• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kızlarr bi sorum var bilenler cvp verebilir miiii?

1- brezilya fönünden sonra evde kendim saç boyasam föne ne olur

2-mecitefendi saç bakım yağı var elimde fönlü saça uygularsam fön bozulur mu

saçı boyamak fönün kalıcılık süresini etkiler sanırım yani 6 ay kullanabileceksen 4 ay kullanırsın ama 2.soruya cevap veremicem

neden önce boyamıyorsun keratini ssonra yaparsan boyan da akmaz. diğer türlü keratinin kalıcılığını azaltır. saç bakımı için kullanılan yağları fönden sonra saçıma süren kuaförlere gıcık oluyorum niye mi fönün hacmini söndüryor doğallığını götürüyor. en azından bende durum bu güzelim.

tatlım mahçup olan benim asıl, zaten içime sinmemişti alıcam dedim sonra almıcam dedim falan, zaten hastasın bide o verdi bu vermedi bu vazgeçti diye listemi tutcan

Kara listeye aldım zaten, ne arsız insanlar var yahu...

kılıçbalığı bayadır giremedim kk ya çok çok geçmiş olsun diyorum gecikmeli olsa da
Teşekkür ederim canım...

1- Saç boyasında kullandığımız oksidan su föne zarar verir, önce boya saçını sonra fönü uygula
2-Yağlı bakımların föne zararı yok rahat rahat uygulayabilirsin...

neden önce boyamıyorsun keratini ssonra yaparsan boyan da akmaz. diğer türlü keratinin kalıcılığını azaltır. saç bakımı için kullanılan yağları fönden sonra saçıma süren kuaförlere gıcık oluyorum niye mi fönün hacmini söndüryor doğallığını götürüyor. en azından bende durum bu güzelim.

Bahsettiği saç bakım yağı saç dibine srülen saç uzatan, saç çıkaran vs türde tatlım...

kızlaaaar benim keratinim geldi:66:
teşekkürler kılıçbalığı:71::16:
Güle güle kullanın...

benimde keratinim geldi,teşekkürler balıkçım...:16:
hadi bakalım herkese kolay gelsin...:21:

Rica ederim, kargoları gelenler yazsın kızlar...

selamlar :)

kargolar yola çıkmış ama ben durumumu bilmiyorum. Ödemeyi aldığını söylemiştin bir sorun yoktur inşallah
Bana kargodan mesaj falan gelmedi de meraklandım

Çok geçmiş olsun bu arada

canım brezilya fönü yapmadan önce boyadım ama sorun şu ki benim saçlar beyaz:)ve haliyele 1 ayda boyası geliyor ve mecburen boyamak zorunda kalıyorum:)

benimde keratinim geldi cnm teşekkürler...netim yoktu o yüzden cepten aradım haber vermek için ama ordanda ulaşamadım neyseki netimle ilgili sorunu çözdük keratinim ellerimde:)

Benim de kargom gelmiş..Gelmiş diyorum çünkü henüz elime ulaşmadı..gündüzden beri kavga ediyorum..İnadına getirmiyorlar sanki:57:

Teşekkürler kılıçbalığı..Uğraştın bizim için..

kızlar herkese merhaba,konu 400 sayfayı aşınca tek tek okumak olmuyor ama bilgi edinebileceğim kadarını okudum.deneyenlerin tepkileri çok olumlu olunca insan hemen denemeliyim diyor.şu anda ürün araştırması yapıyorum.bulduğumda hemen deniycem.saçlarım platine yakın bi sarı olduğu için yıpranma çok.denediğimde resimleriyle paylaşıcam.bana şans ve beceri dileyin kızlar :)

kızlar herkese merhaba,konu 400 sayfayı aşınca tek tek okumak olmuyor ama bilgi edinebileceğim kadarını okudum.deneyenlerin tepkileri çok olumlu olunca insan hemen denemeliyim diyor.şu anda ürün araştırması yapıyorum.bulduğumda hemen deniycem.saçlarım platine yakın bi sarı olduğu için yıpranma çok.denediğimde resimleriyle paylaşıcam.bana şans ve beceri dileyin kızlar :)

sana bol şans. ben daha sonra yapıcam elimdeki ürünler bitsin diye ama sonucu görmek için sabırsızlığımdan saçın bi tutamını denicem hem de tecrübe olur :)

sana bol şans. ben daha sonra yapıcam elimdeki ürünler bitsin diye ama sonucu görmek için sabırsızlığımdan saçın bi tutamını denicem hem de tecrübe olur :)

benim de yapmak için biraz zamanım var..önce boya yapıcam =) ama sabırsızlanıyorum ya..Dene haber ver bakalım bizlere :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım brezilya fönü yapmadan önce boyadım ama sorun şu ki benim saçlar beyaz:)ve haliyele 1 ayda boyası geliyor ve mecburen boyamak zorunda kalıyorum:)

Sadece dip boyası yapıyorsan sorun olmaz canım...

ben de teslim aldım keratinimi şurup gibi kokusu çileklimi bu tekrar teşekkürler kılıçbalığı:)

Pembeler çilekli...

benimde keratinim geldi cnm teşekkürler...netim yoktu o yüzden cepten aradım haber vermek için ama ordanda ulaşamadım neyseki netimle ilgili sorunu çözdük keratinim ellerimde:)

Uyuyordum canım...

Benim de kargom gelmiş..Gelmiş diyorum çünkü henüz elime ulaşmadı..gündüzden beri kavga ediyorum..İnadına getirmiyorlar sanki:57:

Teşekkürler kılıçbalığı..Uğraştın bizim için..

Şube ile kavga etmek yerine Genel Müd. şikayet edersen hemen gelir canım...

kızlar kargolarınız hangi kargoyla geliyor?

Yurtiçi... Senin kargonda verildi, eli kulağındadır endişe etme...

Becerirsin sen...

Hahahaha iyi fikir:1::1::1:

Kokusu çok güzel yaa. yaklaşık 20 dk önce ulaştı elime..Rengi de çok güzel..açıp koklayınca içesi geliyor insanın :1::1::1:

Bu arada elbette şikayet ettim..buranın şubesi yüzünden genel müdürlükle akraba olduk resmen..Bir süre sonra yine aynılar..o yüzden hiç uğraşmıyorum artık..Tuhaf çalışanları var..

dip boyamı yeni yaptırdım uygulama için tam doğru zaman benim için yarın sipariş versem pazartesiye kadar elimde olur heralde:)

Back