- 18 Mart 2011
- 349
- 6
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.461
İnşallah tatlım, böyle mis gibi kokan pırıl pırıl parlayan düz saçlar dilerim herkese :)
Şimdi bende bir Enzo Milano 13 mm, bir Enzo Milano 25 mm var zaten Enzo Milano bu konuda dünyanın en önemli markalarından biri ne yazık ki Türkiye'de satılmıyor yoksa gözüm kapalı yeni bir Enzo alırdım ama şimdi ebaydan sipariş etsem gümrüğe takılır mı bilemiyorum... Biraz kararsızım kızlar ya 19 mm ya 32 mm alacağım ama, bilemiyorum ki...Ben en iyisi gidip bir yerlerde deneyeyim...
Senin bahsettiğin philipsin hangi modeli tatlım... Birde braun ec 2 modeli varmış o da aklıma yattı gibi ama saçlarım göğüs hizasında biliyorsunuz, ya alırsam ve dalga olmazsa ne olacak :)
bişey daha sormak istiyorum 250 mllik olanı en az 3 kez kullanırsın demişsin hangi sıklıkla kullanmak gerekir?
canım saçlarımın katıllerınden bırıde bu maşadır.çeliktenmi neyden yapılmıssa mahvettı sacımı asla önermedıgım bı urundur bu maşaPhilips HP 4657 Saloncurl Essential Bukle Maşası diye geçiyor 15mm çok ince balığım , ama güzel dalgalar yapıyo bozulmuyo fakat yeni bi tane alasım var seramik olmadığı için yakıyor saçımı..
şeklide şöyle canım ,
Eki Görüntüle 298804
canım hemen hemen hepımızın basına gelmıs bu olaydır bu açma ve yakma olayı:)kılıcbalıgıda boyle bı olay yasadıktan sonra arastrıp denedı brezılya fonunu ve ıyıkı denemıs hepımız kuyruk olustrduk keratın almak ıcın ve forumdakı kızlarda defalarca yaptılar ve herkes cok memnun hatta az öncede kılıcbalıgının gonderdıgı keratınım geldı:)canım sacın cok uzun degıl evde kendın halledersın ama bı arkadasınıda al yanına yardımcı olsun goremedıgın yerlerı ıyıce yapablmek ıcın.bence kestırme önce keratını bı yap bence buyuk oranda tedavı edecektır kesmende gerek kalmaz gıbı gelıyor.sana ne gıbı ön ayak olalım bebısım onu anlamadım ama:)keratın almak ıstersen kılıcta fazladan var 80 lıraya 250 ml alırsın ve onunla 3 kere en az yapabılırsn canım
canım ınce dişli tarakmı kullanıyosun uygularken?az uygulayıp ıyıce yedırmek ıcın nasıl bı tarak kullanıyosun acaba?benımde belımde saçlarım ve gurdur ılk kez yapıcam keratıımde geldı.bırde saca uygularken pogacaların ustune yumurta sarısı surdugumuz fırcalarlamı surmelıyız:))))yanı komık oldu ama baska turlu nasıl anlatayım bılemedım::)))))ilginç bir şey söyliycem ama ben toplamda 4 kere keratin uyguladım saçlarıma. 1 kere de sadece uçlarına uygulama yaptım, bunu toplamda 5 sayabiliriz çünkü saçlarım belime geliyor. çok gür saçlarım yok fakat kedi kuyruğu gibi de değil allaha şükür =) ve yaklaşık 1,5 kullanımlık daha keratinim var
bu ürünü bol bol kullanmanın gerçekten bi mantığı yok. ben olabildiğine az kullanıyorum ve sonucu da gerçekten beklentimin çok çok üstünde. yani saçımın her bir teline işliyor, bol bol kullanmazsanız eğer size defalarca yetecektir..
anladım canım.acıkcası bende her markaya guvenemedım o yuzden kılıcbalıgından aldım hem fıyatı uygun hemde kılıc bu konuda adeta kendını denek olarak kullanıp pek cok seyı denedı arastrdı ve bu ısı o cok ıyı bılıyor baskasınada guvenemedım acıkcasıön ayak derken yol gösterin demek istedim :) kılıçbalığına özelden yazıcam sanırım, ben şimdi dışardan bi marka keratin alıyım desem güvenemem madem hepiniz aynı markanınkini kullandınız bende ondan deniyim
anladım canım.acıkcası bende her markaya guvenemedım o yuzden kılıcbalıgından aldım hem fıyatı uygun hemde kılıc bu konuda adeta kendını denek olarak kullanıp pek cok seyı denedı arastrdı ve bu ısı o cok ıyı bılıyor baskasınada guvenemedım acıkcası
canım ınce dişli tarakmı kullanıyosun uygularken?az uygulayıp ıyıce yedırmek ıcın nasıl bı tarak kullanıyosun acaba?benımde belımde saçlarım ve gurdur ılk kez yapıcam keratıımde geldı.bırde saca uygularken pogacaların ustune yumurta sarısı surdugumuz fırcalarlamı surmelıyız:))))yanı komık oldu ama baska turlu nasıl anlatayım bılemedım::)))))
Kızlar keratinleri kargoladım yarın itibarı ile ellerinize ulaşmaya başlar artık... Bu seferki keratin bana biraz daha sıvı geldi nedense, sanki diğer kullandıklarımız daha katıydı birde diğer kullandığımız çikolatalının rengi daha koyuydu bu seferki daha açık renk... Gerçi biz ürün çıkar çıkmaz alıp denemiştik belki geliştrime yapmışlardır... Bunun dışında Irmaky sana çilekli gönderdim konuştuğumuz gibi, bakalım çileklisi nasılmış... Ben perşembe uygulama yapacağım kızlar :) Saçlarımda gelmek üzere yepyeni samur saçlı bir kılıçbalığı olacağım
Philips HP 4657 Saloncurl Essential Bukle Maşası diye geçiyor 15mm çok ince balığım , ama güzel dalgalar yapıyo bozulmuyo fakat yeni bi tane alasım var seramik olmadığı için yakıyor saçımı..
şeklide şöyle canım ,
Eki Görüntüle 298804
ilginç bir şey söyliycem ama ben toplamda 4 kere keratin uyguladım saçlarıma. 1 kere de sadece uçlarına uygulama yaptım, bunu toplamda 5 sayabiliriz çünkü saçlarım belime geliyor. çok gür saçlarım yok fakat kedi kuyruğu gibi de değil allaha şükür =) ve yaklaşık 1,5 kullanımlık daha keratinim var
bu ürünü bol bol kullanmanın gerçekten bi mantığı yok. ben olabildiğine az kullanıyorum ve sonucu da gerçekten beklentimin çok çok üstünde. yani saçımın her bir teline işliyor, bol bol kullanmazsanız eğer size defalarca yetecektir..
canım saçlarımın katıllerınden bırıde bu maşadır.çeliktenmi neyden yapılmıssa mahvettı sacımı asla önermedıgım bı urundur bu maşa
ön ayak derken yol gösterin demek istedim :) kılıçbalığına özelden yazıcam sanırım, ben şimdi dışardan bi marka keratin alıyım desem güvenemem madem hepiniz aynı markanınkini kullandınız bende ondan deniyim
canım ınce dişli tarakmı kullanıyosun uygularken?az uygulayıp ıyıce yedırmek ıcın nasıl bı tarak kullanıyosun acaba?benımde belımde saçlarım ve gurdur ılk kez yapıcam keratıımde geldı.bırde saca uygularken pogacaların ustune yumurta sarısı surdugumuz fırcalarlamı surmelıyız:))))yanı komık oldu ama baska turlu nasıl anlatayım bılemedım::)))))
anladım canım.acıkcası bende her markaya guvenemedım o yuzden kılıcbalıgından aldım hem fıyatı uygun hemde kılıc bu konuda adeta kendını denek olarak kullanıp pek cok seyı denedı arastrdı ve bu ısı o cok ıyı bılıyor baskasınada guvenemedım acıkcası
kankamıda yanıma katıp bu işi evde deniyim bende :)
kılıçbalığı bugün yok sanırım
Aaaaaa ne sonrası kııı??? Bu gün başımıza gelenleri bir bilsen bir daha tövbe derdin emin ol... Değil mi IrmakyBenim keratinim geldi. Teşekkürler. Darısı bir dahaki alışımıza.
Özelden attım canım...arkadaslar bana takip nosu gelmedi bi de bugun okuldaydim ben annem alir diye dusunmustum ama evden cikmis o daacaba geldi de evde olmadigimiz icin alamadik mi? sizinkiler geldi mi? bir de eger evde olmazsak subeden mi aliyoruz?
ince dişli tarak kullanıyorum evet. ikeadan aldığım silikon uçlu yumurta fırçasıyla sürüyorum bensürerken hata kaldırabiliyo ve çok kolay ve hızlı bi şekilde uygulama yapmama yardımcı oluyor..
balığım kargom geldi teşekkürler tekrar , saçımın rengini sormuşsun ben şuan koyu kumrala döndüm sıkılmıştım sarıdan şuan bu renk ama önumuzdeki günler ruh halimle doğru orantılı değişebilir :) hiç kullanmadığım ama gördüğümde çok beğendiğim kestane kızılı denemek istiyorum çok havalı duruyor..
Attım bile...canım bana bir ara müsait olursan kargo takip nosunu verebilir misin ? yarın evde olmayacağım için netten takip edip kargodan alırım.
kızlar Erzurum'dan olan kimdi ?
merhabalar benim de kargom bu öğlen geldi.kılıçbalığım çok teşekkürler.misler gibi çikolata kokuyor.tekrar hakkını helel et.
valla balığım dene bence de o silikon fırçayı. ben 2li şekilde almıştım. birisi silindir iri bi kalem gibi, diğeri ise yayvan. tabi geniş, yayvan olan daha iyi uygulama yapmanı sağlıyo. çok memnunum kendisinden
bi de kargosu gelmeyenler yazsın demişsin, benimki de gelmedi fakat tamamen yurtiçi ile alakalı. yetişmemiş bugün için. yarın ulaşır bana. sana da çok teşekkür ediyorum tekrar yardımların için =) keratinlerimiz bittiğinde ve yeniden almak istiyceemiz zaman umarım saçta 1 gün bekletilenlerden çıkar da küçük çaplı bi bayram havası eser evlerimizdeay o zaman ne kadar kolay olur