- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.941
Tamam o zamann
Keratinm geldi bugunnn bir an önce uygulayasım geliyorrr. bide sampuan edinmem lazzım live clean yada nude nasıl cnmm ?
2sinide kullanmadım ama diğerlerinden duyduğum kadarıyla nude iyiymiş benim kuaförüm bana hediye etmişti başka marka. Bence sen nude al ama dikkat et iyice oku arkasını içinde sodyum sülfat varmı yok muüstünde yazana kanma
hadi bakalımmmm :) sağolasın cnm
Rica ederimyapınca haberlerini bekliyorum
haklısın canım ama yaptırsammı bilemedim dügünden önce istiyorum cesaret edemiyorum
arkadaşlar, sağlığınız için şu linke keratin uygulamadan önce mutlaka bakın!
https://www.losev.org.tr/v2/tr/losemideguncelyenilikler.asp?ctID=826&RecID=4570
Bakın 100 lerce sayfa arasındaki en önemli mesaj bence bu..Bir ara bende yaptırmayı düşünmüştüm..Konuda uzman arkadaşlarım çok ciddi bir şekilde uyarmışlardı..Tencereden çıkan dumanla özdeşleştirmeden ciddiye almanızı ve verilen linki okumanızı öneririm...
bakın 100 lerce sayfa arasındaki en önemli mesaj bence bu..bir ara bende yaptırmayı düşünmüştüm..konuda uzman arkadaşlarım çok ciddi bir şekilde uyarmışlardı..tencereden çıkan dumanla özdeşleştirmeden ciddiye almanızı ve verilen linki okumanızı öneririm...
yeni çıkan ürünlerde kanserojen madde yok diye biliyorum. marcia denen üründe yokmuş mesela siz evde yaparken hangi ürünü kullandınız marciayı kullanan var mı
kafam çookk karışık arkadaşlar kuaför 500 tl istiyor. siz evde hangi ürünü kullandınız
kullandığınız marka neydi.keratin markası?
saçlarım oldukça gür katlı en son katı omuzumda.Marka ismi verilmiyor burada.Benden söylemesi 500 tl çok istemiş gerçi saçınla da doğru orantılı ama bana fazla geldi. Saçlarınız nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?