• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Saçlarının orijinal halinin dalgası nasıldı? çok kıvırcıksa ilk seferde zaten dümdüz olmaz..fırçayla hafif şekil vermen gerekir..Bir de tabi kuruturken gelişigüzel değil aşağı doğru kurut cnm..Fazla dağıtmadan..Ama parlaması gerekiyor normalde..Neden parlamadı bilemiyorum, balık yardımcı olur heralde o konuda..

canım bu 3.oldu..
Niye böyle oluyor anlayamıyorum, bir hata var ama bu nedir çözemedim... Hem parlamıyor, hem kabarık hem dalgalı, bu kulliyen tutmamış. Yok hayır hepimiz aynı ürünleri kullanıyoruz kuzum nasıl tutmuyor yaaa sinir geldi bana bile... Şöyle kurut saçını ortadan ikiye ayır, fönü tepeden önce sol tarafa, sonra sağa sonra arkaya dümdüz tut, ellerinle saçlarını havalandırma...

Kesinlikle parlaması lazım eğer parlamıyorsa belli ki keratin tutmuyor bu saçı ama nasıl olur?

Alırız yenisini üzülme...
tamam canım öyle deniyeceğim bu kez de :26::26:
keratinlerim boşa gidiyo gibi hissediyorum :25:

Kızlar yahu, keratine zam gelmeden acaba bir şişe daha alıp elde tutsam mı? İhtiyacı olan olur mu? Bir anda fiyat 600'den 750 ye falan fırlarsa bu adamlar bize 320 den vermezler artık.

Ayrıca sinamekili kür'e başladım, var mı bana yarenlik edecek bir sinameki kankası?
ayy alalım bence de :26:

Ben sandalağacının kokusunu sevdiğim için onu koydum yoksa saçlara bir yararı yok esans olarak, lavanta, menekşe vs kullanılabilir kafanıza göre...

Şimdi ben ikinci sinamekiyi sanırım 26 sında yapacağım yağ günü olduğu için, hep bölük pörçük kafama göre yapmıştım bakalım bu sefer tarihlere göre uygulayayım neler olacak... Bu arada saç için sağlam bir vitamin araştırıyorum, seçenekler

Bevitin c+ L Lysin 1000 mg veya direkt florisene alacağım(içinde diğerine ek olarak demir var)... Bunlar saç uzatmak için değil kan değerlerim çok kötü çıktı, eh hipoglisemim var ve karbonhidrattan uzak durduğum için bazı vitaminlerin eksikliği normal onları kapatmak lazım. Vitaminler eksik oluncada saçlara yansıyor elbette... Bir taraftan uzatmaya çalışırken diğer taraftan vitaminle desteklemek gerek...

Sizin saç için kullandığınız veya önerebileceğiniz bir vitamin var mı? Zaten doktora danışacağım ama en azından bilinçli olarak gideyim diyorum...

sanırım aynı problemleri yaşıyorz canım 2 haftadır ilaç tedavisi görüyorum. başka bi nedenden. onlar bitince gidip kan değerlerime baktrcam ben de. bi nevi chek-up gibi.. son 1 yılda dökülen saçları nasıl yerine koyarm bilmiyorum ben de hipoglisemi den şüpheleniyorum. baştan aşağı kontrol lazım önce :) bu durumlarla ilgili gelişmler oldukça yazarım buraya..

bu arada bu son keratinler de çok duman çıkarıyo mu öncekiler gibi kızlar?

Mazeretim var asabiyim ben... Yani belli etmiyorda değilim hani, birde özellikle kan şekerim düştüğünde iyice aksi oluyorum, zaten sırf bu yüzden evde kalacağım kesin :1::1::1:

Hoş aynı soruların tekrar, tekrar, tekrar gelmesine zaten en munis insan bile sonunda dayanamaz patlar ama neyse...
.

Hee ben de onu dicektim, kesin şekerle ilgilidir diye..Kal evde de gör gününü:9:

Napayım, saç bu yani, karar veremedim.. düzleştiriciyle ilgili de hiç bir fikrim yok, hiç kullanmamışım bu yaşa kadar, evde nerden geldiği belli olmayan bir sinbo var, onu kullandım, çatır çatır yaktı saçlarımı..Konulara yazdım cevap veren yok, ben de sordum yani..Bu aletlerin sahtesi var mı yok mu, ne bilim ben..ayrıca abartma 2-3 kere anca sormuşumdur :63:

Bu arada bu keratinlere zam gelirse, bize toptan fiyatına vermezler mi ki? öyle %100 zam gelmez heralde bir anda, gelir mi:26:

sanırım aynı problemleri yaşıyorz canım 2 haftadır ilaç tedavisi görüyorum. başka bi nedenden. onlar bitince gidip kan değerlerime baktrcam ben de. bi nevi chek-up gibi.. son 1 yılda dökülen saçları nasıl yerine koyarm bilmiyorum ben de hipoglisemi den şüpheleniyorum. baştan aşağı kontrol lazım önce :) bu durumlarla ilgili gelişmler oldukça yazarım buraya..

Alla alla bu yılda mı bişey vardı acaba? Ben de geçen yıl çok saç döktüm..Avuç avuç böyle..Mevsim geçişi falan değil, öyle bir mevsim geçişi olmaz yani..
4-5 yılda bir böyle çok dökülürmüş..Ondan dolayımıdır bilememiştim bende..Keratinden sonra düzelmişti dökülme olayı..ama hala dökülüyor yani, sıfırlanmadı..

mavis81 çok başarılı olmuş dümdüz ne güzel güle güle kullan canım. bu arada kaç derece kullandın ısıyı??

teşekkür ederim canım.ısı konusuna gelince benim düzleştiricim 200 dereceydi.bu konuyu kuaförümlede konuştum oda bir sakıncası yok zaten bizde saça göre ısıyı ayarlıyoruz 200lede gayet rahat tutar dedi.bende ikinci bir düzleştirici almadım ve 200le yaptım canım.ama burda pek onaylamıyor arkadaşlar 230dan aşağısını.hatta kılıçbalığı söylemişti daha önce düşük ısıyla yapan arkadaşların saçları etkisini çabuk yitirdi diye.inşallah bende öyle bişey olmaz :18: valla hem param yoktu hemde düzleştiricimden çok memnun olduğum için tekrar bir tane almak istemedim açıkçası

canım bu 3.oldu..

tamam canım öyle deniyeceğim bu kez de :26::26:
keratinlerim boşa gidiyo gibi hissediyorum :25:

ayy alalım bence de :26:

Cidden boşa gidiyor gibi:43::43::43: Moralini bozmak istemem ama parlama konusunda bile değişiklik yoksa kesinlikle tutmanın yanına bile yanaşmıyor bu keratin...

Bu son keratinler diğerleri gibi duamn çıkartmıyormuş canım, bende denemedim henüz bakalım kısmetse yarın yapmayı düşünüyorum... Hipoglisemi için açlık ve tokluk kan şekeirne baktır ama 2 saatlik değil tatlım 4 saate bakmalılar, 2 saatte temiz çıkıyor genelde... Bencede yaz merakta bırakma benide...

Ben geellldiiiimm..Saçlarımı boyadım, bütün benliğim ruhum ve saçlarımla keratine hazırım :1:

:46::46::46:

aynen aynen aynen aynen

:))))))))))))))) :)))))))))))))))) teşkkk

Penelope lütfen mesajlarına biraz dikkat et, eğer mesaj sayını doldurmaya uğralıyorsan seni geyik başlıkların alalım...Forum dahilinde yazdığım bütün mesajlar saçma sapan, ayıp denen bir şey var!

Hee ben de onu dicektim, kesin şekerle ilgilidir diye..Kal evde de gör gününü:9:

Napayım, saç bu yani, karar veremedim.. düzleştiriciyle ilgili de hiç bir fikrim yok, hiç kullanmamışım bu yaşa kadar, evde nerden geldiği belli olmayan bir sinbo var, onu kullandım, çatır çatır yaktı saçlarımı..Konulara yazdım cevap veren yok, ben de sordum yani..Bu aletlerin sahtesi var mı yok mu, ne bilim ben..ayrıca abartma 2-3 kere anca sormuşumdur :63:

Bu arada bu keratinlere zam gelirse, bize toptan fiyatına vermezler mi ki? öyle %100 zam gelmez heralde bir anda, gelir mi:26:

Canım toptan fiyatı 600, ben kendi adımı kullanarak 320den alıyorum, eğer toptana zam gelirse bizim aldığımız fiyatada zam gelir çünkü biz üretim fiyatına alıyoruz hammaddelere zam gelirse üretim fiyatı artar... Sebebi yurtdışından gelen bazı hammamddelere devletin kota koyması ve gümrük giderlerinin arttırılması vs. vs. vs

yarından itibaren bende başlıyorum sinamekili küre

Alla alla bu yılda mı bişey vardı acaba? Ben de geçen yıl çok saç döktüm..Avuç avuç böyle..Mevsim geçişi falan değil, öyle bir mevsim geçişi olmaz yani..
4-5 yılda bir böyle çok dökülürmüş..Ondan dolayımıdır bilememiştim bende..Keratinden sonra düzelmişti dökülme olayı..ama hala dökülüyor yani, sıfırlanmadı..

Genele bilgi;

Saç dökülmesi tamamen vucutta ter giden bazı şeylerla alakalı, stres, menopoz, vitamin eksikliği, kemoterapi vs gibi, bazende egzama veya mantar türü problemlerden kaynaklı olabiliyor bunun dönemlerle alakası yok tabii ben günde 150 teli aşan gerçek saç dökülmelerinden bahsediyorum... Bunun dışında keratin ile saç dökülmesinin hiç bir bağlantısı yoktur, aynı şekilde saç dökülmesinin durmasındada bir etkisi yoktur çünkü biz keratini kafa derisine değil saç boylarına yani ölü kısımlara uyguluyoruz...

FaSoLLaL'e

Aktardan çam terebentin yağı al derim, şampuanına katarsın bu saç dökülmesi eğer vitaminsizlikten kaynaklı değilse anında kesiyor...Sarımsaklı şampuanda iyi geliyor dökülme için...

teşekkür ederim canım.ısı konusuna gelince benim düzleştiricim 200 dereceydi.bu konuyu kuaförümlede konuştum oda bir sakıncası yok zaten bizde saça göre ısıyı ayarlıyoruz 200lede gayet rahat tutar dedi.bende ikinci bir düzleştirici almadım ve 200le yaptım canım.ama burda pek onaylamıyor arkadaşlar 230dan aşağısını.hatta kılıçbalığı söylemişti daha önce düşük ısıyla yapan arkadaşların saçları etkisini çabuk yitirdi diye.inşallah bende öyle bişey olmaz :18: valla hem param yoktu hemde düzleştiricimden çok memnun olduğum için tekrar bir tane almak istemedim açıkçası

Maalesef canım 200 derece yeterli ısı değil...Keşke kuaförünü dinlemek yerine beni dinleyip birinden ödünç alsaydın...

Son düzenleme:
Cidden boşa gidiyor gibi:43::43::43: Moralini bozmak istemem ama parlama konusunda bile değişiklik yoksa kesinlikle tutmanın yanına bile yanaşmıyor bu keratin...

Bu son keratinler diğerleri gibi duamn çıkartmıyormuş canım, bende denemedim henüz bakalım kısmetse yarın yapmayı düşünüyorum... Hipoglisemi için açlık ve tokluk kan şekeirne baktır ama 2 saatlik değil tatlım 4 saate bakmalılar, 2 saatte temiz çıkıyor genelde... Bencede yaz merakta bırakma benide...

Penelope lütfen mesajlarına biraz dikkat et, eğer mesaj sayını doldurmaya uğralıyorsan seni geyik başlıkların alalım...

Canım toptan fiyatı 600, ben kendi adımı kullanarak 320den alıyorum, eğer toptana zam gelirse bizim aldığımız fiyatada zam gelir çünkü biz üretim fiyatına alıyoruz hammaddelere zam gelirse üretim fiyatı artar... Sebebi yurtdışından gelen bazı hammamddelere devletin kota koyması ve gümrük giderlerinin arttırılması vs. vs. vs

Genele bilgi;

Saç dökülmesi tamamen vucutta ter giden bazı şeylerla alakalı, stres, menopoz, vitamin eksikliği, kemoterapi vs gibi, bazende egzama veya mantar türü problemlerden kaynaklı olabiliyor bunun dönemlerle alakası yok tabii ben günde 150 teli aşan gerçek saç dökülmelerinden bahsediyorum... Bunun dışında keratin ile saç dökülmesinin hiç bir bağlantısı yoktur, aynı şekilde saç dökülmesinin durmasındada bir etkisi yoktur çünkü biz keratini kafa derisine değil saç boylarına yani ölü kısımlara uyguluyoruz...

FaSoLLaL'e

Aktardan çam terebentin yağı al derim, şampuanına katarsın bu saç dökülmesi eğer vitaminsizlikten kaynaklı değilse anında kesiyor...Sarımsaklı şampuanda iyi geliyor dökülme için...

Maalesef canım 200 derece yeterli ısı değil...Keşke kuaförünü dinlemek yerine beni dinleyip birinden ödünç alsaydın...

O zaman psikolojik olarak keratine bağlamışım cnm ben..Ciddi anlamda döktüm, belki ondan azalmıştır dökülme o dönemde..çam terebentin kullanmıştım ben, çok kepek yaptı bende nedense..Benimkinde vitamin eksikliği ve troidin etkili olduğunu düşünmüştüm..Yine öyle aratarsa net sebebini belirlemek için gidicem doktora..

O zaman psikolojik olarak keratine bağlamışım cnm ben..Ciddi anlamda döktüm, belki ondan azalmıştır dökülme o dönemde..çam terebentin kullanmıştım ben, çok kepek yaptı bende nedense..Benimkinde vitamin eksikliği ve troidin etkili olduğunu düşünmüştüm..Yine öyle aratarsa net sebebini belirlemek için gidicem doktora..

Kepek yaptıysa kurutmuştur olabilir herkese iyi gelmiyor... Tiroid ise saç döker doğrudur, peki kilo alma veya verme, ateş, ter basması, sinir, evham gibi şeyler var mı?

Kepek yaptıysa kurutmuştur olabilir herkese iyi gelmiyor... Tiroid ise saç döker doğrudur, peki kilo alma veya verme, ateş, ter basması, sinir, evham gibi şeyler var mı?

Aaa olmaz mı? ateş ve ter basması nadir, ama diğerleri daha sıkça..
Senelerdir troid hastasıyım ben cnm..Bir dönem ilacımı aksattım..Ondan olabilir..Bir de neredeyse hiç vitamin almam doğru düzgün..İşte stres, sıkıntı v.s.. de cabası oluyor..
Sigarayı bıraktım 4 ay önce..5 kilo aldım..veremiyorum şu anda nedense..dikkat ediyorum yediklerime, zaten 13 sene ligde voleybol oynadım, spora da alışkındır bünyem, yapıyorum yani..ama veremiyorum..Tabi bunda troidin de etkisi olabilir..

keratinler 200 e tutmaz mı:43: benim maşa en fazlası 200 bikaç arkadaşa ordum onlarında öyleymiş.mecbur 200 le denicem bende.bide benim saç platin olduğu için 200 den fazlasıyla yanabilir die düşünüyorum:43: saçımda sinemaki kürü far şimdi yıkıcam.kurutup resmimi koyayım birde siz fikir verin arkadaşlar.

keratinler 200 e tutmaz mı:43: benim maşa en fazlası 200 bikaç arkadaşa ordum onlarında öyleymiş.mecbur 200 le denicem bende.bide benim saç platin olduğu için 200 den fazlasıyla yanabilir die düşünüyorum:43: saçımda sinemaki kürü far şimdi yıkıcam.kurutup resmimi koyayım birde siz fikir verin arkadaşlar.

Canım, balık bunu söyledi, belki gözden kaçırmışsındır..Keratin saçı kapladığı için yanma v.s gibi bir sorun olmuyor(muş)..Ben de çok korkuyorum mesela bu durumdan, ama sonuçta bu işin bir ısı ayarı var, ben kuaföre yaptırdığımda o da 230 a ayarlamıştı..Üzerinden 30 kere geçmeyeceksin tabi..duman kesilene kadar..ilk sayfada yazıyor zaten..ancak 2. ve 3. günler ısıyı 200-210 C düşürün diye söyledi..Özellikle uçlarda tabi..

koy bakalım resmini..

Son düzenleyen: Moderatör:

ay rahatladım yaa saolasın canım benim de düzleştrcm 200 ve memnunum etkisini de çabuk yitirirse 2 ayda bi yaparz napalım :) çok yıprammış saçlara 210 diyodu kılıçbalığı.

durum bu kızlar, saçlarım berbat halde:2::43:

$S7304798.jpg$S7304801.jpg$S7304802.jpg

Canım, balık bunu söyledi, belki gözden kaçırmışsındır..Keratin saçı kapladığı için yanma v.s gibi bir sorun olmuyor(muş)..Ben de çok korkuyorum mesela bu durumdan, ama sonuçta bu işin bir ısı ayarı var, ben kuaföre yaptırdığımda o da 230 a ayarlamıştı..Üzerinden 30 kere geçmeyeceksin tabi..duman kesilene kadar..ilk sayfada yazıyor zaten..ancak 2. ve 3. günler ısıyı 200-210 C düşürün diye söyledi..Özellikle uçlarda tabi..

koy bakalım resmini..

ben bu şekilde olduğunu sanmıyorum,
bu ancak sağlıklı saç için geçerli olabilir. Gerekli yönlendirmeleri Kılıçbalığına bırakın bence
her tip saça yapısına göre doğru yorumu balık yapar zaten

Canım alttaki resme göre yorum yapıyorum 210 derece üzerine çıkma zaten düzleştiricin 200 dereceymiş bu şekilde kullan ama umarım düzleştiricin kaliteli bir üründür. Keratin tedavi edecek ama merak etme, benmde böyleydi işte ilk başladığımda...

Keratin toparlar:46::46::46:

koy bakalım resmini..

Konu ile alakalı soruları cevaplamayı lütfen bana bırakın çünkü ben kişilerin saç tiplerini bilerek cevap veriyorum. New Day'in saç tipinde 230 derece kullanılamaz, saçlar erir. Ben kişilerin saç tiplerine göre ne yapılması gerektiğini belirtiyorum, senin saç tipinle onun ki aynı değil, sen 230 derece kullanabilirsin ama o kullanamaz. Şimdi senin yorumuna güvenip uygulama yaptığını düşün, burada kabahatli kim olur?

ay rahatladım yaa saolasın canım benim de düzleştrcm 200 ve memnunum etkisini de çabuk yitirirse 2 ayda bi yaparz napalım :) çok yıprammış saçlara 210 diyodu kılıçbalığı.

Kesinlikle 210 derecenin üzerine çıkamaz bu saç...

Son düzenleme:
Eh gelmiştir artık...
yok bebeğim henüz gelmedi mesajda yok ama burası küçük bir köy.kargo canı isteğinde geliyor ehli keyif insanlar...birde çok buzlanma var gelememiş olabilirler.bakalım kısmetse pazartesi günü arayıp soracağım.öptüm seni.bu arada keratin alıp stoklamayı düşünüyorsan maaştan sonra yine alabilirim :16::16::16::16:

Back