-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Sadece muskat+karanfil olsa iyi ben birde sinameki, turp falanda kullandım bunun üzerine, yetmemiş gibi hala abuk sabuk şeyler sürüyorum kafama :)
ürünüm bugün geldi..korkutmayın kızlar beni
ben şampuanlarını almadım sadece keratini aldım..
geçen hafta farklı bir şampuanla krem almıştım bahsettiğiniz özellikte..
İsabet olmuş canım...Korkma yahu, şahsen bende sorun yok ama istediği kadar tülersin neticede saçlarım artık ıslakken uzamıyor :) Sorunun nerde olduğunu bulacağız...
Tatlım konuyu gündeme getiren ve sizinde bu uygulamayı yapmanıza vesile olan kişi ben olduğuma göre tabii ki bu denemeleri yapmakda bana düşer ki insanları doğru düzgün bilgilendirebileyim...Forumda bir arkadaş da 2 hafta sonra saçlarım rezil oldu, kimse yaptırmasın falan diyordu acaba o ne kullandı? yani kısaca kullanıcı hatası mı yoksa ürün hatası mı bilmiyorum...Bu arada protek mavi suyun içeriğini yazar mısın buraya?
Vallahi canım, saçımız şampuana alışık olduğu için tabii ki sertleştiriyor kazık gibi oldu kazıkhatta ilk yıkamada böyle yağlı gibi kaldı saçlarım ama ikinci yıkamada daha iyi oldu, alışacak çünkü en az 2 ay bunu kullanacağım saçları besleyip uzatan bir kaç yağın vitamin ve mineralin karışımından oluşan el yapımı bir sabun bu.madem doğal bakımlar yapıyorum, kullandığım temizleyicide doğal olsun dedim, içinde kostik soda yok...
sabundan fazlası diyosun yani :) ben de denemek istiyorum ama o sertlik yok mu
benim saçlar çok kısa canım ya..
o nedenle yapamıyorum..biraz uzasınlar ben de yapacağım...
Merhaba ben saçıma pazar günü brezilya fönü yaptırmştım bugün 3. günü. Tülerme dediğimiz şey saçların elektriklenerek kısa olanların dik dik havaya kalkmasıysa(hani fönden sonra yeni çıkanlarda olur) bende kuaförün yaptığı ilk günde vardı 3. günde de var. Yağlanmadan sonra inerler demiştim ama inmedi. Normalde keratin uygulamasından öncede kendim düzleştirici yaptığımda olurdu jöle ile yatıştırırdım.
Aynı şeyden bahsediyorsak saçın yapısıyla ilgili de olabilir mi acaba?
kılıçbalığı öncelikle tebrik ederim cesaretinden dolayıısaçların harika olmuşş
bi arkadaşın daha resmi vardı onun saçlarınada bayıldım çok sağlıklı ve parlak gözüküyordu
ben saçıma hergün düzleştirici uyguluyorum hemde az buz değil 230 derecedeyanii tahmin edebilceniz gibi oldukça hasarlı saçlarım saçımı hiç boyatmadım bide boyatsam kafamda bir tane sağlam saç kalmazdı heralde
bende bu uygulamayı denemek istiyorum ama benim tek başıma becerebiliceğim bir şey değil bu kuaförde yaptırmam lazım ama korkum ya saçımı yakarlarsa diye iyi bir kuaför bulmam lazımcnm bir de sorum olucak bu işlemi yaptıktan sonra saça sürülen şeylerde daha çok dikkat etmemiz gerekiyo mu örneğin sinemaki maskesi gibi:44:
Bir üstteki mesajımda belirttiğim gibi her türlü maskeyi çatır çatır yapıyorum, problem olmuyor...Ya saçımı yakarlarsa diyorsun ama zaten normalde 230 derece ile düzleştiriyorsan,kuaförler saçına kendi verdiğinden fazla zarar veremezler, keratin treatment saça sürüldükten sonra 230 derece pek zarar vermez saça (kurutma aşamasında) ama daha sonralarında yine dikkat etmek gerek...Bütün mesajları tek tek oku canım, kafandaki soruların cevaplarını bulacaksın...
kızlar şuanda saçlarımı yıkadım ve evet dümdüzler 24 yıllık hayatım boyunca ilk defa yıkadıktan sonra tepeme toplanmayan saçlarım olduamaaaaa gelelim uçlara ben uçlarınında onarılacağını sanmıştımkiiiiiiii öyle olmadı uçları ıslakken sünüyor hala ve kururkende tiftik oldular . şuan tepeleri yani kendi saçlarım yumuşacık ve dümdüzler ama uçları kötü işte belki 2. kezinde sadece uçlarına uygularım o seferindede uçları onarılır belki neyseki en azından saatlerimi harcamıcam düzeltip toplamak için saçlarımı şimdilik allah razı olsun valla
peki ben diğer uygulamayı yaparsam ne zaman yapayım :) sadece uçlara uygulasam olur değilmi ? uçların 3 prmağı falan yanık duruo hadi bakalım herkese rastgele iyi şanslar :79:
zaten ilki saçlarım çok kıvırcık olduğu için zor oldu ama 2. daha kolay olur hatta uçlarına sürüp sadece fırçayla açarak kurutma makinesi yada düzleştiricinin belki en az derecesinde yapmayı düşünüyorum :) bakalım hiiççç umudum yoktu biliosun hatta neler yaptım 3 gün içindededim kendime yıkayınca eskisi gibi olucak hiç ümitlenme bi yıkadım yıpranmamış olan yerler ipek gibi ve dümdüzz
teşekkür ederim valla b en 400 milon verip bu kadar kolay bişeyi yaptımaya gidebilirdim ki bi kerede yetmicekti sanırım bi 400 daha verirdim ben
kızlar saçlarınızı bozan mavi su olabilir...bendede selective protek var ama korkudan kullanmadım :S bide içeriklerinde bazen aynı isim başka şekilde yazılabilio mesela atıyorum sülfat yazmıoda L2 yazıo :S nerden anlicaz bende bilmiorm aramızda kimyager varmı
Bence şimdiden başla hayatım böylece daha çabuk uzarlar :) Bu gün koca bir poşet atkuyruğu otu aldım, bir kısmı ile yağ, bir kısmı ile tonik yapacağım :)