Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

slm kılıçbalığı ben babylissin 19 mm olanını kullanıyorum.tavsiye ederim ben.seramik kaplama olduğu için saçı yakmıyor,derece ayarı var ve çok kısa bir süre bekletmek yeterli oluyor hemen şekil alıyor.3 yıldırda kullanıyorum hala yeni gibi.bende saçım biraz daha uzasın 32 mm den alıcam babylissin.bu arada ben de keratin almayı düşünüyodum senden ama kredi kartıyla hesaba aktarma oluyor sanmıştım maalesef olmuyormuşayın 4ünde eşim ek ders alacak o zaman hesabına yatırsam elinde kalanlardan 250lik banada gönderirmisin?

kızlar simsiyah saçlarımı açtırmam neticesinde şu anki durumumu takdir edersiniz heralde, 16 temmuza yani düğünüme kadar bu saçları adam etmem lazım 345 sayfanın tamamını okuyamadım biri bana bu işi özetleyebilirmi, ense düzleşmesi nedeniyle düzleştiricileri çok verimli kullanamıyorum kollarım çabuk yoruluyo saçımın arkasıyla uğraşırken özellikle, bu işlemi yapmadan önce saç boyasına aramı vermemiz gerekiyo yeni boyanmış saça uygulanmasında sıkıntı falan olurmu?

canım bana takip mesajı geldi.haber vereyim dedim çok heyecanlıyım.
eğer 15 inden sonra elinde fazla keratin kalırsa yine rica edeceğim senden.hem sende rahatlamış olursun toplu alım zor iş.

birde kızlar bu nude şampuanı ben aradım bulamadım burada.marketlerde falan olmazmı yada büyük parfümerilerde?bana tam isim verebilirmisiniz şampuan için?

bebişim benim keratinim geliyor az önce kargodan aradılar bı saate falan getrceklermıssssssssssssssssss oleyyyyyyyyy

kızlar kılıçbalığı keratinleri yolladıktan sonra evdemi yapıyosunuz işlemi, yoksa kuafördemi yaptırıyosunuz, şahsen ben evde becerebilirmişim gibi gelmiyo, keratini alsamda kuaförüme götürsem olurmuki

evet canım evde yapıcaz.sacların cok uzunmu cok kıvırcıkmı bıraz anlat boyunu falan ona gore soyleyelım sana.ama evde kendı sacını duzlestırebılen bırı bu ıslemıde rahatlıkla yapar ama arkalarını daha muntazam yapabılmek ıcın bı arkadasınla yaparsan cok rahat halledersın bence.ama el emegını az alacak bı kuaforun varsa gıdıp kuafordede yapabılırsın canm

balıkcım geldı keratınım 2 ayrı sısede cooooooook mutluyum.ben sımdı yapsam cumartesı sabah yıkasam olurmukı ya dersaneye gıtmem gerek sabah 10 da cunku.cok cırkın yaglı bı goruntumu bırakıyor acaba dersaneye oyle gıtsem benden tıksınıp nefret etmezler demıııııııııııı:)))))

güzelim benim kendi saç rengim açık kestane, ben saçlarımı 6 yıl falan hep siyaha boyadım yakışıyoduda ama bigün gaza gelip açtırdım şu an bakır karamel, omuzlarımı azcık geçiyo, 16 temmuzda düğünüm var sürekli kestirsem gelin başı yapılırken kısa saça çok alternatif yok uzun olsun istiyorum, banada bi el atın ön ayak olun yaa

canım hemen hemen hepımızın basına gelmıs bu olaydır bu açma ve yakma olayı:)kılıcbalıgıda boyle bı olay yasadıktan sonra arastrıp denedı brezılya fonunu ve ıyıkı denemıs hepımız kuyruk olustrduk keratın almak ıcın ve forumdakı kızlarda defalarca yaptılar ve herkes cok memnun hatta az öncede kılıcbalıgının gonderdıgı keratınım geldı:)canım sacın cok uzun degıl evde kendın halledersın ama bı arkadasınıda al yanına yardımcı olsun goremedıgın yerlerı ıyıce yapablmek ıcın.bence kestırme önce keratını bı yap bence buyuk oranda tedavı edecektır kesmende gerek kalmaz gıbı gelıyor.sana ne gıbı ön ayak olalım bebısım onu anlamadım ama:)keratın almak ıstersen kılıcta fazladan var 80 lıraya 250 ml alırsın ve onunla 3 kere en az yapabılırsn canım

canım netten sipariş edebilirsin o halde

sanırım mecburen öyle yapıcam.ama yinede birkaç yere daha sorayım belki bulurum.hem bakalım kılıçbalığının elinde kalacakmı ayın4_5 gibi.bişey daha sormak istiyorum 250 mllik olanı en az 3 kez kullanırsın demişsin hangi sıklıkla kullanmak gerekir yani uzun süre açılmış kalsa bozulucak bişeymi keratin?

canım en az 3-4 ay dayanıyor fönün yanı 3 -4 ayda bır yapabılırsın tekrar.ama cok kıvırcık sacın varsa 2 ayda bırde yapabılırsın bu konuyu kılıc daha ıyı bılır uzman olan o.aksam gelıp cevaplar sorularını canm ama herkes aldı ve defalarca bu sekılde sakladı bozuldu dıyenı gormedım 2 yıl kalabılıyor herhalde ama genede en dogrusunuda kılıctan ogrenırız aksama.saclarn cok uzunmu gurmu ona gore daha kolay yorum yaparız kac kere kullanabılecegnle ılgılı

teşekkürler canım.saçlarım fotoğraftaki gibi pek gür ve uzun sayılmaz kıvırcıkta değil hafif su yolu denilen bir dalgası var nerdeyse düz diyebilirim.ama rengiyle çok oynadım ve yıprandı daha çok bu yüzden istiyorum keratini.saçımıda 1 ay sonra boyatmayı düşünüyorum ve üstüne keratin uygulayacam( bozulurmu diye onun için sormuştum.)keratinden sonra boya olmuyormuş anladığım kadarıyla

benimde keratinim gelmiş,akşam alacağım
teşekkür ediyorum kılıçbalığı
bundan sonra güzel gelişmeleri paylaşırız inşallah...

cnım resımdekı gıbıyse 4 kezde kullanabılırsın bence.bence bozulmaz bır canm ama genede en dogru cevap ıcın aksam balıkı bekleyelım.keratınden sonra boya bıraz bozuyormus ama dıp boyası pek bozmuyormus dıye bılıyorum mavişcim ama keratını boyadan sonra yapmayı tavsıye ve tercıh edıyor kızlar.

yardımların için sağol tatlım.akşam kılıç balığını bekliyeyim o zaman tabi birde eşimin ek dersini

yardımların için sağol tatlım.akşam kılıç balığını bekliyeyim o zaman tabi birde eşimin ek dersini
rica ederim canım.insallah bır an önce kavusursun keratınıne.bende annemı soyup soğana cevırdım valla keratın ıcın anamı bıle tanımam dıyomusum:)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…