- 14 Aralık 2009
- 2.997
- 14
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #3.441
birde kızlar bu nude şampuanı ben aradım bulamadım burada.marketlerde falan olmazmı yada büyük parfümerilerde?bana tam isim verebilirmisiniz şampuan için?
evet canım evde yapıcaz.sacların cok uzunmu cok kıvırcıkmı bıraz anlat boyunu falan ona gore soyleyelım sana.ama evde kendı sacını duzlestırebılen bırı bu ıslemıde rahatlıkla yapar ama arkalarını daha muntazam yapabılmek ıcın bı arkadasınla yaparsan cok rahat halledersın bence.ama el emegını az alacak bı kuaforun varsa gıdıp kuafordede yapabılırsın canmkızlar kılıçbalığı keratinleri yolladıktan sonra evdemi yapıyosunuz işlemi, yoksa kuafördemi yaptırıyosunuz, şahsen ben evde becerebilirmişim gibi gelmiyo, keratini alsamda kuaförüme götürsem olurmuki
evet canım evde yapıcaz.sacların cok uzunmu cok kıvırcıkmı bıraz anlat boyunu falan ona gore soyleyelım sana.ama evde kendı sacını duzlestırebılen bırı bu ıslemıde rahatlıkla yapar ama arkalarını daha muntazam yapabılmek ıcın bı arkadasınla yaparsan cok rahat halledersın bence.ama el emegını az alacak bı kuaforun varsa gıdıp kuafordede yapabılırsın canm
canım hemen hemen hepımızın basına gelmıs bu olaydır bu açma ve yakma olayı:)kılıcbalıgıda boyle bı olay yasadıktan sonra arastrıp denedı brezılya fonunu ve ıyıkı denemıs hepımız kuyruk olustrduk keratın almak ıcın ve forumdakı kızlarda defalarca yaptılar ve herkes cok memnun hatta az öncede kılıcbalıgının gonderdıgı keratınım geldı:)canım sacın cok uzun degıl evde kendın halledersın ama bı arkadasınıda al yanına yardımcı olsun goremedıgın yerlerı ıyıce yapablmek ıcın.bence kestırme önce keratını bı yap bence buyuk oranda tedavı edecektır kesmende gerek kalmaz gıbı gelıyor.sana ne gıbı ön ayak olalım bebısım onu anlamadım ama:)keratın almak ıstersen kılıcta fazladan var 80 lıraya 250 ml alırsın ve onunla 3 kere en az yapabılırsn canımgüzelim benim kendi saç rengim açık kestane, ben saçlarımı 6 yıl falan hep siyaha boyadım yakışıyoduda ama bigün gaza gelip açtırdım şu an bakır karamel, omuzlarımı azcık geçiyo, 16 temmuzda düğünüm var sürekli kestirsem gelin başı yapılırken kısa saça çok alternatif yok uzun olsun istiyorum, banada bi el atın ön ayak olun yaa
watsons ve gratiste varmış dediler ama bakmadım daha
canım netten sipariş edebilirsin o haldeişte bunlar benim yaşadığım yerde yokbaşka alternatif yokmu acaba?
canım netten sipariş edebilirsin o halde
canım en az 3-4 ay dayanıyor fönün yanı 3 -4 ayda bır yapabılırsın tekrar.ama cok kıvırcık sacın varsa 2 ayda bırde yapabılırsın bu konuyu kılıc daha ıyı bılır uzman olan o.aksam gelıp cevaplar sorularını canm ama herkes aldı ve defalarca bu sekılde sakladı bozuldu dıyenı gormedım 2 yıl kalabılıyor herhalde ama genede en dogrusunuda kılıctan ogrenırız aksama.saclarn cok uzunmu gurmu ona gore daha kolay yorum yaparız kac kere kullanabılecegnle ılgılısanırım mecburen öyle yapıcam.ama yinede birkaç yere daha sorayım belki bulurum.hem bakalım kılıçbalığının elinde kalacakmı ayın4_5 gibi.bişey daha sormak istiyorum 250 mllik olanı en az 3 kez kullanırsın demişsin hangi sıklıkla kullanmak gerekir yani uzun süre açılmış kalsa bozulucak bişeymi keratin?
cnım resımdekı gıbıyse 4 kezde kullanabılırsın bence.bence bozulmaz bır canm ama genede en dogru cevap ıcın aksam balıkı bekleyelım.keratınden sonra boya bıraz bozuyormus ama dıp boyası pek bozmuyormus dıye bılıyorum mavişcim ama keratını boyadan sonra yapmayı tavsıye ve tercıh edıyor kızlar.teşekkürler canım.saçlarım fotoğraftaki gibi pek gür ve uzun sayılmaz kıvırcıkta değil hafif su yolu denilen bir dalgası var nerdeyse düz diyebilirim.ama rengiyle çok oynadım ve yıprandı daha çok bu yüzden istiyorum keratini.saçımıda 1 ay sonra boyatmayı düşünüyorum ve üstüne keratin uygulayacam( bozulurmu diye onun için sormuştum.)keratinden sonra boya olmuyormuş anladığım kadarıyla
cnım resımdekı gıbıyse 4 kezde kullanabılırsın bence.bence bozulmaz bır canm ama genede en dogru cevap ıcın aksam balıkı bekleyelım.keratınden sonra boya bıraz bozuyormus ama dıp boyası pek bozmuyormus dıye bılıyorum mavişcim ama keratını boyadan sonra yapmayı tavsıye ve tercıh edıyor kızlar.
rica ederim canım.insallah bır an önce kavusursun keratınıne.bende annemı soyup soğana cevırdım valla keratın ıcın anamı bıle tanımam dıyomusum:)))))))))yardımların için sağol tatlım.akşam kılıç balığını bekliyeyim o zaman tabi birde eşimin ek dersini