- 21 Haziran 2013
- 3.041
- 88
- 93
3. fotodaki ve sonuncu hali mükemmel olmuş , kendi başına iyi becerebilmişsin valla helal olsun, biz düz renge boyamaya korkuyoruz dibi başka ucu başka olursa die sen kapmışsın işi ,![]()
tşkrler canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. fotodaki ve sonuncu hali mükemmel olmuş , kendi başına iyi becerebilmişsin valla helal olsun, biz düz renge boyamaya korkuyoruz dibi başka ucu başka olursa die sen kapmışsın işi ,![]()
teşekkür ederim cevapladığın için
ne zaman saçımı küllü ile boyasam saçım hep doreye döndü en son saçımı loreel 01 ile boyadım
acaba direk koleston küllü sarı 11.1 ile mi boyasam :26: güzel olur mu
vital 10.0 platin ile karıştırıp karıştırmamada kararrsızım
Oriel saçını dökmüyor mu![]()
cnm sadece saç tellerimi inceltti dökme yaptıgı zamanda olmuştu ama ozaman ben 2 gunde bir orealle açmıştm :d sabırsızım da azcık
julyyyine ben.10.0 cok acik bir renk midir sacimi bunla boyasam yada balyaj yapsam
![]()
Ne kadar beklettin oriel'i saçında
ilk orealimi 40 dk ya kdr tutmuştum baya açılmıştı zaten yıkadm ara ara turunculuklar vardı çiglik vardı sonra dayanamadım bikez daha sürdum onda tamamen beyaza yakın açtm onuda bi 20 25 dk tutmuştm cunku <dumanlar cıkıodu![]()
hihihihi çatlakUmarım benimde tutar platin olmak hayaliim
![]()
ve tam beyaz olmasını istiyorsan bu açma işlemleri sonrası 1 hafta dinlendirip gzl duz sandre sarı boya ile boyucaksın içine 0.22 turuncu giderici nohut tanesi kdr mor boya koyucaksn al sana bembeyaz soguk bir platin saç... smdi ben diplerim cıktı yapıcam once açıcam ardından boya ile 0.22 karıştırıcam koyucam resminide bakarsın yapınca
9.1 ile saçların biraz daha açık küllü olur cnm 8.1 daha koyu sarıdır. kutudaki bayanların saçlarına aldanmayın
açık bi renktir evet ama konunun başındada yazdıgım gibi balyaj gibi işlemler açıcılarla olur boyalarla açamazsn dalga dalga açılır saçn cok açılmaz yogun açıcı ile yapabilirsn
Canım karar verdim öncelikle açıcam saçımı paletteyle sonra 9.1 yapıcam içine de gümüş koyucam bir miktar. Başka sorulara verdiğin cevapları okudum da benim saçım da orealle açılmıştı hep bu açıcı onlara zarar verir mi sanki yakar tarzı bişeyler okudum emin olamadım soriyim dedim.
krepe balyaj gibi düşünüyorum. hani önce oksidanla açıp sac kurutma makinesi ile.sonra 10.0 ile olur mu ki sence yada en iyisi güzel bi koyu sarı tonu yakalamak için tekrar 9.0a mi boyamak dersin![]()
evet ama senin saçlar ne zaman açılma işlemi görduki yıpranmasını aza indirmek için 1 ay geçmesi gerekiyor ben aynı gun içinde 2 kez açmıştm da ole aman aman bi yanma olmadı bnm saçlarım saglammış belkide ondan bilemiorm ama sizin saçlarınızı görmediğim için temkinli cvb vermeye calışıyorum cnm saçını en ii sen bilir anlarsın cunku yanmaya yakın saç farklıdır yanmıcak saglıklı saç cok başkadır. senin ozamanlar açtırdıgnda saçın nasl olmştu once onu hatırla guclu bir saçın varsa yanmamıştır ozaman. simdide yanmaz :)
Baya oldu canım 1 ayı geçti o zaman gönül rahatlığıyla uygulama yapabilirim:) çok saol. Acaba 2 kutu 9.1 uygulamak yerine 9.0 ve 9.1 ve ayrıca gümüş karıştırsam nasıl olur ki?
canım her renk ayrı yakişmiş ama son sarı haline bayıldım maşallah sana bunu evde becermende ayrı yetenek keşke senin gibi cesaretli olabilseydim vallla kıskandım
![]()
cnm sen komple saçlarına balyaj istiorsan yogun açıcı 3-4 ton al ve boya bukdr korkma en fazla ne olabilirki heryerini boyamıcaksn sonucta oldumu bari gzl bi balyajj olsun boyalarla yok oksidanı sürim az açılsn gibi şeylerle ugrasma boşa cunku asla balyajn istediğin kdr açık bi renk cıkmayacaktır. boya boyayı açmaz sadece rengini kırar. bölece yaptıgın işleminde adı balyaj olmaz sanki uçlara dogru eski saçın akmış görüntüsü olur. yinede seçim senin