Bak şimdi... Konuyu 2011 de açtığımda saçımda yanık vardı, brezilya fönü ile tedavi edebilmiştim. Şimdi saçımda ufak bir parça yanık var ama piyasada ki tüm brezilya fönü ve keratin bakımlarını denemiş olmama rağmen tedavi edemedim. Bu yüzden senin de boşuna umutlanmanı istemiyorum.
Ben şuna karar verdim... Kerastase'in eskiden çimento serisi vardı, çok uzun yıllar önce 2003 yılında ben bu seriyi denedim ve başarılı buldum. Şu an bu serinin içeriği bir miktar değişti ve Kerastase Resistance Therapiste adı ile piyasaya duyuruldu. Bu serinin şampuanı ve saç maskesinin çok başarılı olduğu ve bu tür yanıklarda işe yaradığı konuşuluyor kulislerde, bu yüzden ben 3-4 numara maskesini alacağım. 200 ml maske bana ortalama 6 ay yeter. Tahminen maske saçı biraz sertleştirecek, önceki seride bunu gözlemlemiştim ama benim için sorun değil. Diyeceğim o ki, eğer sabredip 1 ay beklerim dersen alıp bir kaç hafta dener sana işe yarayıp yaramadığını söylerim, yok hayır beklemeyeyim dersen al ve kullanmaya başla sen yorumlarını bana bildir. Alabiliyorsan yine 3-4 numara kremli şampuanı için de yorumlar çok iyi... Araştır derim.