- 8 Şubat 2017
- 71
- 19
- 45
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.701
Aynen... Genelde ingilizce açıklamalarına güvenirim ama web sitesi bile bulamadım, ürüne güvenim sarsıldı açıkçasımarkalar da birbirine benzer hep karışıyor
gittigidiyor da uygulama tarifinde ise hemen yıkanıyor gibi anlatmış.
Yok yahu ne satıcısı alıcısı, sonuna kadar belli ki biz sonuna kadar kullanıcısıyız :) elimdeki natura keratin bitsin ki kalan kısım saçlarıma yetişmeyebilir diye endişeliyim, ben de alternatif bakınıyorum. Bloggerlarla zamanında çok çalıştım, bir çoğunu at çöpe sadece reklam yapıyorlar, referans açısıdan senelerdir burayı tek geçerimAyni firma, güven konusunda maxi bio keratini nasıl güvenip kullandıysam maxi keratini denemek icin de aynı heves var. Hatta cok cok daha merakim var. 2 yıl once Maxi bio keratini almaya karar verdigimde de gönlum maxi keratinde idi zira pahalıydı hala öyle
Yorum konusunda her iki urun icin de yabanci sitelerde pek yorum yok, türkçe blogda yazanlar da buradan referans alıyorlar :)
Şimdi ürün satıcısı falan oldugum düşünülmesin daha önce böyle kotu bir dusunceye mazur kalmisti kilic.
Ki oyle olsa buradan elinde maxi bio olup paylasmak isteyeni aramazdim)))
Lübnan markasıymış, souq'ta bir kaç yorum okudum gerçi orda da satılmıyor şu anda da kullananlar çok memnun. bir denemek lazım 1000 ml için iyi fiyat aslında.
ben çok memnun olurummm :)))Kızlar ben hala keratin alamadım ama takipteyim.
Ben ilk defa yapıcam, saçımda boya yok, kıvırcık ve kuru.
Sizi sürekli okuduğum için deneyimlerinize çok güveniyorum. Bu son paylaştığınız ürüne daha sıcak baktım.
İsterseniz ben alayım paylaşalım.
ben çok memnun olurummm :)))
maxi keratinden bahsediyorsun değil mi
yalnızzz uyarmak isterim, bu ürünü denemedim maxi bio keratinden çok daha iyi olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum
çünkü ekstradan kollojen var içerisinde (ne olduğunu artık açıklamayacağım)
aynı firmanın ürünleri, güven konusunda ben sıkıntı yaşamam fakat diğer bayanlar biraz tereddütte
ki maxi bio keratinin her defasında benim için bir mucize olduğunu yazmışımdır, maxi keratin nasıldır hayal edemiyorum
umarım hüsran olmaz :))
Arıyor evet :))Evet canım, linkini verdiğin ürünü aldım ben :)
Son 1 adet gözüküyordu, kaçırmak istemedim.
Bugün gönderecek kişi de arayıp aldığınız ürün gerçekten en iyisi dedi.
Tabiki herkes sevecek diye birşey yok belki de memnun kalmayacağım ama bir süredir benimde hevesle denemek istediğim budur.
Kargo gelsin haberleşelim.
Arıyor evet :))
İlgili bir satıcı haberini bekliyorum ohalde dört gözle
maxi keratin değil mi canım 550 tl idi gittigidiyorda yanlış ürün olmasın bu aralar fazlaca karıştırılıyor
satıcıyla ürün hakkında ben uzun uzun konuştum, kendisi genel hatlarıyla biliyor fakat içeriğindeki ekstra bileşenlerin ne işe yaradığı hakkında pek fikri yok, güzel ürün parlatıyor kollojen var falan diyor :)) ilgili bir adamcağız işte, bir kuaför nekadar biliyorsa o da okadar biliyor
Kokusuz diye biliyoruz ama denenince anlayacağızKokulu mu kokusuz muOKYANUSYAA
Bilmem :)Kokulu mu kokusuz muOKYANUSYAA
Allah be derim kokusuz ya yaşasın :)Kokusuz diye biliyoruz ama denenince anlayacağız
Canım nasılsın iyi misin sana özelden mesaj atmıştım tahlil sonuçlarımı sanırım görmedinYeni bir şey deneyeceğiz kanımca