iğrenç demeyelim arkadaşlar allahın yarattığı bi hayvan sonuçta...ama evde olması rahatsız eder tabi... canım fazla korkma zararsız bi böcek zehirli falan değildir..sokma ısırma huyu yoktur zavallının...nerden biliyorsun diyeceksin..tecrübeliyim haşereler konusunda evimde zamanında çoookkk haşere geldi geçti hala da var soyu tükenmez canlılar nede olsa... bunlar ne ki keşke benim evimde bunlardan olsa razıyım... ben mutfağımda akrep öldürmüş biri olarak bu böceğe falan çok basit bakıyorum... zamanında farede gördük kırkayak da çıyanda...kullanmadığım ilaç zehir kalmadı.. sorusu olan herkesi yanıtlarım valla kızlar gerçekten yaramı deşti konu sahibi...haşerelerle yaşamak zor hele benim gibi korkan biriyseniz... benimde en büyük sıkıntım kertenkele...sürekli evimin giriş merdivenlerinde pusu kuruyorlar resmen..kapıyı açık görmesinler dalıyorlar içeri... hemde bildiğiniz miniklerden değil yeşil başlı irice biraz...çok korkuyorum ama çare bulamadık...baharın gelmesiyle çıkıştılar yine geziniyorlar
bu böceğe ne var ki al peçete ile at dışarı..gelin benim yeşil başlı kertenkelelri alın atında görelim :)