- 14 Kasım 2001
- 21.339
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.475
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #4.741
Az sonra bomba gibi bir dedikodu geliyor !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balıgım bu arada nude ıle ılgılı yorumları gormusken bende belırteyım baya parlatıyor yumusatıyor ama yeterınce nemlenmıyo sankı.bıde kepek oldu anlamadım nedendır.doa dıye bı marka duyuyorum ıyımıdır acaba keratınle kullanak ıcın canım?yada soyle cıddı cıddı nemlendırecek bı sampuan varmı bıldıgın?
evet canım ben bıraz arastrayım yazarım buraya.bıde nerden alıcaz nettenmı acaba cunku ben pıyasada gormedım hıcdoayı bnde duydum fiyatı baya uygun gibi sülfatsz flnda brazilya fönünü bozmaz ama kalitesi nasıl bilemicem gerçi içerisine vitamin ampulleri fln kırsak ne bilim fena olmaz heralde
evet canım ben bıraz arastrayım yazarım buraya.bıde nerden alıcaz nettenmı acaba cunku ben pıyasada gormedım hıc
balıgım konu acılmıs ayol nerelerdesın?bu arada doa ve nude dısında dıger brezılya fonune uygun sampuanlardan deneyenınız varmı???????
Kızlar konu açılmış,
çok sevindim![]()
balıgım konu acılmıs ayol nerelerdesın?bu arada doa ve nude dısında dıger brezılya fonune uygun sampuanlardan deneyenınız varmı???????
Ay bu konuyu bende çok merak ediyorum:26:
nude den vazgeçtim, doa da karar kıldım bende, doa hakkında yorumlar oldukça iyi![]()
balığım keratin var mı canım elinde ?
Geçmiş olsun Kılıçbalığı, konunun açılmasına çok sevindim. Zaten nerdeyse 500 sayfa olmuş böyle saçma bir sebepten konunun kapanması çok üzücü olurdu.Lütfen sende üzülme. Ben 80 ml keratin siparişi verdim gelmesini bekliyorum yaptığımda fotoçekip ekleyeceğim ayrıca başını biraz ağrıtabilirim bu konuda. Çünkü ilk defa yapacağım ve hata yapmak istemiyorum. umarım beni mazur görürsün :)
Hayır canım, bundan böyle keratin alma işine karışmıyorum
Teşekkürler Pamuk Kedi, tabii ki sorabilirsin ama sen yinede eski mesajları oku aklını kurcalayan bir şey olursa buradayız.
Kızlar bu hafta dediğim gibi Final sınavları var, pek sık girebilme şansım yok bilginize...
Kılıçbalığı canım benim sana bir sorum var belki daha öncede bu tarzda bir soruyu yanıtmaışsındır belki benim gözümden kaçmıştır. Canım iki yüz elli ml için sipariş vermiştim ama bana gelen 0,33 ml litrelik bir şişe ben bunu birşeylemi karıştırmalıyım hiç bişey anlamadım.