Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar evde devamlı bu böceklerden buluyorum, araştırma yaptım adını bile bulamadım.
bu böceği duyan bilen var mı nasıl evimden uzak tutabilirim yardımcı olun lütfen
Eki Görüntüle 383214 Eki Görüntüle 383215 Eki Görüntüle 383216
ay çok iğrenç görüntüsü var tiksinç bu böcekler ya tatlım evini ilaçlatsana kurtulursun hem ilaçlamacılar daha iyi bilir ona göre yaparlar
bu böcek dısarda olmazmı evde konaklıyomu...
ben bilmiyorum ne böceğidir ama bazı markaların böcek yemleri varya tablet halinde onlardan yerleştir bence böceği bulduğun yerlere :S :S çoğalmasın sonradan...
ay çok iğrenç görüntüsü var tiksinç bu böcekler ya tatlım evini ilaçlatsana kurtulursun hem ilaçlamacılar daha iyi bilir ona göre yaparlar
ben bilmiyorum ne böceğidir ama bazı markaların böcek yemleri varya tablet halinde onlardan yerleştir bence böceği bulduğun yerlere :S :S çoğalmasın sonradan...
böcekleri gördüğüm andan itibaren beni kaşıntı tutar şimdi yine başladı eşim küçücük böcekten korkulurmu o senden korkar diyor ama napıyım kormak değilde işte anlatamıyorum böyle tiksinmek gibi içime ürperti giriyo ayyyyyyyy neyse cnm allah yardım etsin ama bence evini ilaçlat bir an önce çocuğun varmı?
hiç korkma bahar böcegi, olacak o kadar dışarıdan gelmiştir... yine gelebilir ilaçlasan da gelebilir bi sakıncası yok çünkü evi sarmaz eve yerlesmez yani bilmeden girer geçer gider, hamam böceği filan görmede bu çok iyi bi böcek onun yanında:)))
osuruk böceği canım bunun adı değişik renklerde oluyo diye biliyorum bizim köye gittğimizde çok karşılaşırım ağaçları çok sever özellikle salkım söğütü okaliptusu falan... ama çok kızdırır isen ısırabilir korkutmak istemem ama seni...