Ay bende gecen ay öğrendim. Kuafor iple alırken ipin bir ucunu agzına alıyor diğer ucuyla bıyığı alıyor ya. Bende bir ucunu lavaboda musluğa bağlıyorum diğer kısmıyla Kuaforün aldıgı gbı almaya çalısıyorm baya öğrendim 2 aydr yapa yapa öğrendim deneyin mutlakaMerhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet
Benim için Çin iskencesinin fotoğrafı.Ben bunla alıyorum. İsmi ne diye geçiyor bilmiyorum ama
İp ile beceremedim. Ağdayı da tam beceremedim pek tahriş ediyorum. Cımbız Çin işkencesi gibi.
Resimdeki tam benlik
Ya partikül ağdalar var kuaförde satılanlardan.Isıtıyorum sürüyorum çekiyorum.Normalde lazere gidiyordum hamileyim diye yarıda kaldıMerhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet
Ben ip veya epilasyon cihazı ile alıyorumMerhaba arkadaşlar evde nasıl bıyık alıyorsunuz ben cımbızla toplayabildiğim kadarıyla topluyorum ama yine de kalıyor çok kısa olanlar iple almayı bir türlü beceremedim .Geçen epilasyon yaptırdığım yerde aldırdım bir bıyık için 8 lira para aldı ayrıca yine hepsini toplayamamıştı o kadarını bende evde alıyorum iyi bir ağda ya da başka bir yöntemi olan varsa çok memnun olurum ayrıca bende tüy alma aparatı var onu da ya ben beceremedim ya da işe yatıyor anlamadım demirli olan yay gibi bir alet
Hiç kullanışlı olmadığını düşünüyorumBirde şu Kaş usturaları var küçük birşey sosyal medyada görüyorum hem kadının tüm yüz tüylerini alıyor, hemde ölü derileri temizliyor cildinden kullanan var mı ?
Bende ilk sizin dediğinize benzer şekilde öğrenmiştim siz ayağınıza koyuyormuşsunuz bende ucunu düğüm yapıp alt ön dişime sıkıştırıp yapıyordum kuaförde öyle görmüştüm ama çok.ip kopuyordu . Sonra da böyle yapmaya başladım ip kopmadan bitiriyorum işimi :))Ben de sürekli iple alırım ancak benim kullandığım yöntem daha kolay sanki. Ben bu yöntemle almayı beceremedim. İplik makarasından ipi hiç kesmeden daha kolay yapıyorum. İpin bir ucunu yakınımdaki bir yere bağlıyorum. (Eğer ayaklarınızı toplayarak oturursanız ayak baş parmağınıza da bağlayabilirsiniz.) İpin diğer ucu zaten makarada. Makarayı sağ elimde tutuyorum. Sol elimle de ipi gergin bir şekilde tutup kıvırıyorum ve sizin gönderdiğiniz videodakine benzer bir harektle alıyorum. Yani sağ elimde makara, sol elimde de ipi gerginleştirip parmaklarımı açıp kapatarak o şekilde kullanıyorum. Çok kolay oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?