- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.901
kızlar bu işlemden sonra kırık yanık sertlik falan filan kalmıo mu yani :44: bu bi onarım mı yoksa uzun süreli bi şekil vermemi ben hala çözebilmiş değilim..mesela yıkayınca bozulmuyo mu
Hem bakım hemde uzun süreli şekillendirme. Sertlik tamamen kalkmıyor ortadan ya da yanıklar yok olmuyor sadece eskisine nazaran çok daha iyi, yumuşak ve uysal oluyorlar. Sodyum sülfatsız şampuan kullandığınız sürece 6 ay kadar düz bir şekilde o saç kalıyor. Yıkanınca bozulmuyor.
hımm..teşekkürler cevap için uygun yapan bi yer bulursam deneyebilirim..
Rica ederimÇok uygun aramayın aman kuaförlere güven olmaz
Kesinlikle canım, sığır iliği çok çok faydalı bir yöntem zamanında kuaförde bu bakımı yaptıkları için saç yoğunluğumda epey artış olmuştu bundan dolayı işe yarayacağını biliyorum ama düzenli kullanacaksın...
merhabalar bende özelden mesaj gönderemiyorum o yüzden yazmak zorunda kaldım bende evde uygulamak istiyorum malum birçok marka var magdur olanıda var memnun olanıda yalnız marcia diye bir ürün var oda parakende satış yapmıyor... ben uyguladığınız markanın adını ve nereden temin ettiğinizi ögrenmek istiyorum.. saçlarınız çok hoş olmuş güle güle kullanın şimdiden teşekkur ederim..
Arkadaşlar brezilya fönünü çok araştırdım en sonunda yaptırmaya karar verdim. Saçlarım kıvırcık ve kabarıktı. Dün saçlarımı tuzsuz şampuanla (bu arada kuaförün bana satmak istediği şampuan 60 tl di ama ben aynısını internetten araştırıp sipariş verdim ve 20 tl ye aldım,saç serumunuda 35 tl demişti onuda 20 tl ye aldım) yıkadım ve kuruttum ama istediğim gibi dümdüz olmadı hatta kuaför bana sadece fön tutman yeterli demişti ama maalesef öyle olmadı kuruttuktan sonra fırçayla düzeltmek zorunda kaldım öyleyken bile saçım fönlü gibi dümdüz olmadı. Saçlarımın parlaklığına ve dökülmesinin azalmasına diyecek yok ama fönlü gibi olmadı. kuaförde bana senin saçını tutmayabilir o zaman ikinci kez yaparız demişti. Bugün tekrar gitmek istemiyorum çok kararsız kaldım ikinci kez aynı işlemin uygulanması saça zarar verirmi ? Birincisinde tutmayan fön ikincisinde tutarmı? yoksa biraz zaman geçse evde kendim yapabilirmiyim bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olun sizce ne yapmalıyım..
kızlar merhaba.ben brezilya fönünü evde 2 kez yaptım saçlarım kıvırcık düz değil hala açamayacağım gıbı ama dalgası kırılmış oluyo ama yıne de benı rahat ettırıyo ama 3 hafta(şampuanda doa kullanıyo olmama rağmen 2 seferdede 3 hafta yumuşadı güzl durdu şimdi yıne bozuıldu..sizin nasıl aylarca gıdıyo ben nerde yanlış yapıyorumö (3 haftada 1 de yapamam kı..
kızlar benimde saçlar sarı yanık hergün düzleştirmesem malum tiftik tiftik kabarıyor bu fönü yaptırsam düzleştirmeden düz gezebilirimiyim tavsiye ediyormusunuz
illaki bu soruyu soran ve cevabını alan vardır ama sona doğru sayfalara göz gezdirdim bulamadım bir türlü.
benim saçlarım gerçekten kötü, işlem görmemiş boyasız falan ama başa çıkılmaz. her bir zerresini jölelemeden dışarı çıkamam. jölesiz de saçlarım koyun yünü gibi, kıvırcık bile değil olsa brezilya fönünü düşünmem bile. tiftik tiftik.
acaba alsam yapsam ya da yaptırsam benim saçlarım da düz olur mu, denemeye değer mi. yardımcı olursanız çok sevinirim. çünkü kışın bu soğuğunda saçlarımı jöleleyip çıkmaktan artık migren olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?