Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

bende 250 ml istiyorum banada fiyat ve hesap numara gonderin lutfen ben 3 ay sonra kullancam o zamana kadar bozulmaz diil mi?

yihuuuu yarın yatırıyorum parayı buarada fiyatta bi değişiklik varmı kılıçbalığım yoksa sölediğin gibimi?

Canım tekrar mesaj atıyorum...
Canım, burda ne kadara alabilirim dersen kızlar zannedecek ki ben keratin satıyorum, ortak şişe alıp paylaşıyoruz diye düzeltmek isterim.250 ml 70 lira.

Sana yine özel mesaj atıyorum canım.

Kuzum zaten bu üründe diğeri kadar göz yanması nefes daralması ve duman olmuyor İnşallah beklediğinden iyi olacak saçların.

O şampuandan uzak dur canım, doğrusunu atıyorum...

Canım ilk olarak sodyum arındırıcı şampuan ile yıkayacaksın, sulfatsız şampuan daha sonra kullanım için...Özel mesajla yazıyorum canım şampuanın adını sanını :)

şampuan o şampuan canım ben bılıom
Osgeeeeeee
O şampuan yanlış kuzu, pembe olan şampuandan bahsediyor

canım benim ya çok teşekkür ederimmmm neyseki fiyatıda uygunmuş 80 ml ama nasılsa sadece öncesinde kullanılıyormuş..

bende 250 ml istiyorum banada fiyat ve hesap numara gonderin lutfen ben 3 ay sonra kullancam o zamana kadar bozulmaz diil mi?
Bozulmaz canım...

oo bu güzel bilgiyi neden sakladın bızden bende o zaman keratını bakım kremıme karıştırayım gliss kaşmir proteınlı var ona olar mı??
Canım içeriğine bak önce, eğer zararlı madde yoksa karıştır tabii...

Hahahahaha yahu ilk uygulamada bende aynı şeyi yapmıştım, çok güldüm

Sorun olmaz canım, söz ağızdan çıkar...Önce uygulama yap eğer hala gerek varsa kestir...

saçlarım orta uzunlukta acaba kaç ml gider bana.250 ml 70 yazmışsın ama eğer okadar giderse kuaförde yaptırmak daha mantıklı gibi geldi bana kılıçbalığı banada yardımcı ol çünkü çok sıkıldım artık şu kabarık saçlardan keratinden önce şampuan kullanılıyormuş sanırım hangi marka fiyatı keratin ve ondan sonraki sülftasız şampuan adı ve fiyatları hakkında bilgilendirebilirmisin beni canım ? çok teşekkür ederim şimdiden.
Herkese iyi geceler...

kılıcbalıgı arkadas..bende istiyorum yapmak..su sitenin adresini banada yollasan..kreatinide alabilirmiyz o siteden?? kreatin 125 lik almamız mümkünmü ordan??yoksa siz 1000 lik alıp paylasıyormusunuz anlayamadım gitti??

yaşasıınn keratinlerimiz geliyooorrr
saçımın dip boyasını da yaptırdım hazır bi şekilde bekliyorum keratinden sonrada uçlardaki kırıkları kestiririm :78:
sen çok yaşa kılıçbalığı

balığımmmm şu açık pembe şampuan yanlış mıı tam adı şu aldığımın BRAZILIAN KERATIN DEEP CLEANSING SHAMPOO 80 ML. nolur doğru de bi de bugün atabileceğim parayı bi aksilik çıkmazsa :) bi de canım özelden msj atma hakkım yok. bana sana ulaşabileceğim bi mail adresi ya da telefon numarası gönderirsen adres bilgilerimi yollayayım :) bi de benim aldığım şampuan şu ilk sayfadakinden değil. şeffaf renkte ama yine pembe.

Son düzenleme:
Kızlar ya acil bilen varsa yazsın ben keratinimi aldım şampuanda nude şampuan aldım öncesindede sonrasındada onla yıkıcaktım öyle değilmi öncesindede başka şampuanmı kullanıyoruz iyide şampuanımız zaten tuzsuz üstünde %98 doğal yazıyo n egerek varki başkasına yarın yapcamktım ya olmazmı şimdi önce ve sonrasında nude kullansam accccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiil cevap plssssssss:18:

canım kılıçbalığının daha önceki yazdıklarından hatırladığım kadarıyla olmuyor ama sen yine de ondan cvp bekle bence ya da yapan başka birinden

kılıçbalığına sormuşsun ama görmüşken yazayım dedim :)
açık, şeffaf pembe doğru şampuan arkadaşlar (keratin öncesi için)
daha koyu, cırt pembe bi şampuan var -ilk sayfadakine benziyor :)- onun içinde sülfat var. yanlış olan o (onda da uygulama sonrası yazar açıklamasında zaten)

Son düzenleme:

bildiğim kadarı ile sana da yazayım, yanlışım varsa kılıçbalığı düzeltir :)
keratin sonrası için kullandığımız şampuanlarda (nude, live clean vs) dost olarak nitelediğmiz sodyum türevleri var. saçtaki keratine bir zararı dokunmuyor. fakat ilk uygulama aşamasında keratinin saça tutunabilmesi açısından hiçbir şekilde saçta sodyum olmaması gerekiyor. o yuzden uygulama öncesi arındırıcı bir şampuan kullanmak gerekiyor.

Hmm,,100 ml alamıyor muyum?

Buarada saclarımı yıkadım ben, dümdüz içime sindi,,
Yanzlız aldıgım sülfatsız sampuan cok az köpürdü, sinir oldum ve yıkarken kupkuydu saclarım dayanamayıp daha önce kullandıgım kremimden sürdüm öyle cıkabildim dustan, yumusattı,

Sonuc cok güzel, umarım hemen bozulmaz, bakmaya doyamıyorum,
Resim yarın eklemeye calısıcam,
Sanki bazı yerler yanmıs gibi hissettim bana mı öyle geldi anlamadım ama cok beğendim,,
Krem olarak hangi markayı kullansam?

:)))) kendim evde hallediyorum canım , domatesi bilmiyordum ya vallahi denicem çok merak ettim bej için 9 , 9.4 ve 9.54 diyorsun tamam hangi marka ?
gri olması için ne ile boyayayım canım ?

selam canım, özelden hakkım olmadığı için yazamadım, inan bende bilemedim şampuanı..kılıçbalığı özelden msj atıcak bana, henüz yazmadığı için bişide diyemiyorum

ben de onu aldım neyseki doguymuuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…