• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Artık bu sayfada ürün satışı yapmasına izin verilmiyor. Acaba ondan mı diye aklımdan geçirmiyor değilim.

Dikkatimi çeken bir şey var....

Sayfalar almış başını yürümüş ama
konu sahibi uzunca bir zamandır paylaşımda bulunmamış .

Merak ettim

Neden?

:31:

arkadaşlar lütfen cevap verin benim düzleşriricim 200 derece olur mu sizce bide ben 2 defa yapmak istyorum ne kadar aralıklarla uygulamalıyım sizce yardım edin

cnm sacların ince telliyse sonuc alabilirsin diye düsünüyorum..benim kalın telli ve düzlestiricim 200 tam sonuc alamadım ama eskiye göre cok iyiydi..sadece dümdüz olmadı..bilgiclik taslamıyorum deneyimimden dolayı cvp vermek istedim.
:1:

arkadaşlar merhaba bende evde yaptım saçıma bu fönü yani evet düzleşme oldu ama öyle jilet gibide olduğunu söyliyemem.ama yumuşacık saçlarım ellerimi alamıyorum saçlarımdan.bişey sormak istiyorum bu işlemi yani brezilya fönünü 2 inci kez ne zaman yapabilirim.şuan yapalı 2 hafta oldu.belki 2.de daha düzleşir.bilgisi olan var mı kızlarr:26:

selam sende kendin yapmayı başarmışsın. hangi malzemeleri kullandın ve ürünleri nereden aldın. bana yardımcı olurmusun. bende yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. kuaförlerde 300-400 lira paralar istiyor. o kadar veremem. heralde evde kendimiz yaparsak o kadar da pahalıya mal olmaz.

Dikkatimi çeken bir şey var....

Sayfalar almış başını yürümüş ama
konu sahibi uzunca bir zamandır paylaşımda bulunmamış .

Merak ettim

Neden?

:31:

Çoğu kişi sayfaların 1-2 tanesini bile okumadan yüzlerce kez yazılan ve cevabı bulunan soruları tekrarlıyor. Bence konu sahibi bu konudan sıkıldı. :31: Ben bile her gelen soruya cevap vermeye çalıştım. Bir üst yazıda benim cevabım olmasına rağmen başkası gene aynı soruyu soruyor. İnsanlar çok hazırcı :44:

Son düzenleme:
Çoğu kişi sayfaların 1-2 tanesini bile okumadan yüzlerce kez yazılan ve cevabı bulunan soruları tekrarlıyor. Bence konu sahibi bu konudan sıkıldı. :31: Ben bile her gelen soruya cevap vermeye çalıştım. Bir üst yazıda benim cevabım olmasına rağmen başkası gene aynı soruyu soruyor. İnsanlar çok hazırcı :44:

aslında çok haklısın. çoğu insan çok hazırcı. ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum. 1 haftadır üyeyim. bu sayfayıda yeni gördüm. şuan 600 civarı yorum yazılmış. benimde merak ettiklerim var. sizde hak verirsiniz ki 600 yorumun hepsini okumam mümkün değil. çünkü çalışan bir insanım ve okadar vaktim yok. keşke okuyabilsem tam anlamıyla bu konu hakkında fikrim olurdu. yani siz haklısınız. ama bende haklıyım. hazırcı değilim ama benimde sorularım var

aslında çok haklısın. çoğu insan çok hazırcı. ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum. 1 haftadır üyeyim. bu sayfayıda yeni gördüm. şuan 600 civarı yorum yazılmış. benimde merak ettiklerim var. sizde hak verirsiniz ki 600 yorumun hepsini okumam mümkün değil. çünkü çalışan bir insanım ve okadar vaktim yok. keşke okuyabilsem tam anlamıyla bu konu hakkında fikrim olurdu. yani siz haklısınız. ama bende haklıyım. hazırcı değilim ama benimde sorularım var

Üzerinize alınmayın ben size söylemedim genelleme yaptım.:45:
Tabikide vakti olmayan acil sorması gereken olan insanlar olur fakat ben bir üst yorumu bile okumayan insanlara kızıyorum.
Ki acil soru sorulacak bir olayı yok burasının eğer evde yapmaya karar veren birisi varsa konuyu az buçuk okumuş biliyor ve uyguluyordur.
Bende çoğu zaman uzun sayfaları teker teker okuyamıyorum fakat illaki hızlı hızlıda olsa ilk ve son sayfayı kesin okurum.

ne kuaförde ne ewde brezilya fönüne cesaret edemem kimyasalı çokmuş

of ooff bende aynı kararsızlıklar içindeyim bi yapayım/yaptırayım diyorum bi ne gerek var ya zamanla saçlarım toparlanır
bi kırık için risk almayayım diyorum e malum herkese herşey aynı etkiyi yapmıyo
bazısı çok güzel harika derken bazısı eskiden beter oldu diyebiliyo
kaldı ki yapabilir miyim yada yaptırabilir miyim profesyonelce ondan da emin değilim sanırım en iyisi akıllıca oturmak yerimde :1:

of ooff bende aynı kararsızlıklar içindeyim bi yapayım/yaptırayım diyorum bi ne gerek var ya zamanla saçlarım toparlanır
kaldı ki yapabilir miyim yada yaptırabilir miyim profesyonelce ondan da emin değilim sanırım en iyisi akıllıca oturmak yerimde :1:

Aklınızı karıştırmak gibi olmasın ama yapmadığın her saniye bir mükemmelliği kaybediyorsunuz :52: Ben çılgınlar gibi mutlu olmuştum yaptırınca. Ama tavsiyem ilk seferi yaptıracaksanız kuaförde yaptırın nasıl yapıldığını iyice görün diye :44:

canım nebilim burunda kanama falan oluyomuş dur paylaşım oku

ABD nin OREGON üniversitesinde yapılan araştırmada özellikle saç düzleştirmek için kalıcı fön iddiasıyla ortaya çıkan brezilya fönü adlı ürünü 30 dakika boyunca kullanan kuaförlerde ve güzellik salonlarında gerek kuaförlerde gerekse müşterilerde görülen burun kanaması, göz yanması gibi şikayetler üzerine yapılan laboratuar araştırmasına % 4.85 -% 10 arasında formaldehid maddesi kullanıldığı ortaya çıktı. %1 lik bir miktarın bile ciddi alerjik reaksiyonlara neden olduğu bilinen formaldehit, aynı zamanda çok şiddetli bir kanserojen madde ve toksin olarak biliniyor. Üretici firma her ne kadar formaldehit kullandığını inkar etse de olay ABD de basına yansıdı ve geniş yankı buldu.:44:

arkadaslar mrb. ben bu islemi kuaforde yatirdim ama cok cok memnun degilim arada dalgalar var. tekrar yapmak istiyorum ama korkuyorum o kadarda para vermistimmmm:-)

arkadaslar mrb. ben bu islemi kuaforde yatirdim ama cok cok memnun degilim arada dalgalar var. tekrar yapmak istiyorum ama korkuyorum o kadarda para vermistimmmm:-)

Kaç gün durdu saçınızda ve söyledikleri şampuanı kullanıyor musunuz ? Eğer öyleyse şikayet edin :31:

walla kızlar ben yaptırcaktım bikaç arkadaşımda memnun kalmadı we saçları baya döküldü o nedenle bende wazgeçtim.ewde zaten hayatta yapamam herşeyi zehir

Son düzenleme:
evet soykediklerini harfiyen uyguladim. ama tutmamisti. tekrar gittim ve yine islem yapildi ve birazcik duzeldi. fakat oyle anlatilan gibi dumduz yada fonlu gibi durmuyoo. tekrar uzerinden gecilmesi lazim

ABD nin OREGON üniversitesinde yapılan araştırmada özellikle saç düzleştirmek için kalıcı fön iddiasıyla ortaya çıkan brezilya fönü adlı ürünü 30 dakika boyunca kullanan kuaförlerde ve güzellik salonlarında gerek kuaförlerde gerekse müşterilerde görülen burun kanaması, göz yanması gibi şikayetler üzerine yapılan laboratuar araştırmasına % 4.85 -% 10 arasında formaldehid maddesi kullanıldığı ortaya çıktı. %1 lik bir miktarın bile ciddi alerjik reaksiyonlara neden olduğu bilinen formaldehit, aynı zamanda çok şiddetli bir kanserojen madde ve toksin olarak biliniyor. Üretici firma her ne kadar formaldehit kullandığını inkar etse de olay ABD de basına yansıdı ve geniş yankı buldu.:44:

canım tşk paylaşım için
açıkçası ben dümdüz olsun değil de sağlıklı olsun diye düşünüyodum ama
onun adı keratin yüklemesi/tedavisiymiş sanırım aynı şey brezilya fönüyle
ama senin yazdığın gerçek olabilir inanırım boyaya bile dayanamazken keratin ve bu tip maddeler
gene de yaptıranlara hep memnun olmasını ve güzel günler de kullanmasını diliyorum
ama sanırım ben vazgeçtim senin yazdığın da tuz biber oldu :1:

canım tşk paylaşım için
ama senin yazdığın gerçek olabilir inanırım boyaya bile dayanamazken keratin ve bu tip maddeler
gene de yaptıranlara hep memnun olmasını ve güzel günler de kullanmasını diliyorum

ben mersınde yaşıyorum burada bi çok kuafor artık yapmıyor çok şikayet gelmiş keratinden canım o deıl ewde nası yapıyolar walla cesaret işi.

ben mersınde yaşıyorum burada bi çok kuafor artık yapmıyor çok şikayet gelmiş keratinden canım o deıl ewde nası yapıyolar walla cesaret işi.
öyle canım valla :44:
neyse artık kırıktan şikayetimiz varsa minik minik kescez ucundan yada bakım filan yapıcaz
ama bu devamlı düzlük işi yaş :1: sanırım onun için bi çözüm yok
neyse zaten devamlı düzleştirmekte de fayda yok arada bir yaparız napak :1:

evet soykediklerini harfiyen uyguladim. ama tutmamisti. tekrar gittim ve yine islem yapildi ve birazcik duzeldi. fakat oyle anlatilan gibi dumduz yada fonlu gibi durmuyoo. tekrar uzerinden gecilmesi lazim

Hatalı uygulama olmuş olmalı tamamen dümdüz olmuyor fakat fön çekildikten 1 saat sonraki hali gibi olmalı en kötü. :50:

canım tşk paylaşım için

Bende her lafınıza atlar gibi oldum :1::1: brezilya fönü uygulaması ile keratin bakımı farklıdır uygulaması da aynı şekilde farklıdır :32:zarar konusunu bilemiyorum ama

Son düzenleme:
Back