Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Saç tellerini kalınlaştırma konusunda nasıl bi sonuç aldım canım? İzlenimlerin neler ?
Saçlarım berbat durumda.
Benim 1000 ml almaya param yetmediği için kuaförleri araştırdım, 250 ml satanlar var.. Tabi fazla fazla fiyat verdiler hep. 250 ml 5 kere kullanılır evde. Bence daha karlı
Cevabın için teşekkürler KavunKokusu

Valla kalınlaştırma konusunda ne desem yalan olur, çünkü benim saç tellerim zaten kalın.
Ben yıpranmış ötesi saçlarım için almıştım. Hani ne derece yıpranma dersek, saç derimi yakmışlar yeni çıkmakta olan saç kısımları ve yeni çıkan saçlar dahi kırık çıkıyordu, 2ye ayrılmış çatallaşmış halde.

Ayyy ne kötü üzüldüm
Benim de dipler artık eskisi gibi sağlam çıkmıyo. Ben de açıcıyı kullanırken kafa derime de sürmüştüm, neyimeyse açıcı yapmak
Ben de bi karar verip alayım da, umarım düzelir. Hasret kaldım gür, sağlam saçlara

Yalnız bu saç diplerine sürülen bir ürün değil, üzerinde saç diplerine değdirilmeden yazıyor.
Şimdi ben ciddi bir şekilde Dax kullanıyorum ya, saç uzatma derdiniz yoksa bile siz de kullanın çünkü sadece saç uzatmıyor. Saçlarım gürleşti, daha geçen gün annem söyledi, diplere sürülüyor ve saç derisi-kökler de besleniyor.

Önce Dax'ı deneyin derim. Ama düzenli yapılacak ve diplere yedirilecek (dip boya yapar gibi).

Yok tatlım biliyorum davines keratini diplere değdirmeyeceğimi
Bu dax supergronun methini çok duydum. En yakında zamanda alayım onu da.. Bakım işini pek istikrarlı uygulayamasam da, artık düzenli yapmalıyım bişeyleri

Önce Dax'ı al bir dene, belki bunu almana gerek kalmaz. Mucize gibi bir şey o ürün benim için, diplere, boylara, uçlara her yere sürülüyor. Kaşına kirpiğine süren bile var.
Ama muhakkak muhakkak düzenli, düzenli, düzenli.

Ama kuaför davinesin 250 ml ine çok uygun fiyat verdi. Onu da kaçırmak istemiyorum. 5 kere uygularım
Ama onu da senin tavsiyen ile sürekli bakım amaçlı alırım. Çıkan saçlarımı güçlü çıkarır, en önemlisi de kendimi bildim bileli hep minicik olan önlerdeki bebek saçlarımı uzatır belki ayy nasıl sevinirim
Yardımların için teşekkürler Canım benim sağol..

Ben hani külfet olmasın diye dedim. Davines diplere sürülemeyecek çünkü ya, ama derdimiz de deriyi beslemek ya ondan. Yoksa ben Davines'in her ürününe bayıldım (kullandığım)
Hatta derdim ve endişem böyle devam etmeleri, ürünleri bozmamaları.

Özelden de konuştuk, bence 250 ml için bu fiyat iyi ama aynı serinin şampuanını da almalısın, eğer gücün yetiyorsa litreliği 105 lira civarı. Arındırıcıya is gerek yok, arındırıcı brezilya fönü için gerekli.

Dax gerçekten başarılı bir ürün.

Önlerdeki o kısa bebek saçların uzaması pek olası değil, en azından benim şimdiye kadar uzadıklarını hiç görmedim :)

Bence Almina her ikisini de kullanmalı, deri bakımı için dax, saç teli bakımı için davines...

Bu arada umarım bozmazlar çünkü ciddi manada ben de memnunum Davines ürünlerinden.

KilicBaligi annem ilk kez bir saç boyasından memnun biliyor musun? Nereden baksak 20-25 yıllık boya geçmişi var, kuaför boyalarından market boyalarına kadar, ilk kez bir boya hakkında söylenmiyor; hatta gayet güzel diyor. Davines'in haberi yok ama kendiyle bu konuda övünmeli =)

Gerisini burdan yazayım, Davinesin hangi şampuanını kullanıyosun Kılıçbalığı.
Sen yıllarca kullanmayı düşünüyorum diyosan, biz de kullanalım Junior kılıç balıkları olarak

E mail atsana Davines'e, bazı firmalar için müşteri memnuniyeti çok önemli, bence çok hoşlarına gider.

Gerisini burdan yazayım, Davinesin hangi şampuanını kullanıyosun Kılıçbalığı.
Sen yıllarca kullanmayı düşünüyorum diyosan, biz de kullanalım Junior kılıç balıkları olarak

Davines Nourushing Yipranmiş Kuru Saçlar İçin Sülfatsiz Şampuan

bunu kullanıyorum ben. Bu güne kadar 2250 ml bitirdim

Yararları

> Çevresel veya genetik faktörlerin etkisiyle kuruyup, yıpranan saç kırılganlaşır.
> Davines Yıpranmış Kuru Saç Şampuanı, nemini kaybetmiş ve kırılmaya başlayan saçları onararak yeniden canlanmasını sağlar.
> Saçın günlük temizlik ve bakımını nazik ve özenle yapar.
> 5.5 pH değeriyle cildi yormadan bakımını yapar.
> İçeriğindeki bitki özleri, esansiyel yağlar ve küçük tahılların etkisiyle saçın kaybettiği nem dengesini yeniden kazandırır.
> Sülfat, paraben ve sodyum içermeyen yapısı, onarım ve neme ihtiyaç duyan tüm saç tipleri için günlük olarak kullanılabilir.

İçerik Bilgisi

> Üzüm Ekstresi, Güneş ışınlarına karşı koruyucu etkisi vardır. Ayrıca kurutma sonrasında serbest radikallerin oluşmasını engeller.
> Nazik temizleyiciler,Saçın doğal yapısını bozmadan temizleyen nazik bileşenler karışımıdır.
> Mandalina Yağı, saç derisini güçlendirir ve yağ dengesinin kurulmasını sağlar.
> Ylang Ylang Esansiyel yağları, cildi yumuşatır ve nemlendirir. Saçın sağlıklı uzamasını sağlar. Bozulan saç yapısını onarır.

Ürün tanıtımı bu şekilde yapılmış. Benim için vaadlerini yerine getiren bir ürün.

2250 ml miii, hey maşallah
Bu şampuan keratin bakımının hem öncesinde hem sonrasında kullanılabiliyor yani, öyle mi Kılıçbalığı ?

Resmi de bu

Eklentiler

• image.jpeg
    33,9 KB · Görüntüleme: 43
2250 ml miii, hey maşallah
Bu şampuan keratin bakımının hem öncesinde hem sonrasında kullanılabiliyor yani, öyle mi Kılıçbalığı ?

Sen beni çatlatacaksın

Evet kullanılabilir. Özel mesajda da yazdım, Davines'in keratin bakımını uygulamak için herhangi bir sülfat ve sodyum içermeyen şampuan da kullanılabiliyor ama serinin kendi şampuanını almak senin yararına olur çünkü saçların işlem görmüş bir saç ve düzenli kullanımda yararını ciddi anlamda görürsün.

Aynen öyle.

Ahshaha canım valla mesajını okumadan buraya yazdım ondan öyle oldu.
Ayyy gece gece yarıldım, kendi söylediğimle çeliştim sabır sınama konusunda

Küllü ton kullanıyorum ya ben zaten, 8.1

Beni geçelim, annem namaz kıldığı ve tuvaletini bir türlü tutamadığı için günde kaç kere abdest alıyor. Diğer boyalara kıyasla çok kalıcı diyor.

Bir de annemin saçları çabuk uzar, hem uzama hem sürekli suyla haşır neşirlik 2 hafta boyunca akmıyor. 2 hafta dediğim şöyle ama, alın kısmına su değiyor ya abdest alırken oralar 2 hafta kadar akmıyor, diğer yerler zaten akmıyor. Karışık mı anlattım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…