E iyi ama tatlım zaten amaç saçı düzleştirip ipeksi bir hale getirmek değil mi bu üründe? Sen hacimli saçlara alışıksın ve öyle seviyorsun ki saçının hiç el değmemiş kıvırcık hali de enfesti bana göre ama öyle bir saçtan sonra dümdüz pırasa gibi bir saça alışmak tabii kolay değil, bu yüzden düşük ısı uyguluyorsun ki biraz daha hafif dalgalı ve hacimli kalsın.. Şimdi bana bir bonus saç koy, garipserim -gerçi çok isterdim kıvırcık saç- ama bu demek değil ki amacı saçta düzlük sağlamak olan kişiler ısıyı düşük tutsun. Eğer Hacer 180-190 derecede uygulama yaparsa işlem hatalı yapılmış olur. Çektiği eziyete değmez, akar gider.
Kalıcılık konusunda ben net konuşayım, senin saçlar 1 ay sonra enseden bozulmaya başlıyor, 2 ay sonunda fön akıyor. Nereden çıkarttın dersen konuşmalarımız bu şekilde.Bende kalıcılığı kışın 6 ay, yazın 4 ay en fazla.Belki 230 ile yapsam daha kalıcı olacak ama malum saç değil misina benimki
Eskisi gibi kıvırcık olabilmesi için defalarca fön uygulanmış kısımların kesilmesi gerek. Neden dersen saç tellerin ağırlaştı, ağırlaştığı için düzleşiyor. Eğer hiç fön uygulamaz zaman içerisinde kestire kestire kurtulursan yine kıvırcık olacak minnakların.