi sonuç alınır (rengini etkilememsi açısından) bu kadar.
Ben cumartesi günü aldım testi akşam her zamanki gibi yaşantıma devam ettim normal yedim içtim bu uyarıları dikkate alarak gece yattım sabaha kadar zaten üç beş kez wc için uyanıyorum ben ama ilkinde yapmadım sabah dediği için nasılsa yine uyanıcam o zaman yaparım dedim kendi kendime:)Neyse en son saat 15:45 'te kalktım ,önce masanın üstüne güzelce beyaz kağıtları döşedim,üzerine koymak için ,testten çıkan bardak içine küçük idrarımı yaptım sonra fazla vakit kaybetmeden çıkıp yine testten çıkan 20 ml. işaretine kadar idrarı bardaktan şırıngaya çektim ve test kutusunun üzerindeki etiketi dikkatlice ve hızlıca açtım ufak deliği var şırıngayı oraya sokup idrarı normal iğne yapar gibi içine boşalttım hemen kutunun etiketini geri kapadım 10 saniye soldan sağa aşırı olmamak şartıyla hızlıca dairesel hareketlerle çevirdim talimatta bu zaten çalkalamak yok soldan sağa zaten ok işareti var üzerinde soldan sağa çevirdim vakit kaybetmeden düz beyaz zemine yavaşça koydum hemen dakikaya baktım.Daha iki üç dakikada renk yeşile döndü resmini çektim bekledim tam 10. dakikada daha da koyu yeşil oldu suyun üst kısmında sanki tortu gibi ip gibi yeşil ip gibi şekil oluştu.Testi hiç oynatmıyoruz ama ve 10. dakka dolduğundaki renk tam olarak geçerlidir yazıyor zaten.Ben 2-3 dakikada yeşile dönünce değişecek sandım ama değişmedi daha da koyu oldu renk.10. dakkanın sonunda bir iki resim daha çektim sonra gidip yattım.Resim koyarım diye düşünüyodum ama googleye bebek cinsiyeti evde belirleme yazdım görsellerde çıktı zaten boy girl diye renkleride var aynı ordaki gibi oluyor yani resim koymasam da olur artık:)aynı ordaki gibi .
Bakalım artık hayırlısı ben eğlence olsun diye biraz merakımı hafifletmek için yaptım,aklıma çok takmıştım ondan , yoksa kız erkek hiiç farketmez ikiside lazım bize ayrıca ÖNCELİKLE RABBİM SAĞLIKLI HAYIRLISI İLE DE DOĞMASINI NASİP ETSİN başka bişey istemem gerisi öylesine ultrasona girmek gibi ya da hamilelik testi alıp evde yapmak gibi ...vs. yapmak isteyen arkadaşlar olursa böyle düşünmelerini tavsiye ederim.
Saygılarımla...