- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #5.621
bnde sulfatsız sampuan aldımm ... kılıc balıgı bı topıkde doa sampuan falan yazms gormussundur ondan aldım.. yıkadım saclarım suan duz ve yumusacık...
benimki neden olmadı ya(( acayp kabardı iğrenç bir şey oldu.yıkadım normal kuruttum.sabahtan beri ağlıyorum siniiirden off
benımde 230 dereceye kadar ısınmıo.. bende senın dedıgın gıbı uzerınden sureklı gectım gude 3 4 defa duzlestrme ıslemı yaptım..saclarım daha saglıklı gorunuyor suan ... bu arada saclarımın rengı hala kızıl.. o fotodakı gıbı deıl belkıde o ısıkdan ole cıkmstr bılmıorm.. suan saclarımı masaladım gayet saglıklı duruyorlar
canım sıkma canını sen evdemi yaptın kuaförde mii. kendin yaptıysan acaba bir şey mi atladın ya da saçların çok mu kıvırcık nedir sıkıntı acaba
kuaför bir arkadaşımla yaptık.saçlarım çok gür ve uzun belime kadar.80 ml lik keratn bana az geldi sanırımbir dahamı yapsam ne zaman yapmalıyım acaba?
evet saçların çok güzel olmuş. ben zaten ilk koyduğuna kıyasla daha açık rengi dedim normalde güzel görünüyor. ben şuan düzleştirme işlemini yapıyorum ins benimkide öyle olacak :) yıkadıktan sonra dümdüz oluyor mu?
agzı sıkıca kapalı olarak serın ve gunessız bır ortamda saklanabılır dıye bılıyorum canımYa kızlar 1000ml alsam bişey olur mu hep yapıcam 1000ml çok daha ucuza geliyo bozulmaz dimi?
agzı sıkıca kapalı olarak serın ve gunessız bır ortamda saklanabılır dıye bılıyorum canım
mltmsl arkadaşım rica etsem bu uygulama için aldığın ürün isimlerini ve satın aldığın yerlerin isimlerini özelden bildirebilir misin ?
şimdiden tşkler.. bu arada saçların hakkaten güzel olmuş :)
ya cnm msj hakkımı daha doldurmadıgım ıcın msj atamıorum[/QU
hımmmnapalım kısmet değilmiş.
benim bu uygulamayı istememin öncelikli amacı saçımın düz olması daha sonra saç bakımı.. fakat nasıl yapıldığına dair çok fazla araştırma yapamadım.
anladığım kadarıyla sen ilk kez ve tek başına bu uygulamayı yaptın ... tecrübelerine dayanarak sormak istiyorum ;
sence evde kendimizmi yapmalıyız (becerebilirmiyiz, fiyat uyguna geliyormu toplamda ne kadara mal oldu, sonuç uğraştığına değiyormu )
, yoksa bu fırsat sitelerinden ucuza kuaför bulup orada yaptırmak daha mı mantıklı ( mesela fırsat sitelerinde 70 e 80 e bu uygulamayı satıyorlar , ama malzeme olarak hizmet olarak ne kadar güvenilrler onu bilemiyorum ?)
sonuçta sende kuaförde yaptırabilirdin , neden evde kendin yapmayı tercih ettin :)
kusurabakma fazla bilgim olmadığı için, çokk soru sordum
ya cnm msj hakkımı daha doldurmadıgım ıcın msj atamıorum
marka olarak bende exokeratin/brezilya fönü kullandım.. gayet güzel sonuçlar aldım, aradan 2 ay geçmesine ragmen saçlarımda en ufak bir kırılma yada kabarma belirtisi yok.. üstelik çok hesaplı =)
marka olarak bende xxxxx kullandım.. gayet güzel sonuçlar aldım, aradan 2 ay geçmesine ragmen saçlarımda en ufak bir kırılma yada kabarma belirtisi yok.. üstelik çok hesaplı =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?