-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.141
200 ml ürün kullanılmaz, saçlarına ince işçilikle sür 120 ml yi kesinlikle geçme lütfen. Aksi halde saçını ne kurutabilirsin, ne düzleştiricinin dumanını kesebilirsin. Yağlı bir görüntüyle kalıp gibi kalır.O saçlar açık halde dolaşamazsın buram buram kokar gözünü yakar, boynuna değer kızartır, pullanma yapar. Aman ha...Ben bisey sormak istiyorum benim saçların uçları kırık ve çatal oluştu daha önce pek olmuyordu ama kızım doğduktan sonra pek bakamadim benim bildigime gore keratin bakim yapıyor bu yuzden yaptıktan sonra kesilmesi gerekiyor ama benim saçım baya sık ve 50 cm uzunluğunda 200 ml yeterlimi genelde herkes 100 ml yazmış ama şuan benim saçım keratinede bakimada aç o yuzden ne yapmam gerekiyor yeterlimi acaba 200 ml?OKYANUSYAA KilicBaligi
alfa dan ben de çok memnundum ya bir de hemen yıkayabiliyorsun filan çok iyiydi ama o fiyatlar ah o fiyatlarrr
Burda da brezilya yaptırmadan önceki bonus ve sert saçlarım brezilya fönü olmasa ne yapardım bilmiyorum ne fön çekildiğinde Bişey e benziyordu nede jöle ile o yuzden tereddütte kalanlar mutlaka yapsın saçın yapısı bile değişiyor dipten gelen sac bile açılıyor
https://imageshack.us/my/images
ENDE BU ÜRÜNDEN ALAMYI DÜŞÜNÜYORUM ,MEMNUN KALDINIZMI, KOKUSU VE GÖZ YAKMASI ÇOK OLDUMUDande Nano Keratin adlı ürünüm geldi, şeker pembesi bir rengi var, koyu kıvamlı duruyor. kokusu da çok tatlı ama uygulama sırasında koku nasıl olacak bilmiyorum.
Arkadaşım bayramda ben bayram sonrası uygulayacağım. Haberleri paylaşırım.
bu arada 250 ml ürünü 200 tl'ye aldım. bana hesaplı geldi.
Sevgiler.
Olur tabi, düşük ısıda düzleştirirsinelimde az bi ürün kaldı da keratin yüklemesi olarak nasıl yapabilirim?hem bı bakım olsun hem de kabarıklığını alsın istıorum.ya da sadece perçemlerime yapsam olur mu acabaOKYANUSYAA ?
ENDE BU ÜRÜNDEN ALAMYI DÜŞÜNÜYORUM ,MEMNUN KALDINIZMI, KOKUSU VE GÖZ YAKMASI ÇOK OLDUMU
Konunun sessiz olduğuna bakma, yazılan herşey kılıcın yada benim bildirimlerimize düşüyor. En günceli burası, hatta tek yer diyebilirimMerhaba, kızlar ben foruma biraz önce üye oldum :)
Saçlarım oldukça kalın telli ve kuru. Saçıma Bio keratin Gold ürünü ile keratin yüklemesi yaptırdım (ablam da yaptırdı) haftasonu ve aşırı memnun kaldım. Ama okuduğum kadarı ile bu ve bunun gibi bazı markalara "uyduruk" falan denmiş biraz moralim bozuldu açıkçası
Bu konudaKilicBaligi gibi tecrübeli arkadaşların Natura ürününü tavsiye ettiklerini ve evde nasıl uygulancağını diğer başlıklarda okudum, okumaya devam ediyorum.. Ancak çok sayfa var gerçekten ve üstünden zaman da geçmiş.
Ben bundan sonra evde uygulama yapmaya doğru ürünlerle devam etmek istiyorum, hala aynı ürün mü tavsiye ediliyor ondan mı devam etmeliyim? yoksa uzun süredir aynı ürünü kullanıp bırakmaya niyeti olmayan kızlarımızın ürünleri nelerdir? merak içerisindeyim :)
Not :Beni yönlendirebileceğiniz, güncel, başka bir başlık varsa oradan da devam edebilirim.
Şimdiden teşekkürler.
Keratin almak isteyen varsa bi miktar paylaşabilirim kızlar
Konunun sessiz olduğuna bakma, yazılan herşey kılıcın yada benim bildirimlerimize düşüyor. En günceli burası, hatta tek yer diyebilirim
Onun dışında bio gold kullanmışsın, yanlış hatırlamıyorsam bayağı gerilerde kullanım çok tedirgin olan kızlarımız vardı, çünkü ürünün sonr kullanma tarihi bile yoktu üzerinde, merdiven altı dedik sonrasında
memnun kaldıysan sıkıntı yok
bunun dışında naturanın kendisini bozduğunu düşünüyoruz, eskisi gibi saçlara iyi gelmediği gibi çabuk bozuluyor
şuan için favorimiz maxi bio keratindir. soranlara bunu tavsiye ediyoruz
tabi maddi duruma göre tek bir yapımı ortalama 1500 tl gibi bir maaliyete sahip ürün de var, ama o bir dursun :)
Canım dande nano keratin valla okadar kullanmışım gibime geliyor ki ama net değilim kullandıysam da yıllar olmuştur, fakat birşeyler hatırlayamadığıma göre sanırım pekte sevmemişimdir :)Okyanusya sen dande nano keratin kullandınmı hiç?senin yorumlarına güvenebiliriz diye düşünüyorum.bir de tahtatarak sitesi güvenilir bir site mi merak ettim.yardımcı olursanız sevinirim.
şimdi canım bu ürün sadece gitti gidiyorda varcevap için teşekkür ederim @okyanusya :)
Evet Nashi'nin sadece keratin losyonu bile 800tl, bide kuaförde uygulatmaya kalksam kim bilir ne kadara patlar. Neticede buda saçtır yani uzat-boyat-kestir birton işlem görüyor, her 4-6 ayda bir 1500tl verecek durumda değilim
Peki o zaman nereden bulabilirim maxi bio keratin ürününü, güvenilir bir satıcı var mı bildiğiniz?