Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

[sup][/sup]
merhaba, bahsını ettıgınız keratını ve sulfatsız sampuanaı nerden temn edebılırz acaba.

merhaba kılıçbalığı özelden mesajda atamıyorum sana mesaj sayım yeterli olmadığı için umarım görürsün yazımı

çok araştırdım ama tek bir sitede bulabiliyorum ankarada oturuyorum sadece sanırım internetten alınabiliyor fixnano.com die bir siteden 167 tl ye bulabiliyorum bitek set olarak satıyor siz nerden alıyosunuz yardımcı olursan çok sevinirim.

Fix Nano Keratin 100 ML
Fix Nano Keratin Serumu 100 ML
Fix Nano Keratinli Sülfatsız Şampuan 250 ML
Fix Nano Keratinli Saç Kremı 250 M

bütün yazıları okudum çok yazmışsın marka adı sölemiyorum diye ama sadece satıldığı adresi yada siteyi söylersen çok sevinirim. saçlarım yandı ve belime kadar olan saçlarımı şuan omuz hizamda kestirmek zorunda kaldım acayip depresyondayım nasıl uzatırım diye nette araştırırken senin bu yazını gördüm sanırım keratin saçları uzatıyormuş ...
ve birde uygulamayı yaptıktan sonra hani 4 gün bekledikten sonra 2. seansı ne kadar süre sonra yapıyorsun ?
cevaplarsan çok sevinicem saygılar...

kılıçbalığı merhaba,öncelikle bu konudaki deneyimlerini ve bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim,benim sormak istediğim kullanılacak ürünlerle ilgili... internetten araştırma yaptığımde birçok ürün gördüm ,fakat hangisini almam gerektiğine ,yada doğru ürünü seçme konusunda biraz tereddüm yaşadım,şöyle ki kullanılacak malzemelerle ilgili keratin ve sülfatsız şampuan yazmışsın ,ben özelliklie hangi keratini alacağım bilemedim ,çünkü keratinin şampuanı var,keratin fön suyu ve keratin maskesi adı altında bir takım ürünler mevcut,sadece keratin mi yazması lazım üzerinde arkadaşım?cevabını bekliyorum,yardımcı olunsan çok sevinirim

[]

ben global keratin alacağım 1000 ml bana çok arakadaşlar isteyen olursa gönderebilirm özelden yazarsanız arkadaşlarr en iyisi global ben style marka ile yaptım 6 ay öncee kokudan ölüyordum

Arkadaşlar ürün geldi 2 kişi ile paylaşabilirim özelden yazamıyorum yazabilenler mail adresi versin irtibata geçerim

Arkadaşlar ürün geldi 2 kişi ile paylaşabilirim özelden yazamıyorum yazabilenler mail adresi versin irtibata geçerim

ben buraya yazmanızı bekledim, birkaç gün haber gelmeyince natura keratin ısmarladım siz global keratini nereden sipariş ettiniz bana linkini yazar mısınız mail adresimi vereyim.

nerden aldığınızı yazarsanız sitenin linkini atarsanız çok memnun olurum. birdahakine ben de global kullanmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
sülfatsız şampuan ve keratini nerelerden alabiliriz ben bunu merak ediyorum açıkcası bide ne kadar süre kullanabiliriz bu fönü kaç ay kaç hafta mesela ?

A m o n r a forumda yeniyim ve özel msj arkadaşlık listesine eklemeden gönderemiyorum sanırım . Anlamadığım birkaç şey var . Bana yardımcı olabilir misin yada yardımcı olacak birine yönlendirir misin? Bu başlığın altnda bunu yazmak istemezdim ama mecbur kaldım . Şimdiden özür dilerim . İyi akşamlar

iletişim bilgisi silinmiş

arkadaşlar ben saçıma dün yaptım keretini güzelce güzleştirdim.sabah yine düzleştirdim.burda bazı arkadaşlar yumuşacık oldu falan diyo benim saçım yağdan kurumadı bile doğru düzgün. ve şuan yağdan kaskatı neredeyse bu işte bi terslik mi var kızlar yardımmm( yarında düzleştiricem yıkıycam sonra
:18::18:

Canım stres yapma yıkamadan önce öyle oluyor belki biraz fazla sürdün diye kaskatı olmuştur ama yağlı olacak zaten saçların 4 gün tuttum ben saçımda sende öyle yap yıkayınca çok güzel olacak korkma

o kadar çok yorum var ki hepsini okuyamadım ama okuyabildiğim kadarıyla başaranlar var ama kaç kişide kaç kişi çok merak ettim evde yapmak mümkün ev sağlıklıysa kesinlikle yapmak isterim

canım yaaa çok sağol içimi rahatlattınn. yalnız benim keratin şişesinde 2 gün yıkamayın diyo sen 4 gün mü tuttun

canım yaaa çok sağol içimi rahatlattınn. yalnız benim keratin şişesinde 2 gün yıkamayın diyo sen 4 gün mü tuttun

Rica ederim.
Ben evde yapmadım kuaförde yaptırdım 4 gün boyunca her gün gittim düzleştirdiler. 4. günde yıkandı.
Fakat keratinin markası farklı olduğu için değişiktir bekleme süresi

kızlar merhaba bende bugün brezilya fönü yaptırdım ama benim işlemimi farklı yapptı uygulamayı anlatayım sizce normal bir uygulamamı: önce saçlarımı uygun bir sampuanla yıkadılar ardından fönla yarım yamalak kuruttular sonra boya yaparmış gibi keratini sürdüler ardından saçımı kurutmadan sadece ince dişli bir tarakla taradılar akabinde sadece suyla iyice duruladılar sonra yine yarım yamalak kuruttular hemen ardından boya kıvamındaki keratini sürdüler ve öylesine preslediler yani üzerinden fazla geçmediler sizce uygulama doğrumudur 3 gün boyunca gidip presletmem gerekiyor birde evde kendim düzleştirsem günde 2 kez falan sizce olurmu lütfen cvp yazın kızlar evde daha iyi düzleştirebilirim ama saça zarar veririm diye tedirginim

aptal gibi makinenin ısına bakmamışım sadece 160 derece oluyomuş, tutmaz dimi

cevap vermek isterdim ama pek bilgim yok ama değişik bi şekilde uygulamışlar tutar umarım

ben organix le yaptım, zaten 30 gün vaad ediyo, 48 saat bekleyin diyo ama ilk maşadan sonra maşa yapın hergün demiyo:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…