Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ayni firma, güven konusunda maxi bio keratini nasıl güvenip kullandıysam maxi keratini denemek icin de aynı heves var. Hatta cok cok daha merakim var. 2 yıl once Maxi bio keratini almaya karar verdigimde de gönlum maxi keratinde idi zira pahalıydı hala öyle
Yorum konusunda her iki urun icin de yabanci sitelerde pek yorum yok, türkçe blogda yazanlar da buradan referans alıyorlar :)
Şimdi ürün satıcısı falan oldugum düşünülmesin daha önce böyle kotu bir dusunceye mazur kalmisti kilic.
Ki oyle olsa buradan elinde maxi bio olup paylasmak isteyeni aramazdim)))

Eklentiler

• FB_IMG_1490374512281.jpg
    49,4 KB · Görüntüleme: 90
  • FB_IMG_1490374481393.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 114
Yok yahu ne satıcısı alıcısı, sonuna kadar belli ki biz sonuna kadar kullanıcısıyız :) elimdeki natura keratin bitsin ki kalan kısım saçlarıma yetişmeyebilir diye endişeliyim, ben de alternatif bakınıyorum. Bloggerlarla zamanında çok çalıştım, bir çoğunu at çöpe sadece reklam yapıyorlar, referans açısıdan senelerdir burayı tek geçerim

Lübnan markasıymış, souq'ta bir kaç yorum okudum gerçi orda da satılmıyor şu anda da kullananlar çok memnun. bir denemek lazım 1000 ml için iyi fiyat aslında.

Kızlar ben hala keratin alamadım ama takipteyim.
Ben ilk defa yapıcam, saçımda boya yok, kıvırcık ve kuru.
Sizi sürekli okuduğum için deneyimlerinize çok güveniyorum. Bu son paylaştığınız ürüne daha sıcak baktım.
İsterseniz ben alayım paylaşalım.

ben çok memnun olurummm :)))
maxi keratinden bahsediyorsun değil mi

yalnızzz uyarmak isterim, bu ürünü denemedim maxi bio keratinden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum
çünkü ekstradan kollojen var içerisinde (ne olduğunu artık açıklamayacağım)
aynı firmanın ürünleri, güven konusunda ben sıkıntı yaşamam fakat diğer bayanlar biraz tereddütte
ki maxi bio keratinin her defasında benim için bir mucize olduğunu yazmışımdır, maxi keratin nasıldır hayal edemiyorum
umarım hüsran olmaz :))

Evet canım, linkini verdiğin ürünü aldım ben :)
Son 1 adet gözüküyordu, kaçırmak istemedim.
Bugün gönderecek kişi de arayıp aldığınız ürün gerçekten en iyisi dedi.
Tabiki herkes sevecek diye birşey yok belki de memnun kalmayacağım ama bir süredir benimde hevesle denemek istediğim budur.
Kargo gelsin haberleşelim.

Arıyor evet :))
İlgili bir satıcı haberini bekliyorum ohalde dört gözle

maxi keratin değil mi canım 550 tl idi gittigidiyorda yanlış ürün olmasın bu aralar fazlaca karıştırılıyor
satıcıyla ürün hakkında ben uzun uzun konuştum, kendisi genel hatlarıyla biliyor fakat içeriğindeki ekstra bileşenlerin ne işe yaradığı hakkında pek fikri yok, güzel ürün parlatıyor kollojen var falan diyor :)) ilgili bir adamcağız işte, bir kuaför nekadar biliyorsa o da okadar biliyor

550 tl :) pembis ambalaj.
2 gune gelecek insallah

Kokusuzsa ben de ortak olurum vallahi, ödüm patlıyor saçlarımı güzelleştireyim derken ciğerlerim gidecek diye zaten saçlar aşırı terlemeli spordan ve bir önceki hafif uygulamadan bozulmak üzere, en geç nisan sonuna kadar idare eder beni... Haber verirseniz sevinirim

Bu arada, terlemeye karşı bir çözümünüz var mı, spordan vazgeçemem en azından bir korucu ürün vs. tavsiyesi olan?

Ürün elimize geçer geçmez özellikle ben ve kılıççığım farklı farklı ürünler denemiş kişiler olarak bunu da deneyip yorum yazacağız, Kılıç yoğunluğu nedeni ile pek giremiyor başlığa ama kullanıp yorum yazar olaylardan haberi var.
BlueDaisy de deneyecek fakat onun ilk yapışı olması nedeni ile diğer ürünlerle kıyaslama yapamıcak. Olan durumu etkisini illaki paylaşır, saolsun o da risk alıyor şu durumda :))

Şimdi şunu yazmak istiyorum hafif sitem biraz da teşvif adına..

Burası bir paylaşım platformu, kılıç ya da ben nasıl daha önce denenmemiş ürünleri deneyip risk alabiliyorsak ve sonuca göre ürünü övüyorsak ya da yeriyorsak, (ki bizimkisi de saç bizimkisi de önemli biz de korkuyoruz birşey olur diye en az sizler kadar...) bunu rica ediyorum sizler de yapın..

Güven sorunu yaşıyorsanız ürünler hakkında kendi bulduğunuz ürünler deneyin bizi de bilgilendirin yazın buraya bizler de faydalanalım (ki kinayeli yazılar seziyorum bizim fedakarlığımız karşısında haksızlık bu) bir tek bizim üzerimizden yürümesin olay,

Yoksa bir şey yazmasak mı KilicBaligi bizim saçlara da yazık kızzz

OKYANUSYAA alacağınız tarihe göre ben de ortak olurum, natura keratin denemiştim biliyorsun kapak açılalı 6 aydan fazla oldu, sanırım kalanı kullanmayacağım.

Selamlar tekrar, ben 4 gün bekleyemem saçımda havalar ısındı, zaten hemen her gün spordayım mümkün değil normalini kullanmam
Nashi'nin argan yağlı şampuanı sodyumsuz sülfatsız, ama bir de saç dökülmesine karşı olan Nashi Argan Capixyl Exfoliating Dökülme Önleyici Şampuanını deneyeniniz var mı? Sodyum sülfat içeriyor mu? İçeriğini internette bulamadım bir türlü de

susluduygu ürün açıklamasında gittigidiyorda aynı gün yıkandığı yazsa da, gerçeğinde kullanım klavuzunda maxi bio keratin gibi en az 48 saat bekletileceği yazıyor.
Ben kulanım klavuzunu görmemiş olsaydım da gittigidiyordaki tarife uymayıp 3 gün bekletecektm maxi keratini.

Bunun yanında kızlar, maxi bio keratini yapıp aynı günde yıkadığım zamanlar da oldu, önemli olan gün değil aslında, defalarca preslemenizdir. ortalama 25-30 kere geçmek yani. Bunu 1 günde yapıp saçın yıpranmasına da göz yumabilirsiniz 3 güne de yayabilirsiniz.. (aynı gün yapıp yıkadıklarımda 10 kezden fazla geçmedim saçlarımın üzerinden, sanırım deneyim kazandıkça saçlarınızın ne istediğini anlıyorsunuz)

Yakında maxi keratini yani kollojen madde içerenini yapıp deneyimlerimizi paylaşacağız inşallah
umuyorum ki maxi bio keratinden daha iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…