Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

31. sayfada bi arkadaş bu işlemi kuaförde yaptırmış ve saçını yakmışlar.birde bunu deneyimli eller yapıyo.bu yanık ürünle alakalı olabilirmi acaba.yada saçları oryalle açılmış kişiler 230 dereceden daha azlamı uygulama yapmalı.arkadaşlar saçlarım kısa olduğu için bukadar pimpirikleniyorum

Canım sen biraz daha oku istersen :) Saçın hasarlı kısımlarına 210 derece ideal sağlıklı kısımları 230 derece uygula canım...

AAaaaa çokkk ama çok şaşırdım, benim de aday olmam çok ilginç, üstelik, dostane ve cana yakın kategorisinde, adayları kim belirlediyse çokkkk teşekkür ederim burdan :)

Üyeler belirledi tabii ki Kargonuz henüz ulaşmadı mı kuzum?

Benim de gelmiştir kesin ama, tüm gün evde olmuyorum, okulda da tel çekmiyor.. cumartesiye kadar kesin ulaşır..ben de yapmak için sabırsızlanıyorum ama önce düzleştirici almalıyım, remington s6500 de karar kıldım,sonra saçımı kestirip boyamalıyım, sonrada keratinimi uygulayacağım :)))

Önce uygula, sonra kestir bazen kestirmeye gerek kalmıyor çünkü...

Canım sen biraz daha oku istersen :) Saçın hasarlı kısımlarına 210 derece ideal sağlıklı kısımları 230 derece uygula canım...

Üyeler belirledi tabii ki Kargonuz henüz ulaşmadı mı kuzum?

Yok canım ulaşmadı henüz kargo, önce ile geliyor kargolar, ilden de bulunduğumuz ilçeye haftada bir kez dağıtım yapılıyor o da salı günleri, o yüzden ile ulaşmış olsa dahi ancak önümüzdeki salı gelir buraya.. Bu arada umarım iyileşmişsindir tamamen canım..

cnm ben alıyorum mesajlastıgımız gibi bir şişeyi.

Yok canım nerde, bu kadar kolay değil hemen iyileşmek ama kendime iyi bakıyorum... Bu arada arkadaşına giden kargonun içinden bir sürpriz çıkabilir şimdiden uyarayım

cnm ben alıyorum mesajlastıgımız gibi bir şişeyi.

Tamam şekerim...

benim de yapmak için biraz zamanım var..önce boya yapıcam =) ama sabırsızlanıyorum ya..Dene haber ver bakalım bizlere

akşam denicektim ama yemekten sonra koltuğa yığıldım resmen ancak gliserinli bakım yağını hazırlayabldim canım o da beceremedğmden mi yoksa saçima yaramadığından mı bilmiyorum çok sert yaptı benim tüy gibi saçları :))

Yok canım nerde, bu kadar kolay değil hemen iyileşmek ama kendime iyi bakıyorum... Bu arada arkadaşına giden kargonun içinden bir sürpriz çıkabilir şimdiden uyarayım

Aaaa ciddi misinnn?? Bayılırım süprizlere ama ama ama daha önce bahsettiğin şeyse çok da üzülürüm, çünkü zaten bi sürü yorusyosun kendini, bir de o şekilde sıkıntı vermek istemem sana.. Hiç mide kanaması geçirmedim, geçiren bi yakınım da olmadı çok şükür, ama sanıyorum ki yoğun stres ve sıkıntı neden oluyordur.. O yüzden önce şifa, sonra da kolaylıkalr diliyorum sana, strese ve sıkıntıya neden olan ne varsa hayatında ir an önce yoluna girer umarım.. Tabi tamamen fizyolojik de olabilir durum..

Canım ben de denemiştim o tarifi, aynen benim de saçlarımı sertleştirdi, kullanmadım o yüzden fazla.. Demek ki kişiden kişiye değişiyo bu tarifin etkisi.

Bu arada annem bana kil almış, saça çok iyi geliyomuş dedi, uygulayan var mı daha önce, nasıl uygulayacağımı bilemedim bi türlü, doğrudan ılık suyla karıştırıp çamur kıvamında tüm saçıma ve diplerine mi sürmeliyim acaba?

merhaba kızlar benim bugün 3.günüm yarın yıkayacam saçlarımı.ama benim saçlarımda yağlanma ağır gelme gibi bişey olmadı:44:daha önce buradaki yorumları okuduğum kadarıyla çok yağlı oluyor bu şekilde nasıl işe gidecem diyen arkadaşlar vardı.acaba herkeste aynı yağlanma oluyormu bende mi bir problem var dersiniz?3 gün sonra bile gayet hafif ve düzgün duruyor saçlarım.bu kötü bişeymi ne dersiniz?birde sabahları uyandığınızda saçlarınızın düzlü bozuluyormuydu keratinliyken?benimki hani normal fönlüyken nasılsa aynen öyle çok az bozuluyor.kalkar kalkmaz ilk işim bir kat düzleştirici yapmak oluyor .gün içinde bozulmuyor ama yatmadan önce yine 1 kat düzleştiriyorum.sizce herşey normalmi yoksa yanlış giden bişeylermi var:18:

canım yağlanma herkeste olmuyodu. ve yine burda sabahları kalktığnzda saçlarınz bozuluyosa düzleştrn die bi ibare vardı sanırım. daha güvenilir bilgiyi kılıçbalığı verecektir sana.

Belki de 2 kapak gliserin fazladır bidahakine 1 kapak denicem o da olmazsa güle güle :) bak bunu senin için buldum

Kil maskesi: Kil hem kuru hem de yağlı saçlar için faydalıdır. Üstelik zahmetsizce uygulanabilecek bir yöntemdir. Kile ılık su ilave edelim. Yaklaşık olarak beş dakika kadar dinlensin. Ardından da saçınıza sürünüz. 15 – 20 dakika kadar saçınızda beklettikten sonra saçınızı bol su ile durulayınız.

Aaa, ben ufak bir şişe gliserinin hepsini koydum, amonra tarifinde öyle demişti:44:

Evet sıkınca benim de önce hafif sertleşir gibi oluyor..Saç ıslanıyor zaten önce..Kuruyunca yumuşacık oluyor ama..uçlarına dokuna dokuna bir hal oluyorum, o derece yumuşak oluyor:44:
Bilmem ki tatlım, belki şulenin dediği gibi kişiden kişiye fark ediyordur..

ayy koınulara yetişemedım ne oldu ne bıttı kımın mıdesı rahatsızmış balığım saan mı bişi oldu nolduuu ??

Canım kılıçbalığının elinde kalmıştı keratin,
iyileşip aramıza döndüğünde sanada gönderir bi tane

ya cok uzgunum gercekten ben forumun hızına yetişemiyorum, ben gelene kadar onlarca sayfa ekleniyor, keratinler de beni beklemiyor tabii ki :S anladıgım kadarıyla o son şişe de gitmiş..

cok heveslendim yorumları, resimleri gordukce ama yapmak kısmet olacak mı bilmiyorum..

canım ben kuaförde yaptırdığımda da öyle çok aşırı bir yağlanma olmamıştı..zaten saçlarımda yağlanma hiç yoktur benim..saç tellerime dokununca evet yağlı yağlıydı ama dışarı çıkamayacak kadar değildi..5 gün bile olsa beklerdi yani=) Düzlüğü kalktıktan sonra bozuluyordu bende..zaten 3 gün arka arkaya gittim kuaföre..sonuçtan da gayet memnu kaldım..saçıma muazzam bir bakım oldu..çok hafif bir şekillendirmeyle dümdüz de kullanıyordum..

Saç tipine göre değişiyordur heralde yağlanma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…