Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

çok sevindim canım benimde aynen seninki gibi oldu.normalde de ne cildim ne de saçlarım yağlı değildir zaten.sanırım bu yüzden gayet hafif duruyor dokununca varlığını hissediyorum biraz hepsi bu.acaba 1 gün fazla bekletip pazar günü yıkasam bir artısı olurmu ki:44:çünkü beni rahatsız etmiyor hiç.ha aklımdayken saç telleri kalınlaşıyor denmişti bunu yıkayıncamı anlayacağız şuan için pek bir fark görünmüyor da:44:

Yok canım..3 gün bekletecekmişsin bunu..Bir artısı olmuyormuş yani..Saç kalınlaşma olayına ben pek dikkat etmedim açıkçası..Sadece saçlarımın kendine geldiğini gördüm..

Yok canım..3 gün bekletecekmişsin bunu..Bir artısı olmuyormuş yani..Saç kalınlaşma olayına ben pek dikkat etmedim açıkçası..Sadece saçlarımın kendine geldiğini gördüm..

anladım canım sanırım benimki de öyle olacak.kalınlaşsaydı şuanda biraz anlardım bunu galiba.peki o zaman yarın yıkayım ben.

Hadi ya kalmamış mı kılıçbalığının elinde hiç.
Bende arkadaşla paylaşcam keratinimi,
yardımsever balığımız ilerleyen zamanlarda bi liste daha yapsa nasıl süper olur,
ama bi daha alım yokmuş

Canım bizim ilk başta kendi imkanlarımızla internetten aldığımız ürün ki kullandığımız ürünün alt kalitelisi olanı, acayip yağlı bırakıyordu ve saçta tam olarak emilmemekle birlikte tamamen de kurumuyordu. O yüzden daha önce yapan arkadaşlar böle yağlanma sıkıntısı çektiler, ki ben de çekmiştim İnanın ilk yapıldığında dahi çıkılacak gibi değildi o ürün, çok şükür bu ürün kalite açısından baya fark yaratmış. Yani anlayacağınız çoookk şanslıyız ki balığımız bu ürüne ulaşmamıza vesile oldu..

hım onun içinmi o yorumlar vardı canım.bende tedirgin olmuştum neden benimki yağlı değil tutmayacakmı diyepeki senin saç tellerin kalınlaştımı ?benimkinde şimdilik bir fark yok çünkü

Hımm anladım canım..ben ilk uygulamayı kuaföre yaptırdığım için bilgim yok tabi bu konuda..O zaman o üründen kaynaklanan bişeymiş..Sağol bilgilendirme için cnm..

hım onun içinmi o yorumlar vardı canım.bende tedirgin olmuştum neden benimki yağlı değil tutmayacakmı diyepeki senin saç tellerin kalınlaştımı ?benimkinde şimdilik bir fark yok çünkü

Benim saç tellerim zaten kalın olduğu için fark var mı anlayamadım o konuda canım..

evet koyacam resimde keratini sürmeden önce resmini çektim zaten birde yıkanınca çekecem bakalım ne kadar fark edecek:18:

umarım beklediğin gibi bi sonuş olur.benimde keratinlerim pazartesi yola çıkacak balık sağolsun:)) uyguladımda resimleriyle paylaşırım bende.eğer benim saçlarımı toparlarsa herkes de işe yarayacağına eminim :)

merhaba kızlar az önce saçlarımı yıkadım ve kuruttum.ve sonuç harika gerçekten saçlarım dümdüz olmuşyıkarken öyle yumuşacık gelmedi havluyla kurularkende bir fark hissetmedim ve sonra ümidi kesmiştim ve üzgün üzgün saç kurutma makinesiyle saçımı aynaya bakmadan kurutuyordum sonra bir baktımki saçlarım normal fönlü gibi çok şaşırdım gerçekten.hani hafif düzleştirmek gerekiyor deniyordu ya bende ona bile ihtiyaç yok şuansize hemen fotoğraf çekmek istedim ama tlfnum arabada kalmış aşağı inip almam lazım.eski halini ona çekmiştim.karşılaştırmak adına ikisinide koymak istiyorum.birazdan inersem yükleyeceğim inmezsemde eşimin tlfunuyla çekip yeni halini koyarım eski halinide daha sonra koyarım.

Harikasınnnnnnnn
Çok sevindim cnm..Güle güle kullan..
Tatlım ben hafif düzelterek fırçayla kullanıyordum..Benim saçlarımın orijinal hali bildiğin su dalgası gibidir..Bir de kalın telli..Hatta koyayım bi foto..
Eki Görüntüle 313373 Eki Görüntüle 313374
Saçlarımın orijinali bu benim..bu geçen yaz..serum var saçlarımda ve kendi haline kurumuş hali..bigoyla kuruttuğumda daha da kıvırcık oluyor..uçlar berbat tabi..Rengide çift renk
E haliyle bende tek seferde dümdüz olmadı
ama kuruturken fırçayla kurutuyordum, dümdüz oluyordu..Ve muazzam bir bakım oldu..

Ben de bugün boyamı yapıcam..Pazartesi düzleştiricim gelicek, pazartesi yapıcam inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar şimdi benim saçlarım hep böyle düzmü kalacak yoksa yeni yıkayıp kuruttuğum içinmi böyle duruyor?yani yataktan kalksam bile böyle fönlü gibi mi duracak yada mesela yağmurda ıslandı sonra kendi kendine kurudu o zamanda böylemi olacak?

oo seninki çok dalgalıymış canım.benimki bu kadar değil.uçlara gelince maalesef bende kurtaramamışım uçları mecburen kestirecem biraz dahazaten çok kısaltmıştım röfleden sonra yine biraz gidecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…