bu hareketleri günde kaç defa ve hepsi toplamda kaç dakika yaparsak etkili olur peki?
katrancım bu hareketleri ciddi kalça sorunu olmayan daha doğrusu bel kalça oranı 0.67 ile 0.80 arasında olanlar için formu korumak ve sıkılaşmaya yönelik kısa bir programdır. iki günde bir yapılması uygun olur. ama senin bel-kalça oranın 0.67 ile 0.80 üzerindeyse daha farklı ve kapsamlı bi porgrama yönelmen lazım. tabı burda kalça tek etmen değil, beden kitle endeksin yaşın ve özellikle bel bölgenin durumu önemli burda. olurda düşünürsen yardımcı olurum ben sana. bizim diyet ve egzersizler bölümünde topiğimiz var orda geniş paylaşımlarda bulunuyoruz zaten. bende spor eğitmeniyim zaten. bilgilerimizi her zaman paylaşırız canım.
benim bacaklarım cok kalın basenlerimde var bide kollarım şişman gobek yok mıdem daha sıs duruyor dıyete basladım 1 gun boyunca bı eti form diyet bskivi yiyorum sabah 5 tanesini bir dilim beyz peynırle yıyıorum gunde 5 6 kuru kayısı yıyorum cok canım bıseler cekersede 1 kasık felan yıyorum gunde 3 4 bardak yesıl cay ıcıyorum sımdı mate funda bıberıyede alıcam bunları karıstırıp ıcıcem aksam 6,30da evde oluyorum masa bası ısım var evdede bacvak ınceltme hreketlerı yapyıorum 50 ser kez yapıyorum her hareketten bıde mekık cekıyorum daha cabuk zayıflamam ıcın onerıcegınız bıseyler varmı...
hocam teşekkür ederim, burdaki bayanların yazdıklarını okudukça kendimi obez hissediyorum zaten :))
ben biraz fazla kiloluyum, boyum 1,61, kilom 65.1 :)) top gibi maşallah en-boy bir nerdeyse :))
basen:103, bel:83(( sanırım sizin bahsettiğiniz bu aralıktayım.
sizin gösterdiğiniz hareketleri gün aşırı akşamları 20 dakika yapayım o zaman.
tekrar teşekkürler. buarada bütün sırrımı paylaştım, boy kilo, :)))
ben 62 kiloyum boyum 1.70.bel: 66 kalca : 100 cm.squats lunge ve be nzer hareketleri çalışıyorum.haftada 3-4 gün yapabiliyorum.selulitlerim var.kedi arkadaşımız paylaşıyor çeşitli videolar yapiyorum.yarım saat kardiyo 15 dk kalca bacak .kalca bacak sorunlu benim.kac dakika çalışmam gerekiyor ?
benim bacaklarım cok kalın basenlerimde var bide kollarım şişman gobek yok mıdem daha sıs duruyor dıyete basladım 1 gun boyunca bı eti form diyet bskivi yiyorum sabah 5 tanesini bir dilim beyz peynırle yıyıorum gunde 5 6 kuru kayısı yıyorum cok canım bıseler cekersede 1 kasık felan yıyorum gunde 3 4 bardak yesıl cay ıcıyorum sımdı mate funda bıberıyede alıcam bunları karıstırıp ıcıcem aksam 6,30da evde oluyorum masa bası ısım var evdede bacvak ınceltme hreketlerı yapyıorum 50 ser kez yapıyorum her hareketten bıde mekık cekıyorum daha cabuk zayıflamam ıcın onerıcegınız bıseyler varmı...
merhaba hoş geldin. önerecek şey çok var ama önemli olan senin hangi egzersize ihtiyacın olduğunu tespit etmek. kendini tarif etmişsin fakat asıl lazım olan şeyler sayısal değerler canım. eğer göbeğin, basen, bacak ve göğüs bölgene oranla daha inceyse seçecek olduğumuz hareketleri uygulamak senin için biraz daha zor olacaktır. kilonuda bilmediğim için yediklerin ve diyetin konusunda bişey diyemem ama istediğin zaman sen gerekli ölçüleri aldığında sana uygun bi programda hazırlarız canım.
inat ettım 2 ay sonra 60 kılo olucam burdada paylasıcm nasıl verdıgımı :):)
katrancım bu hareketleri ciddi kalça sorunu olmayan daha doğrusu bel kalça oranı 0.67 ile 0.80 arasında olanlar için formu korumak ve sıkılaşmaya yönelik kısa bir programdır. iki günde bir yapılması uygun olur. ama senin bel-kalça oranın 0.67 ile 0.80 üzerindeyse daha farklı ve kapsamlı bi porgrama yönelmen lazım. tabı burda kalça tek etmen değil, beden kitle endeksin yaşın ve özellikle bel bölgenin durumu önemli burda. olurda düşünürsen yardımcı olurum ben sana. bizim diyet ve egzersizler bölümünde topiğimiz var orda geniş paylaşımlarda bulunuyoruz zaten. bende spor eğitmeniyim zaten. bilgilerimizi her zaman paylaşırız canım.
meraba ben de egzersiz konusunda bılgı almak ısterım sızden.. boyum 1.75 kilo 52 yani kilo vermek degilde orantılı bı sekılde vucudumun sekıllenmesini istiyorum.. bu nasıl mumkun olabılır? ozellikle kalca ve bacak ıcın egzersiz istiyorum. bel bolgesı cok ınce zaten bunu dengelemek ıstıyorum.. yardımcı olursanız sevınırım...bu arada olculerım kalca 90 , bel de 60 cm...