• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama evde boya yapmak ısyetenler alerjı testını nasıl yapıyorlar

duygulusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
107
0
46
Diğer
kızlar ben evde saclarımı boyamak ıstıyorum koyu kahve loeralın bır urununu dusunuyorum bu alerjı testını nasıl yapıcam boyanın hepsını hazırlayıp öyle mı cunku 48 saat bekletın denılıyor o boya öyle bekleyınce bır sorun olmaz mı valla bısey bılmıyorum gulmeyın lutfen

kızlar ben evde saclarımı boyamak ıstıyorum koyu kahve loeralın bır urununu dusunuyorum bu alerjı testını nasıl yapıcam boyanın hepsını hazırlayıp öyle mı cunku 48 saat bekletın denılıyor o boya öyle bekleyınce bır sorun olmaz mı valla bısey bılmıyorum gulmeyın lutfen
aslında boyanın ve testin nasıl yapılacağı talimatta yazılı ama miktar belli değil sanırım boyadan çok az mercimek tanesi kadar sıkın oksidan ilaç var sıvı ondanda göz kararı okadar boyaya damlatın plastik boya kabı ve fırçanız var dimi yoksa alın çünkü pilastik bir kapta hazırlayacaksınız zaten o az miktarı karıştırırken fırçaya ancak bulaşır onuda dirsek iç kısmına sürün herhangi kızarıklık kaşıntı yanma gibi değişik bir his oluşursa hemen yıkayın ve boyayı yapmayın başka marka deneyebilirsiniz ben genelde her boyada test yaparım ama hiç 48 saat beklemedim belkide beklememiz doğru olan hassas bir yapınız varsa siz bekleyin birde ilk yapıyosunuz talimatlara uyun lütfen zaten boyanın hepsini hazırlayıp 48 saat beklerseniz boya bozulur kullanılmaz denemek için açtığınız boya ve oksidanın ağzınıda sıkıca kapatın bozulmasınlar birde aldığınız boyanın son kullanma tarihini kontrol edin tarihlerde önemli kolay gelsin:16:

pekı plastık boya kabı ve fırcayı nerden temın edebılırım burda her yerde satılmaz heralde
saç boyası satan yerde olması lazım ama nerden aldıız bilmiyorum öyle boya kozmatik parfüm satan yerlerde olur önlüğünüde verirler boya üstünüze bulaşmasın diye eğer bulamazsanız plastik bir küçük yoğurt kabı bile olur ama iyice temizleyin birde pasta yumurta sürme fırçaları vardır plastik onlardan kullanabilirsiniz hiç bişey bulamazsanız:69: ben diş frçası bile kullanmıştım boya fırçamı kaybettiğimde :34:

Back