-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.741
yihuuuu yarın yatırıyorum parayıbuarada fiyatta bi değişiklik varmı kılıçbalığım yoksa sölediğin gibimi?
Canım, burda ne kadara alabilirim dersen kızlar zannedecek ki ben keratin satıyorum, ortak şişe alıp paylaşıyoruz diye düzeltmek isterim.250 ml 70 lira.Bundan sonraki keratinimi senden alayım bende kılıçbalıgı,,
4 ay sonra tekrar uygulama yapmayı düşünüyorum, tabi memnun kalırsam,,
100 ml sacıma yetti hatta arttı bir miktar,,
100 ml ne kadara alabilirim senden(fiyat öğrenmek istiyorum şimdilik)
Sana yine özel mesaj atıyorum canım.tamam canım 250 ml olması daha iyi benim için, yarın parayı geçerim hesaba..ben henüz özelden msj atamadığım için teslimat adresi vs diğer gerekli bilgileri nasıl ulaştırabilirim bilemedimsenden son isteğim şampuan önerisi
Tamam canım atarım tabii, aslında burası bizim ilk aldığımız yer biz şu an dediğim gibi direkt distribütörden alıyoruz, yani en azından ilk sefer alabildik şu an iki şişemi kaptırmış durumdayım
Canım ne kadar dayanacağı saçın tipi, saçın kalitesi, saçın hasarı, kullanılan şampuan ve saç yıkama sıklığına göre değişiyor.Kesin şu kadar dayanır diyemeyiz.Ben 4 ay sonra yeniledim(1-2 ay daha bekleyebilirdim aslında ama yazın ortasında yapmak istemedim) ama şöyle bir durum var, benim saçlarım yanmış ve çok incelmişti akıtıcıdan dolayı ve zaten bu yüzden yapmıştım, daha sonra kızlardan bu bildiğimiz mavi su ile alakalı şikayet gelince denemek için saçıma sıktım ve bozduğunu gördüm, haliyle benim 3 ay sürmesinin br sebebi bu mavi su ve saçımı her gün yıkıyor olmam
ayy anladım şeker parem ..benim saçımda senin ki gibi anladığıma göre..oryalden vasat durumda..ben de uygulayacağım zaman sırf bu nedenden istiyorum sağol aydınlattığın için canım benim..kullanım sonrası şampuanlarına vs. diğer topikden bakarım..
Kuzum zaten bu üründe diğeri kadar göz yanması nefes daralması ve duman olmuyorbrezilya fönümün ikinci aşaması olan düzleştirme işlemini tamamlamış bulunmaktayım. ben malesef maske kullanmadım unuttum bir şey eksık dıyodum ama yenı aklıma geldi fakat çok aşırı gözum yanmadı , nefesım etkılenmei. açıkçası o kadar da bol kullandım ama toplam 4 kere felan bi an yaşardı hemen geçti pencereler felan baya açıktı havalar sıcak ya... kırıklar yaparken bile kendını belli edıyor bazı ksıımlarım duzelmıyo benım bakalım yıkadıktan sonra bi iyilşme olacak mı ? bi an uğraşmaktan sıkıldım nerdeyse yıkayacaktım ama dayandım
tüm günümü aldı benım çunku yardım edecek kımsem yoktu ...
pazar günü yıkar haberdar ederm... kılçbalığıma tekarrdan teşekkürler.
kılıçbalığıııı canım benimmm yine ben :44: şampuan aramaktan beynim döndü yemin ederimkeratin bakımından sonraki tamamda öncesi için hani şu arındırma işlemini yapıcak olduğumuz şampuan konusunda bişi sorucam baştaki sayfada olan pembe şampuanı buldum (yani keratin öncesi kullanılan diye tahmin ederek yazıyorum) açıklamasında şu yazıyordu..
Keratin tedavisinden sonra Tek Kullanımlık Nötralize Bakım Şampuanı:
Saçlara canlılık kazandırır,ipeksi bir görünüm sağlar. Günlük 1 kez tavsiye edilir.
Kılıçbalığım müjdeyi vermiş keratinler cuma geliyor.olleeeeeey:90 aha önce mesaj yazmıştım sana kılıçbalığım bende istiyorum diye.Mümkünse bende 250 ml almak istiyorum.Ama hesap no,fiyat vs.
hiçbirini bilmiyorum.Bana da en kısa zamanda özelden mesaj atarsan sevinirim:))).Bu arada daha önce söylemeyi unuttum saçların çok güzel olmuş inşallah benimde saçlarım keratin uygulamasından sonra senin gibi olacakMaşallah Ayrıca birşey sormak istiyorum hani şu keratini saça uygulamadan önce sülfatsız şampuanlamı saçımızı yıkıyıcaz yoksa sodyum arındırıcı şampuanlamı(daha önceki bir mesajında yazmıştın)?Bu konuda kafam karışık.Eğer sodyum arındırıcı şampuan kullanmam gerekiyorsa
yine tekrar özelden bana marka yazarmısın kılıçbalığım?Bende uygulamdan önce ve sonra foto yüklemeyi düşünüyorum.Ayrıca keratin uygulaması yapacak herkese başarılarrrrrr
Osgeeeeeeeşampuan o şampuan canım ben bılıom
canım benim ya çok teşekkür ederimmmmneyseki fiyatıda uygunmuş 80 ml ama nasılsa sadece öncesinde kullanılıyormuş..
Bozulmaz canım...bende 250 ml istiyorum banada fiyat ve hesap numara gonderin lutfenben 3 ay sonra kullancam o zamana kadar bozulmaz diil mi?
Canım içeriğine bak önce, eğer zararlı madde yoksa karıştır tabii...oo bu güzel bilgiyi neden sakladın bızdenbende o zaman keratını bakım kremıme karıştırayım gliss kaşmir proteınlı var ona olar mı??
ve şuan saçımda keratın var bekleme halındeyım taam 125 ml keratın kullandım ...ay oraya da süreyım burayada acaba şurası azmı oldu ama burası az olursa düzleştirirken yanarsa felan derken bi baktım şişenın yarısı yok :44: ufo yu da açtım kuafördeki ısı gibi altınada oturdum ay çok komiğim ya ufo altından yazıyorum size satırlarımı ay inşallah guzel olurum
balığımm çok sağol :) yalnız şöyle bir durum var ki ben bu parayı pazar gününden önce yatıramamsıkıntı olur muu ama pazar kesin yatırmış olurum. ayır bana olur mu sen yine de 250ml :) balığım bi de bişe daha soracağım. saçlarımın ucu baya yıprandı. kopmalar oluyo ve çatallaşma da var. kestirip öyle mi yapsam ben?
Kızlar ya acil bilen varsa yazsın ben keratinimi aldım şampuanda nude şampuan aldım öncesindede sonrasındada onla yıkıcaktım öyle değilmi öncesindede başka şampuanmı kullanıyoruz iyide şampuanımız zaten tuzsuz üstünde %98 doğal yazıyo n egerek varki başkasına yarın yapcamktım ya olmazmı şimdi önce ve sonrasında nude kullansam accccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiil cevap plssssssss:18:
balığımmmm şu açık pembe şampuan yanlış mııtam adı şu aldığımın BRAZILIAN KERATIN DEEP CLEANSING SHAMPOO 80 ML. nolur doğru de bi de bugün atabileceğim parayı bi aksilik çıkmazsa :) bi de canım özelden msj atma hakkım yok. bana sana ulaşabileceğim bi mail adresi ya da telefon numarası gönderirsen adres bilgilerimi yollayayım :) bi de benim aldığım şampuan şu ilk sayfadakinden değil. şeffaf renkte ama yine pembe.
Kızlar ya acil bilen varsa yazsın ben keratinimi aldım şampuanda nude şampuan aldım öncesindede sonrasındada onla yıkıcaktım öyle değilmi öncesindede başka şampuanmı kullanıyoruz iyide şampuanımız zaten tuzsuz üstünde %98 doğal yazıyo n egerek varki başkasına yarın yapcamktım ya olmazmı şimdi önce ve sonrasında nude kullansam accccccccccccccccccccciiiiiiiiiiiiil cevap plssssssss:18:
:)))) kendim evde hallediyorum canım , domatesi bilmiyordum ya vallahi denicem çok merak ettimbej için 9 , 9.4 ve 9.54 diyorsun tamam hangi marka ?
gri olması için ne ile boyayayım canım ?
balığımmmm şu açık pembe şampuan yanlış mııtam adı şu aldığımın BRAZILIAN KERATIN DEEP CLEANSING SHAMPOO 80 ML. nolur doğru de bi de bugün atabileceğim parayı bi aksilik çıkmazsa :) bi de canım özelden msj atma hakkım yok. bana sana ulaşabileceğim bi mail adresi ya da telefon numarası gönderirsen adres bilgilerimi yollayayım :) bi de benim aldığım şampuan şu ilk sayfadakinden değil. şeffaf renkte ama yine pembe.
ben de onu aldımneyseki doguymuuşş