Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

günaydın arkadaşlar herkese iyi yıllarkeratin alımından vazmıgeçtiniz acaba?bu kez pek talep yok galiba.herkes evi stokladı ne de olsabilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Dün gece 4e kadar okudum bu konuyu, maalesef hala birkaç sorum var.

Genelde uygulamayı boyalı saclar yapıyor sanırım. Benim saclarim boyasiz. Boyasiz saca yapılabilir mı?
Boyasiz saçta renk degisikligi yapar mı? Deneyip memnun kalmazsam dipten çıkanlarla uçlar farklı olsun istemem..

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar herkese iyi yıllarkeratin alımından vazmıgeçtiniz acaba?bu kez pek talep yok galiba.herkes evi stokladı ne de olsabilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

Hayır canım alım yapılacak.

Saçın işlem görüp görmemesi önemli değil canım, boyasız saçta renk değişikliği yapmaz, ama boyalı saça göre daha çok parlatır saçları bu da iyi bir şey...

İyi yıllar kadınlar kulübü sakinleri

İyi senelerr

Saçın işlem görüp görmemesi önemli değil canım, boyasız saçta renk değişikliği yapmaz, ama boyalı saça göre daha çok parlatır saçları bu da iyi bir şey...

Buna hem sevindim hem üzüldüm,
parlaması çok güzel ama zarar vermeden rengi açılacak diye umut ediyordum

Son düzenleme:

günaydın mutlu yıllar tatlım.. keratin alımı olacak ama dediğin gibi talep azaldı. ben bugün 2. seansımı yaptım. arkadaşıma da bendekinden yaptık bitti keratinim. hemen almam lazım :))

bnm saçım az ve en son katı belimin az üstüne geliyor. 80 ml yeterli olur mu sizce?

Buna hem sevindim hem üzüldüm,
parlaması çok güzel ama zarar vermeden rengi açılacak diye umut ediyordum

Canım rengin açılması veya koyulaşması saç katikülleri ile alakalı, eğer saçlarında sorun yoksa etki etmez varsa zaten anlarsın... Benimkini gayet hoş bir biçimde açıyor çünkü

günaydın mutlu yıllar tatlım.. keratin alımı olacak ama dediğin gibi talep azaldı. ben bugün 2. seansımı yaptım. arkadaşıma da bendekinden yaptık bitti keratinim. hemen almam lazım :))

Talebin olmaması bence çokta mühim değil, zaten bizbizeyiz daha iyi...

bnm saçım az ve en son katı belimin az üstüne geliyor. 80 ml yeterli olur mu sizce?

Yeter, iyice yedirmen gerek...

canım toplamda kaç ml olunca alım yapıyodun bilmiyorum. tabiki bizbize olmak daha iyi :)

canım toplamda kaç ml olunca alım yapıyodun bilmiyorum. tabiki bizbize olmak daha iyi :)

Canım, şimdi isteyen 4 kişi var toplam 1 litre ediyor, bu uygundur ama eğer bir kişi daha çıkar ve 250 ml isterse 3 kişi daha bulmamız lazım ki 2 litreye tamamlayabilelim. Yani önemli olan litrelik tam sayıyı yakalayabilmek yoksa 1 litre 10 litre farketmez nasılsa arsıza bağladım arayıp 1 litrede istesem olur 3 litrede olur

Sac rengini değiştirmiyorsa ben de istiyorum. Yalnız konuyu takip edemezsem bana özelden yazar mısın, ne zaman dersen yaparım havaleyi..

kılıçbalığı yanılmıyorsam laboratuarda analiz ettirmiştin içeriğini dimi?içinde neler olduğunu özelden yada sakıncası yoksa sayfada paylaşırmısın?birkaç ay sonra hamilelik düşünüyorum.doktoruma göstermek istiyorum hamileyken uygulamamnın bir sakıncası varmı yokmu diye.

Doktoruna göstermene gerek yok canım, hamile ve emziren bayanların saç boyaması bile tavsiye edilmiyor tabii ki hamile kaldıktan sonra kullanmamalısın...

Kızlar, daha önce paylaşmıştım ama sayfalar hızlı ilerlediği için gözden kaçabiliyor, saçınızdaki yanıklar için yapabileceğiniz bir ek uygulamayı aşağıda paylaşıyorum...

Saçlar klasik biçimde sodyum ve sülfatsız şampuan ile yıkanır, saç kremi kullanılmaz...
Saçlar kurutulur, fırça yardımı ile yanık kısımlar iyice düzleşene kadar fön çekilir...
Saçlar tamamiyle fönlenip kurutulduktan sonra hasarlı kısımlara bir miktar keratin sürülür
10 dakika bekletilir
Bekleme süresinin ardından saç, kurutma makinesi ve fırça yardımı ile yine fön çekerek kurutulur...
En az 24 saat bekletilerek yıkanır...Bekleme süresinin artmasında sakınca yok, fayda var...

Bu işlemden sonra dilerseniz rutin brezilya fönü uygulamanızı yapabilirsiniz... Yanık ve hasarlı saçlarda bu biçimde uygulama daha kolay bir toparlanma sağlıyor...

Sac rengini değiştirmiyorsa ben de istiyorum. Yalnız konuyu takip edemezsem bana özelden yazar mısın, ne zaman dersen yaparım havaleyi..

Özel mesajla bana telefon numaranı verirsen özel mesajla ulaşamazsam bile sms atarım...Bu hafta alım yapacağız zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…