Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

benim yeterli yorumum olmadığı için özel mesaj yazamıyorum. açtığım konulardan kullandığım markaları ve sonuçları görebilirsin.

benim yeterli yorumum olmadığı için özel mesaj yazamıyorum. açtığım konulardan kullandığım markaları ve sonuçları görebilirsin.

:) teşekkür ederim hemen bakıyorum. nerelerden temin ettiğin de önemli benim için :)açtığın konularından birine yazsam sende cevaplarsan iyilik meleğim olursun )

Merhaba kizlarr ben de bu bakimi yapmak istiyorum.yapanlarin deneyimlerini okudum,anladim ama tek sorun,hangi markayi almaliyim,nereden temin edebilirim? Mumkunse ozelden paylasabilir misiz? Tesekkurler :)

slm ben bu keratini hem düzlestirmek amaçlı hem uzaması hemde beslemesi açısından kullanmak istiyorum ama sitelerde çeşit çeşit ürün var nerden bulabilirim veya bir marka söylenebilinirmi kullanan tarafından..

arkadaşlar saçıma iki kere çankayada bir kuaförde brezilya fönü uygulattım.kullanılan ürün global keratin.-yenilebilir- diyecek kadar ürüne güveniyorlardı.gerçekten fda onaylı dünyada kabul görmüş bir marka.işlem sonucunda kıvırcık saçlarım dümdüz ve gözalıcı şekilde parlarktı.yumuşacıktı.bu hayal ettiğimden bile güzel bir duyguydu.senelerce kabarık kıvırcık ve hep ensede toplamak zorunda kaldığım saçlarla yaşamıştım.çok güzel hissettiğim 6 ayım oldu.ancak şimdi saçlarım tutam tutam dökülüyor.evde işyerimde hatta gittiğim misafirlikte saçlarımı arkamdan topluyorlar.kemoterapi alıyor gibiyim.en iyi marka bunu yapıyorsa diğerlerini varın siz düşünün. fakat tekrar yaptırırmısın derseniz evet derim.bedeli böyle ağır olsada düz saçlı olmak istiyorum.micheal jacksonın beyazlaşma arzusu gibi birşey bu sanırım.zarar versede vazgeçmek istemiyorum.böyle mutluyum.

Sadece yıkayıp çıkabiliyor muydun ?

Sen ne kadar tatlı bir insansın böyle, üşenmeden tektek tek yazmışsın resimlerle anlatmışsın, yazışmaların devamın okudum, İstanbul dışında yaşayanlarada yardımcı olmak için, kargoluyormuşsun. Ellerine sağlık şeker. Ben de senden ilham ve cesaret alarak "yapsam mı ki bunu" dedim. Ben mesaj atamıyorum,sen bana kullandığın markayı ve nereden aldığını mümkünse fiyatıyla birlikte, (hatta şampuan için de) gönderebilir misin zahmet olmazsa? Şimdiden teşekkürler

Yahu kızlar bu brezilya fönünü annemin asırı yıpranmıs ve kıvırcık kabarık sacları icin istiyorum
Gittiği kuafordeki agdacı kadına sormus bu kuaforde yapılıyormu diye
Kadın sakın yaptırma mahveder iyice saclarını demis

Acaba etkisi gecmeye baslayınca sorunmu cıkıyor
Sac daha betermi oluyor
Dökülme kopma gibi?

Uzun vadede yaptıran varmı?

benim dışımda brezilya fönünü yaptırıp saçında aşırı dökülme sorunu yaşayan oldumu çok merak ediyorum.bu konudada deneyimlerimizi paylaşmamız lazım.öncesi kadar sonrasıda çok mühim........

ben ertesi gün yıkanan fönden yaptığımda (kaç marka var bilmiyorum, açtığım konularda var hangisi olduğu) saçlarım o kadar çok döküldü ki anlatamam. saçlarım da keçe gibi oldu, eskiden defrize yapılınca görüyordum insanların saçlarını, benimki de öyleydi işte. ama bu kullanılan malzemeden bence 2 marka daha kullandım hiç böyle bir sorun olmadı.

kullanılan marka önemli, hangileri iyi hangileri kötü tan bilmiyorum ama kendi kullandıklarımdan yola çıkarak söyledim. bu işlemden sonra saç bozulmaya başlayınca dalgalı oluyor. yani düz düz yanık yanık gibi bir şey olmuyor (ben bundan korkuyordum). dökülme de bazılarında oluyor, bazılarında olmuyor. annenizin parası varsa iyi bir yerde yaptırsın sorun olmaz.

Ya ben global keratin juexeinle yaptırdım.güya bu markaya dünyada kabul görmüş.---yenilebilir----diyecek kadar garanti veriyorlardı.üstelik devam ürünlerinide kullandım.gerçekten ucuza kaçmadım.çok para harcadım.şimdi sonuç kemoterapi alan hasta gibiyim.niye bende böyle oldu anlayamıyorum.saçlarım öncesinde çok yıpranmışda değildi.bilemiyorum.

2 ayı geçti brezilya fönü yaptıralı, saçlarım keçeleşmeye başladı ya ( zaten kuruydu iyice kurudu. kuaför kullandığı markayı da söylemiyor. öfff...

Brezilya fönünü bozmayan bi bakım kürü var mı bildiğiniz evde uygulanan ya da hazır. (aslında en iyisi yumurta ve zeytinyağı karışımı ama onun da fönü bozup bozmayacağını bilmiyorum)

Canim uyeligim yeni ancak uzun suredir takip ediyorum evde yapip bu denli memnun olman sonuclardan bana cesaret verdi. Daha once iki kez kuaforde yaptirdim pek memnun kalmasam da etkisi geçene kadar kullandım. Su an eskisi gibi fone devam ( haftaya evde yapmayi deneyecegim korkularim var biraz umarim iyi sonuc alirim

Merhaba Kılıç Balığı,

Ben sizin evde keratin uygulamaları başlıklı 600 küsür sayfa olan yazışmalarının neredeyse hepsini okudum, inceledim hiç kimsenin bu konu hakkında bu kadar detaylı bir yazı yazdığını anlattığını cevapladığını görmedim, Emeğine sağlık,
Bu bakımla ilgili olarak yapımını nelere dikkat edilmesi gerektiğini şampuan+saç kremi+öncesi sonrası hepsini öğrendim sayende çok teşekkür ederim,
Sadece sormak istediğim şu bi sayfada senin ilk denemelerinde kullandıklarının adı var farklı bir sayfada da üzerinde s gibi şekil olan bulanık şişe görüntüleri var (o ürünün resmi yani) onuda araştırdım buldum:) hala bu ürünü mü kullanıyosun daha ii bir ürün bulabildin mi bu bakım için :):) Kuaförler yüzünden mahfıperişan olmuş saçlarımı kurtarmayı çok istiyorumm bir çok kişi denemiş memnun kalmış, internetten sipariş vericem ama emin olmak istiyorum cevap verebilirsen çok memnun olurum, Sevgiler...

Kızlar hepinize merhaba,

Uzun zamandır -özellikle Brezilya fönü hakkında- takip ettiğim Kadınlar Klübü'ne nihayet üye olmuş bulunmaktayım ama itiraf edeyim Kılıç Balığı'nın da bunda etkisi büyük.
Arkadaşlar Brezilya fönünü bende yaptırmak istiyorum araştırmalarım sonucu yaşadığım şehirde birkaç tanıdığımın da yaptırıp memnun kaldığı bir kuaför buldum. (Kendi kuaförüme yaptırmak istemiyorum çünkü isim yapmış bir kuaför ve en küçük sorunda dahi isminin arkasına saklanıyor) Kılıç Balığı marka konusunda isim verme taraftarı değil -haklı olarak- ancak bu gittiğim kuaför Enzo markası ile yapıyormuş bu işlemi.
Tavsiye eder misiniz bu markayı arkadaşlar?
Paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılar.

kızlar ben evde yapayım diye düşünürken bi gazla gidip kuaföre yaptırdım bugün
ama yarın yıkayacaklar yani 1gün saçımda kalacak ilaç faydası olacakmı bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…