Kızlar hiç mecalim yoktu ama ben yeni aldığımız ürünle uygulama yaptım ve bitirdim...3 gün sonra yıkayacağım bakalım nasıl oldu...Bu arada daha önce yine aynı markayı kullanmıştım ama bu seferki bu markanın farklı bir ürünü ne kokusu ne yapısı benzemiyor zaten benim ilk aldıklarıma.Dikkatimi çeken bazı olumlu noktalar var
1- Uygulamadan sonraki bekleme süresi 3 güne inmiş
2- Keratin saça sürülüp bekletildikten sonra saç tamamen kurutuluyor
3- Çok daha az duman var
4- Daha az göz yakıyor
5- Saçlarım bu sefer yağlı gibi kalmadı direkt fön çekmişim gibi duruyor
6- Bu seferki üründe düzleştirici ile düzleştirmekten hariç aynı zamanda hafif dalgalı fön, saçı içe veya dışa doğru kıvırma, kırık fön uygulaması yapılabiliyor
7- Saç tamamen kurutulduktan sonra son kısma geçildiği için son aşama olan düzleştirme kısmını atlayıp sadece saç bakımı olarak kullanılabiliyor...
bu açıdan bakarsak daha başarılı buldum.Yalnız daha az duman daha az koku ve göz yanması derken hiç yok sonucunu çıkartmayın maalesef ki var...
Uygulamayı bu sefer abartıp 230 derece ile yaptım, daha evvel biliyorsunuz saçımdaki problemli bölgelere 230 dereceyi değdirdiğimde naylon gibi eriyordu ama bu kez böyle bir şey olmadı, büyük ihtimalle alttaki keratin tabakası saçı korudu ve üzerine yeniden sürüncede saçı daha iyi sardı...Demek ki uygulamanın tamamlayıcılığı ve koruyuculuğu açısından saçın tamamen bozulmasını ve keratinin tamamen akmasını beklemeden uygulama yapmak daha yararlı olacak...[/QUOTE
canım kılıçbalığım bu sizin aldığınız keratin senin ilk aldığın ve benimde sana linkini attığım değilmi?e benim aldığımın kokusu neden sizin tarif ettiğiniz gibi değil benmi yanlış bişey aldım yoksa sizin bahsettiğinizmi farklı bişey.buarada hani ben uygulama yaptıktan sonra kurutmayı unutup direk düzleştirme işlemine geçmiştim ya o yüzden saçlarım biraz yandı şimdi tekrar yapıcam şuanda çok kötü deil dümdüz ama uçlar biraz çatallaştı özellikle yanlardaki saçlarım.elim saçlarımın arasından kayıp gitmiyor takılıp kalıyo
daha güzel olsun yaptıkça yapasım geliyo seninde dediğin gibi insan en iyisini görünce elindekiyle yetinmiyo.oysaki saçlarım eskiden tüy gibiydi bi şekle sokamazdım şimdi dümdüz pırıl pırıl ama hala daha iyisi olsun diye uğraşıyorum
neyse bikez daha işlem yapıcam şimdi ama aynısınımı alsam bilemedim.benim aldığım tariflerinize uyuyor gözlerim çok sulanmadı aşırı bi buhar çıkmadı ama kokusu sizin dediğiniz gibi deildi.