- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.632
- 823
- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.261
ben bu şekilde olduğunu sanmıyorum,
bu ancak sağlıklı saç için geçerli olabilir. Gerekli yönlendirmeleri Kılıçbalığına bırakın bence
her tip saça yapısına göre doğru yorumu balık yapar zaten
yok bebeğim henüz gelmedi mesajda yok ama burası küçük bir köy.kargo canı isteğinde geliyor ehli keyif insanlar...birde çok buzlanma var gelememiş olabilirler.bakalım kısmetse pazartesi günü arayıp soracağım.öptüm seni.bu arada keratin alıp stoklamayı düşünüyorsan maaştan sonra yine alabilirim
Okuduğum yorumlarda hep 230 c denilmiş..ilk gün hiç 200 c denildiğine rastlamadım (gözümden kaçmış olabilir)..2. ve 3. gün için geçerli diye biliyordum, yarım saat içinde uygulamayı yapamayacağına göre sen zaten gelir düzeltirdin..Artı benden başka buraya katılan tüm arkadaşlar da bildiği, okuduğu v.s konularda yorum yapıyor..Ha ama burnumu sokmamalıydım bu yüzden özür dilerim..Her konuda haddimi bilirim çok şükür.
Yalnız şu konuda veya pm de tersleme, azarlama v.s artık beni sıkmaya başladı..Ben 31 yaşında kadınım.. Çocuk değilim..
Artık biraz olsun tanıdıysanız art ya da kötü niyetli bir tavrım olamayacağı aşikar.. En azından daha ılımlı yaklaşılabilir ya da özel mesajla söylenir, ben de özrümü dileyerek düzeltirim..
Neyse uygulamalarında herkese başarılar..
Sana da her şey için teşekkürler..Ufak bir hesabımız kaldı seninle, halledicem, aklına yanlış bişey gelmesin.
İyi geceler..
Canım ben bu sefer 180 derece ile yaptım gayet iyi görünüyor, 220 derece yeter merak etme...
Şimdi şu var, benim saçlarda ince telli ve dediğim gibi boyadan çok yıprandı tüy gibi oldu uçları, biraz kestirdim birazda keratin ile kendine geldiler şu an saç telleri keratinden dolayı kalınlaşmış durumda ama ilk seferde 230 derece uyguladım, bundan sonrakilerde 180 e kadar dştüm mesela, çünkü normal şartta saçıma 230 derece presi sürdüğüm an saçlarım naylon gibi eriyor ama keratini sürdüğümde o naylonlaşma olmuyor hayret...Burada yapabileceğin şey eğer yaptırmak istiyorsan ısının 200 derece üzerine çıkmasını engelleyeceksin, ısı yükselirse saçın yanar bu demek oluyorki 230 derecede saçlar 1 saatte düzleştiriliyorsa 200 yada 180 derecede 1.30 saat olacak...Ayrıca her saçın kaldırabilme kapasitesi olduğu için incecdik telli saçlara yani biizmki gibi sorunlu saçlara 230 derece şart değil, ama orta kalınlıkta saçlar için şart...Bence incecik bir saç tutamında deneme yaptır canım, eğer sorunsuz olursa tamamına yaptırırsın ne dersin?
Düzelttim bile tatlım, yeni fotoları ekledim...Bu arada ben son seansları 150 derecede yapıyorum gayet iyi oluyor sen saçını daha iyi tanırsın, ben ilk senasta bile lastiklenen yerlere 230 uygulamadım zaten.Başta bu derece işine takmıştım ama şimdi görüyorum ki içimizdeki sese kulak vermemiz gerek...Bu arada ben hep senin verdiğin saç köklerini güçlendirme için uygun olan günlerde uygulama yaptım tatlım, sadece sonuncuyu kaçırmış olabilirim ama mecburdum, bence sende bu günleri tercih et...
Çok üzüldüm sheree, kullandığı ürün nedir bilmiyorum ama saçın yanması üründen ziyade verdiği ısıdan kaynaklı, saçın 230 dereceyi kaldıramayacağı halde 230 derece uygulama yaptıysa saçı yakar tabii, birde düzelir diye ikinci defa işlemi tekrar edip bir 230 derece daha uygulama yaptıysa saç geri dönüşsüz biçimde yanacaktır.Yazıklar olun diyorum sadece, lütfen hiç değilse işlemi yaptırdığın yerin semtini ver sheree başka insanlar yaptırmasın, kimsenin canı yanmasınÇok üzüldüm çok
Tabii ki canım ama markanın güvenilirliğiönemli olduğu kadar kuaförün kabiliyeti ve insaniyeti de çok önemli, istediği kadar iyi keratin kullansın maksimum 200 dereceyi kaldırabilecek saça 210 derece uygularsa saç yanar...Anlatmaya çalıştığım bu...Saçları kötü olan arkadaşların tek sorunu kalitesiz keratin değil, yapılan hatalar...
Kendin yapsan inan ki daha iyi yapardın, yani ben anlamıyorum bu kadar ince ve dirençsiz saça 230 derece düzleştirici kullanmaktaki mantık nedir...Bir kere bu hatayı yapmış bari ikinciyi yapmasaymış.Çok sinirliyim çok!!! Ad vermem doğru değil diyorsun canım ama bu adamların görevi tüm saçları pırıl pırıl yapmak, 20 kişiden senin gibi bir kişide bile hata olursa ben bu işlemi yapan insana kuaför demem.Aldıkları paranın hayrını görmesinler inşallah!
Rica ederim canım tabii ki cevap vereceğim, seve seve... Canım kendi tecrübeme dayanarak diyebilirim ki ilk seferde saçımın sağlam yerlerini 230 ile yaptım ama lastiklenmiş olan yerlerin bazı taraflarını 200 bazı taraflarını 210 ile presledim son seanslarda ise düzleştiricinin en düşük ayarı olan 150 derecede yapıyorum terapilerimi...
Canım, forumda yaptıran arkadaş varsa sormak lazım, bence acele etme internette falan araştırıp ona göre karar verelim...Anladığım kadarı ile xxxxx 24 saat içinde etki gösterebilen ürünler ve bu ürünlerde saçları ille prasa gibi düz yapma zorunluluğu yok, içeri doğru, dışarı doğru kıvrılabilen saç modelleri hatta kırık fönde yapılabiliyor, yani dalgalı fön bile yapılabilir bence mantıklı ama dediğim gibi araştıralım...
Bu işlemi beceremezsen saçlarını mahvetme riskin %100 canım, el becerin yoksa sakın sakın deneme...200 dereceyi kaldırabilecek saça 230 uygularsan veya üzerinden 10 kere geçmen gereken saç tutamının üzerinden 11 kere geçersen saçların naylon gibi erir...
Maalesef canım 145 derece sabit ısı veriyor senin saç düzleştiricinNormal şartta hasarsız bir saç için 230 derece kullanılıyor...
Ben sanmıyorum kötü bir sonuç alacağını, bakalım yarın nasl bir netice ile karşılaşacaksın...Yalnız yenidne düzleştirirken umarım 230 derece vermeye devam etmiyorsundur, forumda yazmıştım şu sıra 230 derece saçını yakar...
yok canım benim, saçıma uygun sıcaklıkta düzleştiriyorum benim uçlarım zayıflar zaten hemen yanıverir. Ama düzleşmese bile saçlarıma canlılık ve parlaklık geldi sanki bunu görmek bile güzel yaa
özellikle sormuştum saç yapın nasıl diye, senin anlattığın kadarıyla saçlarımız aynı malesefben kendim yapmadım ama çok müdahale ettim. sende yaparken dikkat et. bikere kullanacağın ısı bence 200 dereceyi asla geçmemeli ve saçlarının uçalarını özellikle fazla presleme, üstelerinden 5 kez geçiyorsan uçlarından 2 kez geç mesela. ben öyle yaptırdım zaten uçlar diplere göre iyice incelmiş kırık,yanık vs. okadar ısıyı verip saçı yakmanın bir manası yok. bu konuda kılıçbalığı sana daha doğru yanıt verecektir. inş güzel olur cnm saçların
Kesinlikle dikkat etmen gereken ilk şey ürünün formaldehit içermemesi ayrıca ısı konusunda çok ince bir çizgi var, keratini sürüp biraz kuruttuktan sonra çok dikkatli olmalısın eğer gereğinden fazla kez bir saç tutamının üzerinden geçersen saçın yanar, eğer 180 dereceyi kaldırabilecek saç uçların varsa ve sen 200 derece ile geçersen uçların yanar, bütün bunlar çok çok önemli, saç boyları saç uçlarından çok daha dayanıklıdır...Ben burada genel bilgiler verdim ancak sen kendi saçını daha iyi tanıyorsun bu yazdıklarıma göre kafanda kendince bir plan belirlemeli mantık yürütmelisin neticede hekesin saçı bir değil...Bu arada evet 3 gün düzleştirici uygulayacaksın ama bunların ısısını düşük tutmalısın, ve eğer saçın bozulmadıysa, nem almadıysa 3 gün üzrinden geçmene gerek yok sadece ikinci gün geçmen yeterli...
saçlarımın bazı yerleri daha fazlka yıpranmıştı oralara 180, diğer yerlere 200 derece uyguladılar cnm. şu ısı işi çok büyük muamma aslında, 200 uyguluyorsun tutumuyor, 230 uyguluyorsun yanıyo falanhaklısın valla nedir bizim bu saçlardan çektiğimiz? biraz daha güzel olalım diye birsürü kimyasal işlemden geçirip saçlarımızı yıpratıyoruz sonrada ne uzatabiliyoruz, ne eski haline geri getirebiliyoruz bence kullanılan ısıdan çok o ısıyla saç tutamının üzerinden kaç kez geçtiğinde önemli. misal, her saç tutamını 10 kez preslemek gerekiyorsa, bizimki gibi yıpranmış saçlarda 5 kez geçmek yeterli, yakmamak adına. ve saçı yakmaktansa bence belirli aralıklarla birkaç seans yapıp sonuca öyle ulaşmka daha mantıklı. benim saçlarım asidir kuaför dışında söz dinlemez, çok kabarır, dalgalıdır falan. hani zaten ipek gibi dümdüz saçlarımın (kılıçbalığınınki gibi ) olmayacağını biliyordum ama insan içten içe öyle şartlanıyor demekki. yıkayınca o preslenmiş halinden eser kalmadığını görünce hüsrana uğradım. ama p.tesi gidicem tekrar belki 2.kez uygulatıcam ozaman daha ii olacağını umut ediyorum. mutlaka yazıcam hatta bidahaki yıkamamda kılıçbalığının dediği gibi sadece fön tutup (taramadan) kurutup fotoda koyucam. umarım istediğin gibi olur saçların cnm
Her defasında akıp gider tatlım, herkesin saç yapısı benim aşırı incelmiş saçlar olduğu halde 220 derece falan uyguladım mesela sen kendi saçını daha iyi tanıyorsun yanma sınırını biliyorsun ama şunu unutmayın, keratin asla tamamen kurumayacak hafif nemli kaldıktan sonra düzleştireceksiniz ve keratin ilacı o sırada saçınıza muazzam bir koruma sağlıyor, normalde ben 220 derece düzleştiriciyi saçıma sürsem naylon gibi erir ama keratini sürüp nemliyken işleme başladığımda 220 derece zarar vermedi...Siz kendi üst sınırınızı kendinize göre belirleyin eğer 180 derece falan uygulamayı düşünenler varsa hiç zahmet etmeyin kızlar, emeğinize paranıza yazık olur
Kuzum, 230 dereceye dayanıyorsa kesinlikle 230 derece kullan, ne kadar ısı o kadar başarılı sonuç demek ama tabii ince telli saçlar nedeniyle herkese 230 uygulanamıyor maalesef...Geçmiş mesajlarıda oku lütfen eğer kendin yapacaksan...ilk mesajda olmayıp arada verdiğim bilgiler var çünkü...
eğer saçların ince telliyse 230 derece sıcaklık vurma yakarsın benimde saçlarımda çok ince telli ben 210 derece ile yaptım bir sorun olmadı ilk preslemeyi 210 ile yaparsın sonraki günlerde ısıyı düşürsüm ben ikinci gün 200 dereceye düştüm bu sabah ise 190 derece ile düzleştirdim
Kız bu yüzden saçınızın altların yüksek ısı uygulamayın yakarsnıız yün gibi olur diyorum yaHasarlı bölgelerde 200-210 derece üzerine çıkmayın sakın :)
hepimiz bırbırımıze yardımcı olmaya çalışıyoruz balığın yetişemedği yerlerde kendımızce yorumlar yapabılıyoruz bildiğimiz ve anladığımız kadarıyla lütfen kırgınlık olmasın hepimiz iyi niyetimizle burdayız bundan kimsenın şüphesi yok...
Osge sen herhalde bu başlığın ilk açıldığı zamandan beri burada olan üyelerdensin, bu başlıkta kullanma talimatı verdiğimiz halde saç kurutma makinesi ile brezilya fönü yapan arkadaşlar oldu, bunun gibi nelerle karşılaştık sende biliyorsun. Burada tek bir yanlış yönlendirme bile hoş olmayan sonuçlar doğurabilir çünkü insanlar mesaj okumaktan nefret ediyor, aynı soruların binlerce kez gelmesi bundan ötürü zaten. Doğal olarakda biz hiç bir yanlışlığa mahal vermeden yönlendirme yapmak zorundayız ki insanlar okudukları 2-3 yanlış mesaja bağlı işlem yapmasın. Mesele bundan ibaret, bunu kişisel tartışma haline getirilmesinden bende rahatsızım neticede herkese aynı biçimde yaklaşıyorum, aynı sabırla cevap vermeye çalışıyorum ama benimde bir kapasitem var.
Lütfen bu ara üzerime gelmeyin, aynı soruları tekrar tekrar sormayın, heleki mesajınıza cevap verdiysem aynı soruyu yeniden hiçç sormayın,cidden sabrım yok.Hasta halimle kimse müşkül durumda kalmasın diye Amonra ile haber gönderttim foruma, kargoları hazırladım,60 yaşındaki anacığıma gönderttim, evden aldıramazmıydım! Olmaz kargo fiyatı artıyor, 2 lira 2 liradır fazla ödemesin kızlar diyorum. Ben bu kadar ince düşünüyorsam benim şu anki özel durumuma bağlı olarak herkesin ince düşünmesi lazım. Ben google boot değilim. İyi niyetliyiz hepimiz doğru ama bu iyi niyet tek taraflı olmasın benide düşünün biraz.Ben niye mide kanaması geçirdim allah aşkına? Bir şey var demek ki ortada, demek çok üzüldüğüm bir şey var, belki çok hassasım bu dönem olamaz mı? Nalıncı keseri gibi hep niye kendinize yontarsınız ey insanoğlu... Biraz empati kurun yahu, banada günah
Konu hakkında son mesajımdır...Luzumsuz tartışmalara gerek yok. Gayet net ve açıkça derdimi anlatıyorum. Anlamak isteyen çok şey çıkartır.
Kızlar yahu, keratine zam gelmeden acaba bir şişe daha alıp elde tutsam mı? İhtiyacı olan olur mu? Bir anda fiyat 600'den 750 ye falan fırlarsa bu adamlar bize 320 den vermezler artık.
Ayrıca sinamekili kür'e başladım, var mı bana yarenlik edecek bir sinameki kankası?
sinameki kürü nedir kızlar?saç uzamasına faydasımı var?nasıl yapılıyor bende deneyebilirim .
sinameki kürü nedir kızlar?saç uzamasına faydasımı var?nasıl yapılıyor bende deneyebilirim .
Sinameki kürü cidden işe yarıyor,saç uzamam için bir şey söylemem için çok erken,aynı hızında uzuyor şimdilik ama uygulamaya devam edeceğim,çünkü 15 gün önce saçım orielle açıldı ve birer gün arayla 2 kez boyanmak zorunda kaldı,saçlarım tiftik gibi,keçi tüyü gibiydi ama çok şükür toparlandı,tabi sadece bu kürü uygulamadım,ama bu kürü çooook beğendim,kılıçbalığımın tavsiyesiyle başladım, umarım sende de işe yarar,denemekte fayda var.Saçımdaki düzelmenin bu kürle olduğunu düşünüyorum.Bir de bu nude şampuanı ben çok beğendim kızlar,aklınızda olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?