- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.630
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.581
Küllü ton kullanıyorum ya ben zaten, 8.1
Beni geçelim, annem namaz kıldığı ve tuvaletini bir türlü tutamadığı için günde kaç kere abdest alıyor. Diğer boyalara kıyasla çok kalıcı diyor.
Bir de annemin saçları çabuk uzar, hem uzama hem sürekli suyla haşır neşirlik 2 hafta boyunca akmıyor. 2 hafta dediğim şöyle ama, alın kısmına su değiyor ya abdest alırken oralar 2 hafta kadar akmıyor, diğer yerler zaten akmıyor. Karışık mı anlattım acaba?
Ama unutma bak ben küllü ton olmasına rağmen mavi boya koymak zorunda kalıyorum içine, aklında bulunsun.Gayet anlaşılır biçimde anlatmışsın canım, ön kısımlar bile bu kadar su ile haşır neşir olmasına rağmen iki hafta dayanıyorsa bu boya cidden akmaz. Çoook teşekkür ederim bir sipariş geçeyim ben de...
Ama unutma bak ben küllü ton olmasına rağmen mavi boya koymak zorunda kalıyorum içine, aklında bulunsun.
Ne oldu ki mavi boyayaMAVİ BOYA
MAVİ BOYA
Ben anlatırım bir ara sana
E ben daha önce uzuuun uzun anlatmıştım, her şeyin Meryem Uzerli'nin hayatımıza girmesiyle başladığını, onun yüzünden her boyanın içine dorelik koyduklarını, kumral deyince doreli kumral yapmaya başladıklarını, illet bir renk olduğunu
Hatta küllü kumralın çıkış noktasını bile anlatmıştım yahu
Hayatım dşu bahsettiğin ve sizin rahatsız olduğunuz yansıma dore yansıma değil. Siz saçlarınızı ön işleme sokmadan boyadığınızdan saçlar yeterince açılmadığı için kızarıyor, turunculaşıyor. Dore yansıma benim saçlarımda var mesela ama saçlarım pırıl pırıl bir sarı. Kısaca poh atmayın dore renge savaşınızı kızaran saçlara verin hıh
Bu arada Kavun kokulum, bir dahakine saçlarını boyarken mavi oksidan denesene, daha iyi sonuç alma ihtimalin yüksek.
Yahu açık saçı nasıl kızartırlarYok kılıcım, benim saçlarım röfleliydi, röfleden sıkıldım, kumral olsun diye gittim kuaföre; her şey onun halt etmesi yani. Koyu saçı açmaya çalışmadım, açık haldeki saçı koyulaştırırken yediler o naneyi.
Mavi oksidana cesaret eder miyim bilemedim, benim oksidanım da Davines. Bu arada e-postama cevap vermişler, teşekkür etmişler, memnun olmuşlar. Ama bozmamaya söz veririz dememişlerYuvarlak bir cevapla sizler için en iyisini yapmaya, memnuniyetiniz vs. babında bir şeylerdi.
Nasıl mutlu oldum bildiğin gibi değil, demek ki eksik olan vitamin tamamlanmış ki tırnakların düzelivermiş, bu harikaKendi aklıma kendim için de yazarım, başkası için de yazarım; yeter ki sen söyle
Bu arada bilme kaç yüz kişiye öneride bulunmuşsundur, haliyle aklında kalmaz. Benim tırnaklarım kötü haldeydi, anlatmıştım sana. Bir tanecik vitamin söyledin bana, hemmm-meeen koştum aldım ertesi gün.
1 yıldır düzelmeyen tırnaklarım düzeldi mi sana 1 ayda
Onun için de ayrı bir teşekkür ederim dedim.
Kılıç'ım iyi ki komşu değiliz, 1 haftaya kalmaz bıktırırdım kendimden, böyle uzaktan uzağa iyi
Hani bazı kişiler her adımını falcısına danışarak atıyormuş ya, ben de artık ne yapacak olsam Kılıç'ıma sormam lazım der hem etrafımı gıcık ederdim, hem seni sinir sahibi ederdim.
E ben daha önce uzuuun uzun anlatmıştım, her şeyin Meryem Uzerli'nin hayatımıza girmesiyle başladığını, onun yüzünden her boyanın içine dorelik koyduklarını, kumral deyince doreli kumral yapmaya başladıklarını, illet bir renk olduğunu
Hatta küllü kumralın çıkış noktasını bile anlatmıştım yahu
Hiç de sinir olmam neden olayım, bilgi paylaştıkça büyür.Ne mutlu bana
Kılıç'ım iyi ki komşu değiliz, 1 haftaya kalmaz bıktırırdım kendimden, böyle uzaktan uzağa iyi
Hani bazı kişiler her adımını falcısına danışarak atıyormuş ya, ben de artık ne yapacak olsam Kılıç'ıma sormam lazım der hem etrafımı gıcık ederdim, hem seni sinir sahibi ederdim.
Biz bunları hep anlattık, biz bunları oksidanla anlattık, biz bunları Meryem U. ile anlattıkHeniz boyaya bulaşmadığım için dikkatımi çekmemiş demekki anlattıkların :))
Mavi boya da acaba gerçek mavi mi diye dikkatimi çekti, vayyy dedim kızlardaki cesarete bak dedimmm mavi dedim, :))
Ama sanırım sandığım gibi değilD
Al biri de benim :)))))))))
ne çektin be kılıç ne çektinnnnnn
Biz bunları hep anlattık, biz bunları oksidanla anlattık, biz bunları Meryem U. ile anlattık
canımsın kılıç ne diyim :)) bu haftayı bir atlatim dönecem sana :) özledim ki. çalışmaktan kafamda duman çıkıyor beyin yandıAşkolsun kuzum, ben hiç de öyle düşünmüyorum
Ne yapsın kızcağızımın boya ile işi yok ki
Canım benim, yoğun olacağını söylemiştin bu yüzden bu hafta ben de sana hiç ilişmiyorum yoksa sen de benim aklımdasıncanımsın kılıç ne diyim :)) bu haftayı bir atlatim dönecem sana :) özledim ki. çalışmaktan kafamda duman çıkıyor beyin yandı
aynen öyle boya ile işim olmadıkavun kokusu :) istersen bin defa anlat yine dikkatimi çekmezdi. dediğim gibi mavi olunca ben gerçekten maviye boyanacak sandım, hem rengi çok sevdiğim için hem de cesaretinize hayran kaldığım için atladım olaya