- Konu Sahibi KilicBaligi
-
- #4.181
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...leri-yarismasi-aday-listeleri-oylamalari.html
Katılımları bekliyoruz, kızlar listede tanıdık isimler görebilirsiniz, Dersim, Ssule07, Irmaky,Osge01, Amonra gibi ve tabii ki bende varım...
31. sayfada bi arkadaş bu işlemi kuaförde yaptırmış ve saçını yakmışlar.birde bunu deneyimli eller yapıyo.bu yanık ürünle alakalı olabilirmi acaba.yada saçları oryalle açılmış kişiler 230 dereceden daha azlamı uygulama yapmalı.arkadaşlar saçlarım kısa olduğu için bukadar pimpirikleniyorum
AAaaaa çokkk ama çok şaşırdım, benim de aday olmam çok ilginç, üstelik, dostane ve cana yakın kategorisinde, adayları kim belirlediyse çokkkk teşekkür ederim burdan :)
Benim de gelmiştir kesin ama, tüm gün evde olmuyorum, okulda da tel çekmiyor.. cumartesiye kadar kesin ulaşır..ben de yapmak için sabırsızlanıyorum ama önce düzleştirici almalıyım, remington s6500 de karar kıldım,sonra saçımı kestirip boyamalıyım, sonrada keratinimi uygulayacağım :)))
Canım sen biraz daha oku istersen :) Saçın hasarlı kısımlarına 210 derece ideal sağlıklı kısımları 230 derece uygula canım...
Üyeler belirledi tabii kiKargonuz henüz ulaşmadı mı kuzum?
Kızlar bu arada elimde 2 şişe keratin kaldı, kaybolma üstadı arkadaşlar ne yazık ki bu ekiptede yerini aldı...Sayelerinde sağlam para bağladım keratinlere ve bu arada biraz masrafım oldu biliyorsunuz bu yüzden hızlı bir biçimde keratin almak isteyen varsa lütfen yazsın. Neticede benim kimse için keratin saklama mecburiyetim yok, ödemeyi ilk yapan alır, bu kadar basit. Akşam akşam sinirlerim tepeme sıçradı yine...
Yok canım ulaşmadı henüz kargo, önce ile geliyor kargolar, ilden de bulunduğumuz ilçeye haftada bir kez dağıtım yapılıyor o da salı günleri, o yüzden ile ulaşmış olsa dahi ancak önümüzdeki salı gelir buraya.. Bu arada umarım iyileşmişsindir tamamen canım..
cnm ben alıyorum mesajlastıgımız gibi bir şişeyi.
benim de yapmak için biraz zamanım var..önce boya yapıcam =) ama sabırsızlanıyorum ya..Dene haber ver bakalım bizlere
Yok canım nerde, bu kadar kolay değil hemen iyileşmek ama kendime iyi bakıyorum... Bu arada arkadaşına giden kargonun içinden bir sürpriz çıkabilir şimdiden uyarayım
akşam denicektim ama yemekten sonra koltuğa yığıldım resmen ancak gliserinli bakım yağını hazırlayabldim canım o da beceremedğmden mi yoksa saçima yaramadığından mı bilmiyorum çok sert yaptı benim tüy gibi saçları :))
merhaba kızlar benim bugün 3.günüm yarın yıkayacam saçlarımı.ama benim saçlarımda yağlanma ağır gelme gibi bişey olmadı:44:daha önce buradaki yorumları okuduğum kadarıyla çok yağlı oluyor bu şekilde nasıl işe gidecem diyen arkadaşlar vardı.acaba herkeste aynı yağlanma oluyormu bende mi bir problem var dersiniz?3 gün sonra bile gayet hafif ve düzgün duruyor saçlarım.bu kötü bişeymi ne dersiniz?birde sabahları uyandığınızda saçlarınızın düzlü bozuluyormuydu keratinliyken?benimki hani normal fönlüyken nasılsa aynen öyle çok az bozuluyor.kalkar kalkmaz ilk işim bir kat düzleştirici yapmak oluyor .gün içinde bozulmuyor ama yatmadan önce yine 1 kat düzleştiriyorum.sizce herşey normalmi yoksa yanlış giden bişeylermi var:18:
Aaaa ciddi misinnn?? Bayılırım süprizlere ama ama ama daha önce bahsettiğin şeyse çok da üzülürüm, çünkü zaten bi sürü yorusyosun kendini, bir de o şekilde sıkıntı vermek istemem sana.. Hiç mide kanaması geçirmedim, geçiren bi yakınım da olmadı çok şükür, ama sanıyorum ki yoğun stres ve sıkıntı neden oluyordur.. O yüzden önce şifa, sonra da kolaylıkalr diliyorum sana, strese ve sıkıntıya neden olan ne varsa hayatında ir an önce yoluna girer umarım.. Tabi tamamen fizyolojik de olabilir durum..
Canım ben de denemiştim o tarifi, aynen benim de saçlarımı sertleştirdi, kullanmadım o yüzden fazla.. Demek ki kişiden kişiye değişiyo bu tarifin etkisi.
Bu arada annem bana kil almış, saça çok iyi geliyomuş dedi, uygulayan var mı daha önce, nasıl uygulayacağımı bilemedim bi türlü, doğrudan ılık suyla karıştırıp çamur kıvamında tüm saçıma ve diplerine mi sürmeliyim acaba?
Belki de 2 kapak gliserin fazladır bidahakine 1 kapak denicem o da olmazsa güle güle :) bak bunu senin için buldum
Kil maskesi: Kil hem kuru hem de yağlı saçlar için faydalıdır. Üstelik zahmetsizce uygulanabilecek bir yöntemdir. Kile ılık su ilave edelim. Yaklaşık olarak beş dakika kadar dinlensin. Ardından da saçınıza sürünüz. 15 – 20 dakika kadar saçınızda beklettikten sonra saçınızı bol su ile durulayınız.
Canım kılıçbalığının elinde kalmıştı keratin,
iyileşip aramıza döndüğünde sanada gönderir bi tane
benim yine öyle başarılı bir uygulamam olmadı kızlar..
sizinkilere baktıkça özeniyorum ama nafile(
merhaba kızlar benim bugün 3.günüm yarın yıkayacam saçlarımı.ama benim saçlarımda yağlanma ağır gelme gibi bişey olmadı:44:daha önce buradaki yorumları okuduğum kadarıyla çok yağlı oluyor bu şekilde nasıl işe gidecem diyen arkadaşlar vardı.acaba herkeste aynı yağlanma oluyormu bende mi bir problem var dersiniz?3 gün sonra bile gayet hafif ve düzgün duruyor saçlarım.bu kötü bişeymi ne dersiniz?birde sabahları uyandığınızda saçlarınızın düzlü bozuluyormuydu keratinliyken?benimki hani normal fönlüyken nasılsa aynen öyle çok az bozuluyor.kalkar kalkmaz ilk işim bir kat düzleştirici yapmak oluyor .gün içinde bozulmuyor ama yatmadan önce yine 1 kat düzleştiriyorum.sizce herşey normalmi yoksa yanlış giden bişeylermi var:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?