evde bulduğum böcek!! resimli

canim bu tarla tapan bocegi, ormanlik, agaclik yerlerde olur.. ve evde yasamaz dert etme.. bu donemlerde cogaldiklari icin etraftalar su ara.. ama sonbaharla birlikte azalacaklar.. hic ilaca falanda gerek yok.. yonlerini kaybettiklerinden bi sekilde kendilerini insanlarin arasinda buluyorlar :)))

tiksinenler vs olmus.. buda ugurbocegide bocek.. ikiside zarasiz.. insan meraklisda degiller.. ugurbocegi canim cicimken bu garibanlar yaratik muamelesi goruyor.. uzuldum :))

korkmayin kizlar o sizden daha cok korkuyordur meraklanmayin:KK53:

kızlar evde devamlı bu böceklerden buluyorum, araştırma yaptım adını bile bulamadım.
bu böceği duyan bilen var mı nasıl evimden uzak tutabilirim yardımcı olun lütfen :KK43:

Eki Görüntüle 383214 Eki Görüntüle 383215 Eki Görüntüle 383216

arada bizimde evimize girer bu böcekten bahçeden geliyorlar evde pek yaşamaz sanırım .. pis kokar ve cızzzt gibi bi ses çıkarıyo esas bana karınca geliyo tablet aldım attım fayda etmedi çerasi varmı acaba hanimlar

iğrenç demeyelim arkadaşlar allahın yarattığı bi hayvan sonuçta...ama evde olması rahatsız eder tabi... canım fazla korkma zararsız bi böcek zehirli falan değildir..sokma ısırma huyu yoktur zavallının...nerden biliyorsun diyeceksin..tecrübeliyim haşereler konusunda evimde zamanında çoookkk haşere geldi geçti hala da var soyu tükenmez canlılar nede olsa... bunlar ne ki keşke benim evimde bunlardan olsa razıyım... ben mutfağımda akrep öldürmüş biri olarak bu böceğe falan çok basit bakıyorum... zamanında farede gördük kırkayak da çıyanda...kullanmadığım ilaç zehir kalmadı.. sorusu olan herkesi yanıtlarım valla kızlar gerçekten yaramı deşti konu sahibi...haşerelerle yaşamak zor hele benim gibi korkan biriyseniz... benimde en büyük sıkıntım kertenkele...sürekli evimin giriş merdivenlerinde pusu kuruyorlar resmen..kapıyı açık görmesinler dalıyorlar içeri... hemde bildiğiniz miniklerden değil yeşil başlı irice biraz...çok korkuyorum ama çare bulamadık...baharın gelmesiyle çıkıştılar yine geziniyorlar :KK43: bu böceğe ne var ki al peçete ile at dışarı..gelin benim yeşil başlı kertenkelelri alın atında görelim :) :KK43:

biliyorum o kertenkelelere elöpen derler sıcak yerde yaşıyorsunuz belliki allah kolaylık versin en çekindiğimde şu dört ayaklı kemirgen varya allah muhafaza bak ismini bbile yazmam ya benden uzak olsun ya
karıncaya çare karıncaya çare öldürmek istemiyorum ama benim evdede yaşamasın mümkünse garibanlar ya

selam arkadaşlar konun üzerinden zaman geçmiş ama işim düştü sizlere yardımcı olur musunuz bu osuruk böceği hakkında lütfeenn :KK43: yorumların hepsini okudum herkese de katılıyorum ewet kendileri zararsızdır ancak ışık gördü mü çarpmadan duramaz o çarpma sesiyle sinir krizi geçirtirler ..... bazı ark.lar ewde yaşamaz diolar ancak neredeyse 1.5 aydır kendileriyle beraberiz bildiğin yerleşmişler dokunamıyorum da huylanıyorum öldüremiyorum da... nasıl bir kabuk yapıları warsa artık üstlerine detan boşaltıyorum hala yaşıyorlar.hergün biri ölüyor bazen ew kapalı kalıyor öldüklerini umuyorum hawasızlıktan akşam bi bakıyorum uçuyo awizemin etrafında soylarını kurutamadım anlayacağınız :KK43: kaynaklarını da bulamadım camlarda tel war girebilecekleri yer yok napcammm ben lütfennn :KK43:

Bunlar dışardan uçarak geliyorlar. Camlara ve balkon kapısına sineklik iyi bir çözüm. Camasirlardan da gelmiş olabilir.

X