Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Az sonra bomba gibi bir dedikodu geliyor !

balıgım bu arada nude ıle ılgılı yorumları gormusken bende belırteyım baya parlatıyor yumusatıyor ama yeterınce nemlenmıyo sankı.bıde kepek oldu anlamadım nedendır.doa dıye bı marka duyuyorum ıyımıdır acaba keratınle kullanak ıcın canım?yada soyle cıddı cıddı nemlendırecek bı sampuan varmı bıldıgın?

doayı bnde duydum fiyatı baya uygun gibi sülfatsz flnda brazilya fönünü bozmaz ama kalitesi nasıl bilemicem gerçi içerisine vitamin ampulleri fln kırsak ne bilim fena olmaz heralde

doayı bnde duydum fiyatı baya uygun gibi sülfatsz flnda brazilya fönünü bozmaz ama kalitesi nasıl bilemicem gerçi içerisine vitamin ampulleri fln kırsak ne bilim fena olmaz heralde
evet canım ben bıraz arastrayım yazarım buraya.bıde nerden alıcaz nettenmı acaba cunku ben pıyasada gormedım hıc

evet canım ben bıraz arastrayım yazarım buraya.bıde nerden alıcaz nettenmı acaba cunku ben pıyasada gormedım hıc

aynen bende görmedim sadece nette gördüm bide aynı firmenın cıkardığı solid parfumlar varmış onuda merak ettm aslındaa

Kızlar bizim brezilya fönü ile alakalı açtığımız şampuan ve saç kremleri başlığımıza gelin... Nude'larda sorun var galiba, konuşalım...

cnm bu doa markasının resmini sana yollamıstım ben özelden..aldım ben kullandım ama sampuanı kullanırken cok zorlandım..ama kremi hosuma gitti..her saca aynı etki yapmaz tabi!!

Merhaba
Atabeyi benden kaç kişi aradı bilmiyorum ama tek bildiğim 250 ml için istediği para 150 TL şeklindedir. Eğer aldığınız miktar artar ise fiyat aşağı doğru düşmektedir. İçinizden biri ismini vermeyeceğim kendisini dün sabah aramış ve fiyat almıştır, söylediklerimi kendisi teyid edecektir. Diğer konu hakkında yasal süreç hafta içi başlatılacaktır, tüm bilgiler avukatamız ile paylaşılmıştır. Konu paylaşıma pazartesi sabahı açılacak olup bilgilendirme amacı ile bu yazıyı paylaşılmıştır.

balıgım konu acılmıs ayol nerelerdesın?bu arada doa ve nude dısında dıger brezılya fonune uygun sampuanlardan deneyenınız varmı???????

balıgım konu acılmıs ayol nerelerdesın?bu arada doa ve nude dısında dıger brezılya fonune uygun sampuanlardan deneyenınız varmı???????

Ay bu konuyu bende çok merak ediyorum:26:
nude den vazgeçtim, doa da karar kıldım bende, doa hakkında yorumlar oldukça iyi:31:

Son düzenleme:
Kızlar konu açılmış,
çok sevindim :46::46:

Hayırlı uğurlu olsun:nazar:

Canım, finallerim başlıyor deli gibi ders çalışıyorum eve kapandım:1::1::1:
Otacının sodyumsuz ve sls'siz tek bir çeşidi var sanırım o da kepek şampuanı, aldım ama denemedim... Organicum'un setini aldım, onun yağlı saçlar için olan yeşil renkli bir şampuanı var o da brezilya fönüne uygun görünüyor ama allahım o nasıl bir koku:1: Kızlar bir kere kullandım geçen hafta, onun üzerine 4 kere saçımı yıkadım hala saçım her ıslandığında o tuhaf koku açığa çıkıyor... Bakım yaparken elim mahkum kullanacağım ama, onun dışında bir daha almam.Yinede belki seveni olabilir, bilemem...

Ay bu konuyu bende çok merak ediyorum:26:
nude den vazgeçtim, doa da karar kıldım bende, doa hakkında yorumlar oldukça iyi:31:

Kullanıp bizede haber ver bari bende merak ediyorum ama elimdekileri bitirmeden alamam...

Geçmiş olsun Kılıçbalığı, konunun açılmasına çok sevindim. Zaten nerdeyse 500 sayfa olmuş böyle saçma bir sebepten konunun kapanması çok üzücü olurdu.Lütfen sende üzülme. Ben 80 ml keratin siparişi verdim gelmesini bekliyorum yaptığımda fotoçekip ekleyeceğim ayrıca başını biraz ağrıtabilirim bu konuda. Çünkü ilk defa yapacağım ve hata yapmak istemiyorum. umarım beni mazur görürsün :)

balığım keratin var mı canım elinde ?

Hayır canım, bundan böyle keratin alma işine karışmıyorum

Geçmiş olsun Kılıçbalığı, konunun açılmasına çok sevindim. Zaten nerdeyse 500 sayfa olmuş böyle saçma bir sebepten konunun kapanması çok üzücü olurdu.Lütfen sende üzülme. Ben 80 ml keratin siparişi verdim gelmesini bekliyorum yaptığımda fotoçekip ekleyeceğim ayrıca başını biraz ağrıtabilirim bu konuda. Çünkü ilk defa yapacağım ve hata yapmak istemiyorum. umarım beni mazur görürsün :)

Teşekkürler Pamuk Kedi, tabii ki sorabilirsin ama sen yinede eski mesajları oku aklını kurcalayan bir şey olursa buradayız.

Kızlar bu hafta dediğim gibi Final sınavları var, pek sık girebilme şansım yok bilginize...

Kılıçbalığı canım benim sana bir sorum var belki daha öncede bu tarzda bir soruyu yanıtmaışsındır belki benim gözümden kaçmıştır. Canım iki yüz elli ml için sipariş vermiştim ama bana gelen 0,33 ml litrelik bir şişe ben bunu birşeylemi karıştırmalıyım hiç bişey anlamadım.

Hayır canım, bundan böyle keratin alma işine karışmıyorum

Teşekkürler Pamuk Kedi, tabii ki sorabilirsin ama sen yinede eski mesajları oku aklını kurcalayan bir şey olursa buradayız.

Kızlar bu hafta dediğim gibi Final sınavları var, pek sık girebilme şansım yok bilginize...

canım sımdı okudum dıger sayfaları valla cok uzuldum senin adına haklısın ıyılık yapılmaya gelmıyor denılecek cok söz var ama konu uzamasın dıye demiyorum. cok teşekkürler yardımların ve bizleri keratinle tanıstırdıgın ıcın.

Kılıçbalığı canım benim sana bir sorum var belki daha öncede bu tarzda bir soruyu yanıtmaışsındır belki benim gözümden kaçmıştır. Canım iki yüz elli ml için sipariş vermiştim ama bana gelen 0,33 ml litrelik bir şişe ben bunu birşeylemi karıştırmalıyım hiç bişey anlamadım.

0.33= 330 ml şişe 0.33, 1 litrenin %33'üdür...
0.5= 500 ml şişe
0.2= 200 ml şişe

sakın bir şeyle karıştırma :)

Son düzenleme:
Back