- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.435
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #7.941
Kızlar ben de durulanmayan bakım ürünü arıyorum, mümkünse nem verme özellikli, nem vermeyecekse kabarma/elektriklenme önleyici özellikte. Bildiğiniz, işe yarayan bir şeyler var mı acaba?
Geçmiş sayfaları okursan nereden alındıklarını görebilirsin tatlım.maxi bio keratini satın alabileceğim güvenilir bir site varmı bildiğiniz?
Teşekkür ederim, bakacağım onlaraBen akad ın yeşil köpüğünü kullanıyorum yumuşak tutuşlu saçı sertleştirmiyor köpük gibi değil. Üstelik bukleleri de belirginleştiriyor sanki maşa yapılmış gibi oluyor benim saçlarım tavsiyemdir, fakat bu aralar üretimden kalkmış(. onun dışında john frieda frizz ease bukle belirginleştirici sprey harikadır sertleştirmez ama belirginleştirir. Dün iki adet spariş verdim turuncukasa dan en uygun fiyat orası diye :) normalde 30-37 tl arası burda 22 tl idi sanırım. İçinde alkol olmadığından saçı da kurutmuyor bu arada
Geçmiş sayfaları okursan nereden alındıklarını görebilirsin tatlım.
n11 gittigidiyordan daha güvenli, direkt aranacak müşteri hizmetleri numarası var ve açıyorlar, süs değil.Eki Görüntüle 1780360 ekranın fotosunu çektim n11 sitesi nasıl güvenilirmidir?
birde şu var
Eki Görüntüle 1780365 bio keratin gold gittigidiyorda
bio keratin ile bio keratin gold arasındaki fark nedir birisi boyalı saçlar için falan olabilirmi?
okyanusya sen geçmiş sayfalarda bio keratinden memnun kaldığını söylemişsin,ikisi arasındaki farkı biliyormusun acaba
Teşekkür ederim, bakacağım onlara
Maşa olsun, düzleştirici olsun saç ürünü ne varsa dağıttım yıpratmasın diye, kalakaldım ortada
Amla diye bir yağ var, Hindistan malı, ben de ondan çok memnundum, evet kokusu bazılarına ağır geliyordu ama yumuşacık yapıyordu, kabarmayı engelliyordu. Ancak yağlar saçın rengini açtığı için kullanmıyorum artık.Önceden 7/24 kremlerin kiloluk olanları vardı ve jöle niyetine kullanırdım saçımı da yıpratmazdı ucuzdu da. Şimdi yok( ne iyiydi onlar
Ben aliekspresten aldim kullandim cok memnunum ama tabi kokusu haric tabiki.sadece kizlara sormak istiyorum sizkerde kepek oldumu ben tammamen sac diplerime getirdigim icin kabuk kabuk kepek oldu bende
okyanusyaa sen maxi bio keratini nerden aldın rica etsem bana özelden veya buradan yazabilirmisin
mrb. ürünü nerden aldınız acaba?Ürünü bugün istedim saolsun hemen verdi ve elime ulaştı numaradaki satıcıya ulaştım. Ama umarım doğru üründür Allah pişman etmesin diyorum.
merhaba bende bu konuyu araştırdım ve maxi bio keratin almaya karar verdim.Geçmiş mesajlarda okyanusyaada bahsetmiş,tlf. numarası var bitane ben o telefona bugün ettim daha görüştüm bilgileri aldım,bugünpara yatırıp maxi bio keratini alıcam umarım güzel sonuçlar alırım.kızlar mrb. geçmişe dönük mesajları okudum ve herkes maxi bi keratini gittigidiyordan aldıgını söylemiş yalnız baktıgımda bio keratin diye cıkıyor yani maxi bio değil. bio keratini kullanan var mı aranızda?
Sonunda buldum canım cok sagolgoogleda maxi bio keratin yaz,Bio Maxi Keratin Düzleştiricisi diye bir facebook hesabı var ona bakabilirsin bende oradaki tlf numarasına ettim.
bulduğuna sevindim canım,bende bu üründen alıcam 1 lt benim için çok fazla hatta yarım ltsi bile fazla,senle ortaklaşa alsak olurmu bu ürünü,sen daha parayı yatırmadın herhalde.Sonunda buldum canım cok sagol